השירשוק השבועי‬

daniel9977

New member
אוסף אדיר של בולים מישראל ומחו"ל ואלבומי שנה

שלום לכל אספני הבולים.

למכירה: אוסף גדול של בולים מישראל ומחו"ל. כמו כן, אלבומי שנה מסכמים של רשות הדואר לבולים ישראלים שיצאו לאורך השנה החל מ-1985 ועד 2012. האלבומים שמורים כחדשים עם כל מה שהגיע בפנים. בקיצור, נפל עלי אוסף ענק של בולים מאבא שלי. אם זה מעניין מישהו/י, ניתן להתקשר 058-6023132 דניאל

daniel9977

New member
כך נראים שני העמודים הראשונים של אחד האלבומים

האם הבולים האלה שווים משהו מבחינה כספית?

אם אגורה לבול זה משהו, אז כן,

יש לך שם 5 אגורות...וגם זאת רק אם יהיה קונה. אלה בולים נפוצים מאד. למעט בולים בודדים במצב טוב ולא חלוד, לבולים עד שנות ה-80 אין שוק. גם לי הייתה הפתעה עם אוסף של אבי, אבל הפנמתי. עכשיו תורך

מאידך אם תמצא בולי קק"ל יש ביניהם כאלה ששווים יותר מאגורה.

daniel9977

New member
האם האלבום הזה שווה משהו? שנת 1985

אלבום השנה 1985 עם כל הבולים שיצאו באותה שנה, עם כל הדפים בפנים. מצב חדש. יש לי את כל האלבומים מ-1985 ועד היום. זה שווה?

powo

New member
דניאל.מצטער

אם אלה הבולים .והם כולם חתומים.יש להם ערך שולי לחלוטין

Dor Lipszyc

New member
פריטים ימיים למכירה - עתיקות ימיות מאוסף פרטי

שלום חברים, פעם ראשונה שאני מפרסם פה והחלטתי לתת לזה צ׳אנס... אני אספן של עתיקות ימיות בתור תחביב ב15 שנים האחרונות ולאחרונה החלטתי גם למכור חלק מהפריטים - במידה ומישהו מעוניין יש לי באוסף בין השאר קסדות צלילה (קסדות אמודאים), מצפנים, סקסטנטים, אוקטנטים, שעונים, כרונומטרים, פעמונים, מנורות, טלגרפים, טלסקופים, לוגים, סכיני צלילה, פנסי צלילה ובערך כל פריט ימי שניתן לחשוב עליו. במידה ואתם מכירים מישהו אשר מתעניין בפריטים ימיים, אשמח אם תשתפו. שיהיה אחלה יום לכולם! ניתן לשלוח מייל דור - [email protected]

Ben Rai

New member
מעניין ומעוניין

מעניין ומעוניין
אנא התקשר ונקבע פגישה
ראה למטה טלפון שלי [ מוישלה ]
ביי

למעלה