השינוי שנקסון עשו לנשקים של קוסמי הקרח והאש-

yonVata

New member
אגב,

לדעתי לרותם יש 2 יוזרים במטספיה (לגבי זה שיש לה 1 אני סגור בוודאות...) אבל מעבר לזה אם רועי אמר שזה עבד, אז כנראה שזה עבד

Macbook

New member
בואו נגיד את זה ככה-

לכל אלו שקצת קשה להם להבין. תארו לכם שהייתם קונים קוביות כדי להגיע ל30% או 20% בוסים על הנשק שלכם. ואז, אחרי שהדבר מחזק אתכם בהרבה ובזבזתם עליו לא מעט כסף והשקעה, נקסון מחליטים למחוק לכם את זה בטענה שלא מתאים יותר וזהו. אני אישית בזבזתי על השרביטים שלי לא מעט כסף, כמה - אני לא חושב שנחוץ לפרט בפורום הזה. מילא נקסון היו מציינים את זה גם בהודעה של הפאץ' של הביג בן שהם עשו את השינוי הזה, אבל הם פשוט ביטלו את זה. עוד יותר מוסיף לזעם...

Macbook

New member
אגב

הבנתי מכמה אנשים בבאזיל שבKMS עורכים שינויים במערכת הפוטנציאל, שכבר לא יהיו תוספות דמג' משמעותיות כמו 21% או משהו
אז אם זה יבוא למייפל הגלובלי, שוב נקסון ידפקו אותנו. (לא שיש לי ציוד כזה, אבל אני כן יכול להזדהות עם אלה שיש להם. כי זה מאכזב ומכעיס, ואנשים הוציאו המון כסף וכבר מאוחר מדי לתקן)

מ י ל ר

New member
מה? אבל הם נתנו את האופציה!

זה כמו שהם יבטלו את הסקילים של ציוד (HASTE על נעליים או HB על מכנס) שאנשים שילמו הרבה כסף בשביל זה.. [סתם דוגמא]

Macbook

New member
זה בדיוק אותו דבר כמו שקרה עם השרביטים

רק שלאנשים לא כ"כ אכפת כי זה lolarchmages...

Hasselblad

New member
רועי די לחשוב שלא איכפת כי זה archmages

שתדע שאם יורידו את כמות האחוזים שאפשר לקבל מפוטנציאל אני אפגע מזה מאוד ועדיין אני אגיב לנושא כמו שאני מגיבה לנושא האלמנטים. התגובה שאתה מקבל פה היא לא בגלל סוג העבודה שלך אלא בגלל הגישה של אנשים למשחק. אתה יוצא מנקודת הנחה שאתה מקופח ואני חושבת שזה ממש לא נכון.

שריתושי

New member
ביננו, אם הם יעשו את זה, זה יהיה צודק!

מה הקטע הזה שיש למישהו כאלה מכנסיים והוא עושה מזה "שוק" ע"י מכירה של הסקיל
בעיניי זה לא מקובל. מי שיש לו את המכנסיים, שיישאר רק עליו די. למה למסחר את זה? נכון שזה נפלא לאחרים שיש להם סקיל של HB או של HASTE, אבל מראש זה לא נועד להם. לטעמי, רק מי שמחזיק בחפץ עצמו, זכאי לסקיל. זה לדוגמא לא הוגן. וזו דווקא דוגמא מצויינת למשהו שאני אעשה לנקסון

מ י ל ר

New member
לדעתי את טועה, ואני אסביר לך גם למה.

אני לא אזכיר פה שמות, רק דוגמאות. יש אנשים ששילמו כסף, עשו נעליים עם HASTE, ואז מכרו אותם ב-FM ב-1.8 ביל, למה זה לא תקין? הבן אדם השקיע כסף אמיתי וקיבל משהו שווה לבסוף, זה אופציה שנקסון נתנה לנו. מישהו אחר יצר מכנסים עם HB, קיבל את הסקיל, ואז המשיך לשחק עם הקוביות בשביל לקבל משהו טוב לדמות שלו, למה זה לא טוב? אין לו מכנסים עם HB כבר. בן אדם היה פשוט נחמד, והביא לבן אדם אחר כובע עם דלת, אני הבן אדם שקיבל כובע עם דלת, ויש לי את הסקיל בחינם, בלי שקניתי שירות, אני לא רוצה שלא יהיה לי את הסקיל. (כי דלת זה סופר נוח! ותודה למי שביא לי את הסקיל 3> ) הפואנטה היא שאם זה קיים, אל תקחו את זה.

שריתושי

New member
ברור לי שזה "נוח"

לרגע לא אמרתי שלא, אבל יש מי שמנצל את זה. ותמיד אנשים מנצלים פרצות וזה מעצבן. אבל לא סתם יש לדמות מסויימת את הסקילים שלה ובזה היא ייחודית. לטעמי, נקסון עשו טעות שהוציאו אופציה כזו. ושיהיה ברור, גם אני הייתי רוצה את כל הסקילים השווים האלה. אבל מה הטעם שלכולם יש את אותו דבר.

מ י ל ר

New member
ברור שאת צודקת

מישהו משקיע כסף על מכנס, ומוכר שירות HB תמורת 50 מיל! זה 50 מיל נקיים, ולמי אכפת HB עבור 50 מיל? אני הייתי משקיע על זה 50 מייל. (אבל לא מצאתי מישהו שעושה את השירות HB)

P o o f i

New member
אז נכון שקוסמים "חזקים באופן מוגזם" בכמה

מובנים, ונכון שפעם יכולתי לעמוד במקום אחד ולהרוג את כל המפה.. אבל זה כזה מעצבן (וכואב בכיס
) שאחרי כל ההשקעה הכלכלית והפיזית אנחנו מאבדים את כל היתרונות שהיו לנו. כבר פגשתי אנשים שאמרו לי שזה היה דרוש לאיזון, אבל לעזאזל עם האיזון.. אתם יודעים כמה השקעה הייתה כאן? גורם לי לרצות לפרוש מהמייג'ית שלי אחרי 5 שנים של עבודה.

מ י ל ר

New member
קצת להוסיף על מה שנאמר פה

נכון שחיזקו לנו את הסקילים (השרשרת ברקים פי כמה וכמה חזקה ממקודם) אבל לא הודיעו שהם מבטלים את הנשקים של האלמנט, זה היה פתאום, מי היה אמור לנחש שנשק שיוצא רק בג'צ'פאון ונמכר במאות מיליונים(!!!) יהיה לא אפקטיבי פתאום?! נשק אלמנט זה הנשק היחידי שיש אותו לרמה 163 (פעם אחת ראיתי בישופ עם נשק אלמנט של רעל, ששאלתי אותו, הוא אמר שיש לו הרבה מג'יק אטטק, הנשק היה לרמה 163) אז יש לנו את השרשרת בריקם החזקה, אז יש לנו סקיל פסיבי של 30 מ.אטטק+, ועוד סקיל אקטיבי של 20 מ.אטטק+ (מדיטציה) אבל יש לנו גם בליזרד שהפך ל-לא יעיל, ויש לנו סקיל BB שהספרים שלו נדירים ויקרים. אני משער לעצמי 2 דברים מהתגובות של יון וסיוון שזה לא סוף העולם ושאין צורך להתבכיין/להתעצבן על זה. ונכון מסכן זה רק מי שמחשיב את עצמו כמסכן (בהקשר למשחק כמובן!) אבל... לא יודע, נגיד את האססין שלי שיפרו ברמה מאוד גבוה, אבל על האססין אני חודשים, ולא שנה. וכן קניתי ב-100 מיל סטאף ברקים, ועכשיו אף אחד לא קונה את זה ממני, וכן, אני מודה, אני לא יודע איך עושים את הכס, הגדול, ועכשיו אני רק עם 30 מיל, ועכשיו לא נופל שום דבר שווה ממפלצות, לא שאני מצאתי, וכן עכשיו גם אין לי כסף וגם אני לא יודע מה לעשות, וזה שאין יותר אחוזים בנשק ממש לא משפר את המצב.

deisy

New member
וואי חבר'ה מה נסגר איתכם?

לקח לי מלא זמן לקרוא את השרשור הזה, ואני מודה שחלק מהתגובות לא באמת היה לי כוח לקרוא עד הסוף.. ובכלל, בזמן האחרון אני נכנסת לפורום ויש רק תגובות מתבכייניות.. נקסון עוש ככה.. אני שונאת את X ה BB הזה על הפנים אתם מודעים לעובדה שנקסון לא קוראים פה נכון? אז קיטור, יללה , סבבה, אפשר להמשיך ברוח חיובית קצת??? את ההודעה של ליאת אהבתי מאוד! סוף סוף הודעה שניסתה למצוא את הטוב שיש כרגע במשחק! ועל זה היא "חטפה" מטר של "אבל אבל אבל..".. בחיאת, חברים, אני מודה שאישית כבר אין לי כוח לקרוא על כמה רע לכם המשחק וכמה כסף הוצאתם עליו וכמה הרסו, שבור, דפקו אתכם. תסתכלו על הדברים החיוביים קצת! נסו למצוא את הכיף של המשחק! נסו לשתף אותנו במה כדאי לעשות ואיזה מקומות כייפים יש ולא לחפור כמה נקסון גרועים ורעים כי זה לא יעזור!!!! לא כיף בפורום של בכי, מצטערת. וכן, אני יודעת שאני לא כותכת הרבה, ועכשיו גם אפשר להבין למה, כי יש לי מספיק דברים לבכות עליהם בחיים האמיתיים, אז תנו קצת שמחת חיים בוירטואל! וסליחה ממי שנפגע אישית, לא התכוונתי לפגוע באף אחד.
(אסף, לא אישי, במקרה היית אחרון אז שרשרתי אליך, שום דבר אישי...
).

miss_t

New member
../images/Emo24.gifתודה

בסה"כ מנסה להראות שיש גם דברים טובים, גם בחיים קשה לראות ולזכור חוויות טובות מאשר את הרעות. בנוסף, כל מי שפה ממשיך לשחק וכנראה שיש סיבה מסוימת- צריך רק למצוא אותה

skini11

New member
אחרי שכולם שיחררו קיטור

אין מה לעשות צריך צריך להמשיך אבל איך יש לי קוסמת קרח רמה 137 (elemental want 7(4( עם פוטנצייל mt 4 lux 2 w att 89 magic att 148 פוטנצייל עם total damage 4% dex +7 מה מחליפים מה עושים?

Hasselblad

New member
לדעתי לחכות קצת לפני שמחליפים

נקסון ידועים בחוסר החלטיות שלהם ולכן הייתי מציעה לך קצת לחכות. במידה והמצב ישאר כמו שהוא צריך לבדוק עם נשק ריוורס יכול להגיע לסטטים יותר טובים, או שאולי יחזירו את הפיקיו של החייזרים ואז יהיה עדיף שרביט לרמה 127. כמובן שזאת רק דעתי האישית.

למעלה