השינוי שנקסון עשו לנשקים של קוסמי הקרח והאש-

Macbook

New member
עוד דבר אחרון-

אם אלו התגובות שאני מקבל, בזמן שאני (לעומת מה שהייתי לפני שנה) מנסה להגיב בקור רוח ומנסה להניח את דעתי על השולחן על הצד ה טוב ביותר, אני לא רואה טעם להמשיך.

miss_t

New member
יש לי שאלה

ביום שקנית את השרביט, לא היית מרוצה ממנו? והרי שקנית אותו מתוך החלטה. אתה החלטת לשים כסף ולקנותו. כמו שאתה אמרת ישנה אפשרות אחרת "או שצריך לבזבז פי 2 יותר מכמה שעלה לך השרביט ריברס + סקרולים + פוטנציאל בשביל שרביט ברקים, או שרביט אש (שבכלל נקי עולה ביליון מסוס) נקי!" ואם היית משקיע בזה מיליוני מסוס, זה היה אותו דבר. אז נושא ה-NX לא רלוונטי. נכון, זה מאכזב להיות חלש יותר ממה שהיית יכול להיות אבל כרגע- מה אפשר לעשות בנדון? אפשר לנסות להתחזק ולקנות שרביט אחר או לנסות לסקרל את מה שקיים... אפשר להתמרמר ולהשלים עם מה שקורה ואפשר... להתעצבן המון המון המון השאלה היא- מה יהיה הכי טוב לעשות?

Macbook

New member
את צודקת שהחלטתי לקנות את השרביט

ליאת, הנשק האלמנטלי הוא הEND-GAME WEAPON של מרבית קוסמי האש והקרח. לגיטימי מבחינתי לרצות משהו שיוסיף לחווית המשחק שלי מאשר ללכת על שרביט שלא תן לי כלום. ליאת, שוב, זה לא משנה איך את מסתכלת על זה- אנשים הרוויחו את השרביטים האלה דרך כסף אמיתי. מקבלים אותם דרך כסף אמיתי, תאהבי את זה או לא. את באמת רוצה שאני אתן לך חישובים מתמטיים כדי להוכיח שגם נשק שיש לו 20 M.ATT יותר לא יהיה יותר טוב? הנשק שלי מסוקרל אגב. מה שיהיה הכי טוב לעשות זה לקום נגד נקסון ולבקש מהם לשנות את זה, וזה מה שמנסים לעשות כרגע. אני בוטח שנקסון לא רוצים להפסיד קהל נכבד של אנשים-כי בלשון המעטה לא כולם מרוצים מזה.

miss_t

New member
טוב, אז איך מתקדמים מכאן?

מה אתה עושה כדי לבקש מנקסון לשנות את זה? ומה אני יכולה לעשות כדי להשפיע בנושא? הבנתי גם מניר שזה נשק אחרון למשחק. זה יותר מובן עכשיו.

Macbook

New member
מה אנחנו עושים?

שולחים להם כרטיסים, כותבים להם בפורום, מנסים לעשות עצומה (בטח שכמה מהאנשים ילגלגו כשהם יקראו את זה אבל תתפלאו זה כבר עבד עם ה SP RESETS.)

שריתושי

New member
יש עוד הרבה דברים שקונים במייפל בכסף אמיתי,

קונים בגדים שנעלמים, קונים מגנטים לחיה..... קונים במסוס (מיולנים שלהם) בגדים וציוד שאחר כך ממילא מתחלף בציוד שווה יותר ולא בטוח שמכירת הישן תהיה לך שווה. אני יותר ממבינה למה אתה מתוסכל. גם אני הייתי מתעצבת לאללה! אבל מה זה יעזור? אז הורידו לך את האחוזים, אבל חיזקו אותך בסקילים אחרים שבהם אתה משתמש עם השרביט, כך שזה בעצם מתאזן. לא הוגן שגם תתחזק בסקילים וגם יישאר אלמנט תוספת האחוזים. זה היה הופך את הקוסמים שוב לכאלה שיש להם יתרון על כל השאר. ובאמת באמת שאני מבינה למה אתה מתעצבן. אני סתם זורקת נקודת מבט

Macbook

New member
אני שוב לא מתעצבן ממך אלא מנקסון

שהם קיבלו את ההחלטה הזאת. נכון, מוציאים NX גם על דברים אחרים, אבל כשאת קונה את הבגדים את יודעת שהם יעלמו לך בעוד 3 חודשים. הייתי מקבל את השינוי בנשקים כמו שקיבלתי את השינוי בבליזארד אם היו מודיעים על כך לפני כן. אולי לא הייתי מבזבז יותר מ500 מיל על הנשקים האלה. אני אגיד לך שחיזקו לי את השרשרת ברקים אבל אני עדיין לא ברמה של שאר העבודות חוץ מבישוף, ועם הנשקים זה רק משווה אותנו לשאר- שזה בדיוק המטרה - לאזן. וזה לא לאזן, זה להרוס. אם הם רוצים לאזן, שיוציאו את מערכת הפוטנציאל (ושוב-שלא יעשו את זה כי אנשים הוציאו הון. הטעות שלהם עם המערכת כבר נעשתה.). לקוסמים אף פעם לא היה יתרון ממשי על גבי השאר. זה ממש משעמם להתאמן עם הסקילים האלו של בליזארד ומטאור וג'נסיס,אז כן זה מהר אבל אתה יושב שעתיים בלי לזוז רק כדי לעלות רמה-וזה ממש לא כיף. מאידך, קוסמים במילא לא מקובלים כל כך בבוסים-ופתחתי את הדמות שלי למרות שידעתי את זה. אם היה לנו היום גם את הCL וגם את הנשק האלמנטלי-בואי נגיד שמבחינת דמג' היינו באמצע ולא בתחתית.

שריתושי

New member
אין ספק שאני מסכימה בכל ליבי

שנקסון היו צריכים להזהיר בנושא הזה לפני ה-BB
בזה אני בכלל לא מתווכחת. אני זוכרת שאנשים כאן בפורום חיפשו במיוחד את הנשק הזה לפני ה-BB. וזה בהחלט לא הוגן. אבל לא ממש יעזור לשבת לבכות
אני תוהה ברגע זה. היה לכם כ"כ הרבה מידע על BB ומה שהולך להיות, האם לא ידעתם גם את זה מראש? האם כל אלה שהיו בטספיה (ואני יודעת שלא היה אף אחד בפורום) לא שמו לב לזה? לא הזהירו?

Hasselblad

New member
לצערי בטספיה היו הרבה דברים שלא באו אלינו

בטספיה היה את הפיקיו של החייזרים שאצלנו נעלם... ועוד כל מיני דברים.

שריתושי

New member
אז זו עילה לתלונות בהחלט!

הם הוציאו את טספיה כ- PRE BB, מה שנתן לאנשים להבין שמה שיש שם יהיה בעצם בפאץ'. מן ההגינות שהיו מראים את טספיה אחד לאחד למה שהולך להיות בפאץ' של גלובל. הייתי מתיימרת לומר שזו הונאת שחקנים.

Hasselblad

New member
לא מדויק

אם הוציאו את טספיה לא כדי שאנחנו נדע מה הולך להיות אלא כדי שהם יגלו אם יש באגים או לא. הם לרגע לא הצהירו או התחיבו שמה שיהיה בטספיה זה באמת מה שיהיה בגלובל.

למעלה