השיעור הכי...

lions queen

New member
../images/Emo23.gifאממממ

השיעור הרביעי שלי בחוות הפארק. התחלתי לקפוץ בפעם הראשונ וזה היה מגניב... טחח מזה התלהבתי..
ושיעור אחד לפני תחרות עם דוכס, זאת היתה התקופה שהוא התחיל להתחרפן ואז הוא העיף ממנו כמה ילדים ואת המדריכה, אז שי אמר לי לעלות עליו ואני הייתי בהלם אבל עליתי..
ומאז הייתי היחידה שרכבה עליו.. זה היה אחד הימים... פפפ

lions queen

New member
../images/Emo23.gifחח סתומה זה לא השי הזה...

לא חסר שי בעולם...
*ילדה הודרכה רק ע"י אנשים בשם שי*

Saint Marko

New member
נמנמנ.. היה שיעור מושלם...

בהתחשב שלא היה -1,2,3,4.... כן..... עוד מעט 5 שבועות שיעור...
.

IstarinCale

New member
יש כמה

ואני לא ממש יכול להצביע על משהו בו .. היה לי שיעור לפני שבוע בערך שממש עבדנו והיה לי מה שנקרא סוס קשה והיה ממש קשה איתו לעשות את התרגיל אבל בכל זאת זה היה מהנה כי הרגשתי שממש עליתי ברמה שלי ושאני מסוגל ליותר (וחוץ מזה קאיה, המדריך, אמר כל הזמן שאני עושה עבודה יפה - וזה לא בא בקלות!) היה שיעור גם שתכלס יותר נהנתי מפחדתי - השיעור היחיד שנפלתי בו! היה ממש כיף ליפול D: שיעור מפחיד - לא היה לי כבר מזמן!! אבל השיעורים האלה שרכבנו בלי ארכובות כדי לשפר את הישיבה שלנו.. לא נפלתי אבל הייתי תלוי כל הזמן על כמעט במיוחד בקאנטר ובמיוחד על הסוס שהייתי בו שהייתי גם צריך להילחם איתו על כיוון (ואתם כבר יודעים מה זה אומר) עוד שיעור ממש כיפי היה שבמקום שיעור שיחקנו תופסת שזה בכלל כיף.. במיוחד שהייתה לי הסוסה הכי מהירה אז פשוט כדי להציל חברים שלי הסתערתי על התופסים!

GR££N woMAN©

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שיעור לפני איזה תחרות... שכולם נפלו ושלא הלך לאף אחד נורמלי חוץ מלדולף ולי.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היה שיעור כ"כ הזוי
שניס יכולה לספר!!

H a R a Z y

New member
חחחח...שניס לא יכולה לספר...

כי כל כך לא הייתי מרוכזת במה שקרה לי...חחח.. לכולם היה איזה מאה הפלות...ואני לפחות נפלתי פעמיים אם אני לא טועה...וחחחח...לכווולם פשוט היה קקי....וענברו'ש...גם לדלופ היה חרא...חחח.... זה היה שיעור שעודד פשוט לא ידע איפה לקבור את עצמו....חחחח...
וכי אין לי פה תמונות אחרותתת...חח..
אגב...היום חצי שנה...חח..

GR££N woMAN©

New member
חחחחחחחחחח די זה היה כ"כ מצחיק

איך שנפלת בפעם השניה!! חחחחחחחחחחחחחחח
יאו ואיך שרפאלי עשה "לכולם הולך חרא, אבל אין מה לעשות!" ואז התחלתי לצחוק חחחחחחחחחח די, היה כ"כ קורעעעעע

MorH

New member
יאיי חמודים ../images/Emo174.gif../images/Emo9.gif

מזל טובבב=]]]...

arieledaho

New member
השיעור הכי הכי....

שעושים שיעור על דברים שאף פעם לא עשית אז זה כיף ומאתגר....או שרוכבים על סוס שאף פעם לא רכבת עליו...וגם שעושים תרגילים קשים ואני מצליחה!!.....הכי כיף.... ולטאז' זה אחד הדברים הכיפים....

Vintage Queen

New member
השיעור הכי הכי שלי

הכי מספק והכי מרצה מבחינתי זה השיעור קפיצות האחרון שלנו =]]

wildrider

New member
השיעור הכי הכי....

ויי היו הרבה אבל אני לא זוכר מה שאני כן זוכר זה את השיעור האחרון שהיה מדהים .. ממש מדהים... בחווה אצלינו יש ארועים והארועים מתחילים ב8 בערב ולכן מאוד קשה לרכב במיוחד עם המוזיקה והאורות ובמיוחד שרוכבים על רוקי... שהוא הסוס הכי פחדן שאני מכיר...בקיצור התחלנו דרסאג' טיפה ואז התחילה המוזיקה רוקי השתגע... ממש גל חשב ביחד איתי לבטל את השיעור כי זה ממש היה לא אפשרי הוא ממש לא היה מרוכז אבל הוא לבסוף עלה עליו הרגיע אותו והחליט שממשיכים המשכנו טיפה בדרסאג' והרגעתי את הישיבה שלי והבנתי שהוא פשוט נלחץ כי אני נלחץ הרגעתי אותו והתחלנו קפיצות התחלנו איקס היה סבבה הוא לא היה לחוץ והוא נרגע עברנו לקו שאפשר לשחק עם הצעדים 4 או 5 זה יצא בערך 14 מטר המרחק אז אפשר לשחק במיוחד עם רוקי שהוא סוס קטן המשכנו לקו וגל ממשיך לעלות הגענו ל125 וגל אמר לי לעשות 5 צעדים עשיתי 5 רק רחבים מדי והוא הגיע חצי מטר לפני המכשול וממש הייתם צריכים לראות את זה הוא התרומם באופן מדהים ממש מדהים סוס כזה מיוחד אין לו מבנה אין לו כלום שמאפיין סוס קפיצות חוץ מההיפראקטיביות שלו הוא פשוט סיר לחץ שמתפווצץ על המכשול ... בקיצור ממש נהנתי כי ממש הצלחתי לעשות איתו שיעור טוב בתנאים האלו במיוחד שהוא סוס כזה פחדן...

עדימ

New member
../images/Emo23.gifאחחח אילו ימים!../images/Emo23.gif

הרכיבות והשיעורים על פנץ'! פנץי מאמי עם המדריכה משלוות נור! אחחח חייתי משיעור לשיעור תרתי מששמע! כל כף כיף איתם וקסום!אחחחחחח

fliperit

New member
הזוי!!!!!!!!!

מתי שהוא בחורף עליתי לשיעור...ותוך איזה 5 דקות מתחילת השיעור ירד על המגרש ענן ענק וכיסה הכל בערפל.. הערפל היה כלכל סמיך שלא ראיתי את הרוכבים שהיו איתי בשיעור גם כשהם היו מטר מולי...והמאמנת שלי לא יכלה לראות על איזה ליד אנחנו אפילו.. אז היא אמרה לנו שהיא לא יכולה לעבוד איתנו ככה, ואנחנו יכולים לעבוד לבד....אז עבדנו לבד...וכמה תאונות היו בשיעור הזה... 5 דקות אחרי סוף השיעור הענן התפזר.....דאמאט!!!!

למעלה