השירשור היומי פרק...

dollzy

New member
חחח.. אהבתי את הקטע ש

אדם מקלל (נראה לי בכמה שפות) ואז דגנית אומרת "ש.... ,דממה, הס...!!!" איזה יפה...

BeN ShaDe

New member
תגידו , הרוב פה בנות?

אני לא מבין אתכם. מאז שהעונה החדשה התחילה אני לא נהנה מהשמינייה כמו בעונה הראשונה שהייתה ממש טובה לדעתי. בפרקים האחרונים כל הסדרה עוסקת באהבות וזה ממש מעצבן. היום הלך רבע שעה מהפרק על אהבה! על האהבה של רוני וניני , על משולש האבה נטשה-אדם-איה , על סיפור אהבתו של דורי כלפי נטשה ואפילו דגנית חוגגת עם דורי. זה מאוד משעמם לראות את זה. אם אני ירצה לראות את זה אני ילך לערוץ ויוה. הדבר היחידי שממש מעניין אותי בסדרה זה... בעצם שום דבר לא מעניין... כי הכל קשור באהבות ובכולנו יודעים שזה לא אבנר שתכנן את כל זה... ומעניין שדווקא דורי ונטשה התעלפו... בטח נטשה תתוודה בפניו בבית חולים או משהו כזה... גו נטשה גו! ודרך אגב , התפקיד של החוקר הממשלתי ממש אבל ממש לא מתאים לקובי מחט! הוא אמור להפחיד , להצחיק או לשעמם? גיורא , מה קורה? אין עוד רעיונות כבר שאתם מורחים פרקים על פרקים אותם נושאים? זאת ההודעה ראשונה שלי בפורום הזה דרך אגב , אז אני חדש

ברוך הבא!

ומה הקשר לבנות? איך נדבקו לדבר הזה שבנות אוהבות את כל האהבות וכל זה? אני מעדיפה קומדיה ואקשן! וכן, אני לא אוהבת טלנובלות וכאלו, קצת רומנטיקה לא מזיק, אבל הם באמת קצת הגזימו היום.

sweet shir

New member
מה הקשר לבנות?

אני אולי בת אבל יש לי מלא בנים בכיתה שרואים השמינייה.. ואז מה? אתה חושב שבנות תמיד רוצות אהבה ונשיקות וכו..? אם זה מה שאתה חושב אז אתה ממש אבל ממש טועה..! אתה צודק שהפרק היה טו מאצ' .. היו יכולים לוותר על דגנית ודדי עם כל הקיטצ'יות.. היה יכולים לעשות רק כאילו שהם מדברים לפני השיעור.. אבל מפה להגיע למסקנה שבנות אוהבות רק דברים קיטצ'יים ורומנטיים המרחק גדול מאוד!

mikmikonet

New member
אני לא כ"כ מסכימה../images/Emo3.gif

כל הסדרה עוסקת במתח ואקשן, ממש אהבתי את הפרק של היום ולדעתי הקטעים הרומנטיים הוסיפו מאד
ברוך הבא!!

deedee17

New member
תראו

אם לא שמתם לב אז כשנטשה התעלפה היא הייתה בלי ה lsr ככה שהיא התעלפה בגלל מה שקרה לדורי. אם זה בשביל להפוך אותם לזוג או משהו זה מיותר ומאולץ. לדעתי עדיף שהוא יהיה עם מישהי אחרת ואדם כמובן שעם איה. הפרק היה ממש יפה, כרגיל, ניני ורוני ממש זוג חמוד!! דבר אחד מציק לי... למה הפרקים כל כך קצרים?

BeN ShaDe

New member
אוי

בגלל שדורי התעלף אז זה השפיע גם עליה ובגלל זה היא התעלפה ועכשיו כאליו הם יתאהבו... זול!

לא נראה לי..

נראה לי שהגלים נשאבו מכולם באותו זמן, ופשוט הם החזיקו הכי קצת מעמד, ואולי אח"כ גם השאר יתעלפו....

לא..לא..../images/Emo185.gif

אם נטשה הייתה בלי הLSR אז היא התעלפה בגלל מה שקרה לדורי,אבל אם לא אז בגלל ששאבו ממנה את הגלים..הם לא נשאבו מכולם באותו זמן.

The Phonix

New member
מצטער על ההודעה החדשה אבל

2 דברים: 1. היי לכולם אני חדש קוראים לי דניאל ואני אוהב השמיניה והארי פוטר! 2. מה היה היום בשמיניה
אני חייב לדעת פיספסתי ואני משתגע
מה קרה

the king 2oo6

New member
אחלה פרק

אהבתי בעיקר את הקטע שאדם קילל בכל השפות חחח... למי שאמר שלילי עושה את זה לילדים שלה זה לא נכון כי היא לא כשעה בכוונה... אגב אם שמתם לב דורי התעלףמהדבר הזה ונטשה התעלפה בגלל שדורי התעלף... שמתי לב בגלל שהיא לא הייתה עם הLSR... ענבל.

למעלה