שימו/רשמו כאן את הפריטים שאתם מעוניינים לקנות
S sindy8 New member 25/1/14 #14 ואווו תודה. יש לי מספר סרטים שצולמו משנות השישים והשבעים חלקם בחול. ארהב, קנדה וצרפת ואחד גם מישראל שצילם אבי. תהיה חגיגה לצפות בהם.
ואווו תודה. יש לי מספר סרטים שצולמו משנות השישים והשבעים חלקם בחול. ארהב, קנדה וצרפת ואחד גם מישראל שצילם אבי. תהיה חגיגה לצפות בהם.
א אושרי New member 25/1/14 #15 אני ממש לא מומחה אבל אני מאמין שיש מקומות שמעבירים למדיה עכשוית,סרטים ישנים ואז תוכלו להנות בלי להיות תלויים במקרנה,כל פעם שתרצו לצפות בסרטים.
אני ממש לא מומחה אבל אני מאמין שיש מקומות שמעבירים למדיה עכשוית,סרטים ישנים ואז תוכלו להנות בלי להיות תלויים במקרנה,כל פעם שתרצו לצפות בסרטים.
S sindy8 New member 25/1/14 #16 אתה צודק. אחד מהסרטים המרתי לפני כ 3 שנים. גבו ממני 400 ₪. מנסה לבדוק אם אוכל לעשות זאת בעצמי. הם מקרינים את הסרט על הקיר ומצלמים עם וידאו דיגיטלי.
אתה צודק. אחד מהסרטים המרתי לפני כ 3 שנים. גבו ממני 400 ₪. מנסה לבדוק אם אוכל לעשות זאת בעצמי. הם מקרינים את הסרט על הקיר ומצלמים עם וידאו דיגיטלי.
H h a d i 1 New member 25/1/14 #17 מה? 400 ש"ח לסרט? חפשי בדפי זהב. עולה פחות !! (לא אצל מי שעשה לך המרה).
S sindy8 New member 25/1/14 #19 בדקתי בזמנו אצל כמה. והוא היה הכי זול. סהכ ורך הסרט היה כחצי שעה. יכול להיות שהמחירים ירדו.
ס סבתא רותרות New member 25/1/14 #22 הכל השתנה כולל הטכניקות. עם זאת בהחלט כדאי שתציצי בסרטים ותמסרי להמרה רק את אלה שהינם באיכות טובה.