השירשוק השבועי

ז ק ו

New member
זה לא פירסייד ולא תנור גז

זו חזית של תנור נפט -נדמה לי של אמקור, שבשלב מסוים החלו ליצר אותה עם גוף חימום חשמלי. במקום הלהבה של הפתיל הבוער בנפט, יש סליל של חוט התנגדות השמתלהט כשעובר בו חשמל.

eli9344

New member
אלי לא כועס! צודק זקו

זה תנור "אמקור" חשמלי.מאחר ושם הפורום אוספים ואספנות,ישנם אנשים שמציגים פריטים חדשים (לפעמים מדבקות של מלון...),אחרים,מציעים למכירה ספר מסויים,חשבתי שפריטים ישנים משנות ה60+ יתקבלו בברכה.סליחה,אם פגעתי במישהו,.בפעם הבאה,אם ארצה להעלות פריט אחשוב פעם נוספת.ויש סיכוי שאתחרט.אני אישית, אשמח לראות פריטים שונים ומשונים,שחברי הפורום האחרים מציעים למכירה.

אפשר לרכז כמה פריטים בהודעה אחת

היי אלי, כתבתי לך לא פעם שאני אוהב את הפריטים שלך ועוקב אחר הקבוצה בפייסבוק.
נכון, לא עולה לפרסם ולא עולה לצפות ובכל זאת, יש דרך אמצע - נכנסת לפורום עם דינמיקה מסויימת, קיבלת במה לפרסם מוצרים, חבל למתוח את הגבול שאחריו שוב לא ניתן יהיה לפרסם פה.

חפצי המטבח היו יכולים להופיע זה לצד זה - תנור וכיריים
כנ"ל השולחן, המזנון והכורסה, בדומה לשני המאווררים - כחובב שיפוצים יש להם פוטנציאל וחבל שלא פרסמת מחירים.

לטובתך דרך אגב, כי אפשר לראות ברקע פריטים הרבה יותר חזקים ומעניינים ורלוונטיים לפורום כמו לדוגמה הרדיו הישן.

Limonium

New member
אני אהבתי.

אומנם אני כמעט לא כותב כאן, אבל אני חושב שאם מישהו מפרסם דברים ישנים בשרשור ייעודי בפורום ייעודי בצורה מסודרת ומכובדת אין בכך כל דבר פסול.
אלו בסך הכל תמונות. תרצו תראו, לא תרצו תתעלמו.
אני חשב שכשמתחילים להצמיד תוויות של "זה כן, זה לא" המקום יאבד עם הזמן את המגוון ואת הקסם שלו.

ש עופר

New member
בלי להעליב הדבקתי ריסים ..

בקיצור.:ריסים תפקידם להגן על העיניים גם מלכלוך סביבתי תציג לנו בבקשה חפצי אספנות .שראויים למבט וישועה...
ויש לך כמה חפצים נחמדים..

YXY1

New member
למכירה: סט שלם של דגמי מכוניות ממבצע

10 דגמי מכוניות צבאיות ממבצע:"OVERLORD

המכוניות במצב מצויין,האריזה במצב סביר.

דובר במהדורה מוגבלת ומגיעה עם אישור רשמי.

אשמח לתת עוד פרטים במייל.

תודה רבה

ליטוגרפיה ואקוורל יוסל ברגנר - "קושאן"

☼ ...., ליטוגרפיה ואקוורל יוסל ברגנר - "קושאן" בגודל 35X50 ס"מ חתום וממוספר עותק 105/150
☼.... כרגע ממוסגר למעט שהזכוכית שבורה, העותק תקין ושלם.

גרשונוב

New member
מעוניין לקנות:

- בובות לאום של אדית סמואל
- מחברות ישראליות משנות העשרים עד הארבעים
- בובות לאום של פאני פלץ
- עטיפת מסטיק עם הכיתוב "סעדיה"
- כוס זכוכית עם הכיתוב "עברי דבר עברית"

(סיכוי קלוש, אבל מה אכפת לי)

teapoter

New member
לגבי הפריט הרביעי ..

אתה יעול לקבל במקום ,עטיפות של גת עם הכיתוב סעדיה !

למסירה ספרים ומחפשת מיתלה בגדים עמוד

למסירה ספרים כולם במצב חנות/חדש

מחפשת עמוד תליה לבגדים/כובעים מכל סוג
אם למישהו יש למסור

תודה

נושקה100

New member
יריד עתיקות ימי בנימינה שבת 4.1 במושב בצרה

חברי הפורום מוזמנים ליריד הקרוב של "ימי בנימינה"
יום שבת 4.1.14 בשעות 10-17 באולם "משק 77 " במושב בצרה (ליד רעננה)
האולם נמצא בצד המזרחי של כביש 4 ולא בתוך הישוב. בכניסה לבצרה לפני שער הכניסה לישוב לפנות ימינה
לגשר שעובר לצד השני של כביש 4. וייז : בצרה משק 77
הכניסה חופשית , גישה לנכים , חנייה בשפע וללא תשלום

החודש: אוסף תכשיטים ויקטוריאנים עתיקים, אוסף שעונים עתיקים , כלי מטבח כלי אוכל ופירטי שולחן אמריקאיים ובכלל , אוסף מקלטי רדיו,
רהיטים ופירטי אמנות בעץ של נדב שרון, וינטאג , ישראליאנה ואוסף דברי פליז מראשית ימי המדינהת מנורות ויטראג ויצירות בזכוכית
קרמיקה ישראלית, מנורות ונברשות שנאספו אחת אחת , דברי קאנטרי אמריקאיים , פורצלנים ,קריסטלים, פיגורות , שטרות מטבעות, שטיחים וכריות
צעצועי גומי, בובות אספנות ,קופסאות פח, תכשיטי וינטאג , כלי עבודה , בגדי וינטאג, חגורות, כובעים, צעיפים, נעליים ותיקים ,
ייעוץ אישי של שחר רבן סטייליסט כתב אופנה ב YNET ומומחה ב HOME STYLING והכי הכי ....חובב ויטאג מושבע,
ציורים כלי הגשה פירטי עיצוב ועוד...ועוד....

פייסבוק: ימי בנימינה יריד עתיקות (אוהבי הגאנר מומנים לבקש חברות)

סרט ביוטיוב: יריד עתיקו ימי בנימינה

נושקה100

New member
תודה

יש המון תמונות בפייסבוק תוכלי להנות מהן מרחוק
מצרפת למטה את הלינק לדף שלנו שם
ועוד תמונה כאן

למעלה