קצת להוסיף על מה שנאמר פה
נכון שחיזקו לנו את הסקילים (השרשרת ברקים פי כמה וכמה חזקה ממקודם) אבל לא הודיעו שהם מבטלים את הנשקים של האלמנט, זה היה פתאום, מי היה אמור לנחש שנשק שיוצא רק בג'צ'פאון ונמכר במאות מיליונים(!!!) יהיה לא אפקטיבי פתאום?! נשק אלמנט זה הנשק היחידי שיש אותו לרמה 163 (פעם אחת ראיתי בישופ עם נשק אלמנט של רעל, ששאלתי אותו, הוא אמר שיש לו הרבה מג'יק אטטק, הנשק היה לרמה 163) אז יש לנו את השרשרת בריקם החזקה, אז יש לנו סקיל פסיבי של 30 מ.אטטק+, ועוד סקיל אקטיבי של 20 מ.אטטק+ (מדיטציה) אבל יש לנו גם בליזרד שהפך ל-לא יעיל, ויש לנו סקיל BB שהספרים שלו נדירים ויקרים. אני משער לעצמי 2 דברים מהתגובות של יון וסיוון שזה לא סוף העולם ושאין צורך להתבכיין/להתעצבן על זה. ונכון מסכן זה רק מי שמחשיב את עצמו כמסכן (בהקשר למשחק כמובן!) אבל... לא יודע, נגיד את האססין שלי שיפרו ברמה מאוד גבוה, אבל על האססין אני חודשים, ולא שנה. וכן קניתי ב-100 מיל סטאף ברקים, ועכשיו אף אחד לא קונה את זה ממני, וכן, אני מודה, אני לא יודע איך עושים את הכס, הגדול, ועכשיו אני רק עם 30 מיל, ועכשיו לא נופל שום דבר שווה ממפלצות, לא שאני מצאתי, וכן עכשיו גם אין לי כסף וגם אני לא יודע מה לעשות, וזה שאין יותר אחוזים בנשק ממש לא משפר את המצב.