השירשוק השבועי
A art307 New member 27/12/13 #6 תבליט מתכת שעוצב ע"י זאן דוד מעוניין לקבל הצעצ מחיר לגבי התבליט שעוצב ע"י זאן דוד כניראה בשנות ה70 וניתן לחברי מועדון המלך דוד של אל על
תבליט מתכת שעוצב ע"י זאן דוד מעוניין לקבל הצעצ מחיר לגבי התבליט שעוצב ע"י זאן דוד כניראה בשנות ה70 וניתן לחברי מועדון המלך דוד של אל על
א אמא של יותם1 New member 28/12/13 #21 איזה יפה! מזכיר את הקלפים שעיצב ז'אן דוד לאל על, ועליהם דמויות מלכי ישראל.
H h a d i 1 New member 28/12/13 #34 תבליט מתכת / או שלט / או פלאק או איך שזה לא נקרא של אל על מדי פעם (אומנם לא בתדירות גבוהה) מגיעים לשווקים והמחירים שלהם לא בשמים. פריטים נחמדים . הנה השלושה שלי יש באוסף אל על שלי.
תבליט מתכת / או שלט / או פלאק או איך שזה לא נקרא של אל על מדי פעם (אומנם לא בתדירות גבוהה) מגיעים לשווקים והמחירים שלהם לא בשמים. פריטים נחמדים . הנה השלושה שלי יש באוסף אל על שלי.
I I Tusha I New member 27/12/13 #7 אוסף בולים דיסני מדובר באוסף הילדות שלי, כל הבולים במצב מצויין, ימכר במחיר "הפסד". תמונות של כל הבולים כאן זו יכולה להיות מתנה טובה לילדים\נכדים פרטים נוספים במסר או במייל: [email protected] תודה
אוסף בולים דיסני מדובר באוסף הילדות שלי, כל הבולים במצב מצויין, ימכר במחיר "הפסד". תמונות של כל הבולים כאן זו יכולה להיות מתנה טובה לילדים\נכדים פרטים נוספים במסר או במייל: [email protected] תודה