השינוי שנקסון עשו לנשקים של קוסמי הקרח והאש-

Macbook

New member
אני ממש לא מתרגז...

הדעה שלי אכן חד משמעית אבל אני לא אתרגז עליך. אני דווקא כועס על נקסון שתקעו סכין בגב לקוסמים.

Hasselblad

New member
רועי זה שאתה בחרת להוציא על זה כסף אמיתי זאת

בחירה שלך! הנשק שלי עלה לי הרבה יותר ממה ששלך עלה אז? אני מבינה את התסכול שלך. אני יותר נוטה לכיוון הדעה של יון (שזאת זכותי וזכותו לחשוב ככה) ולכן לא הגבתי על תוכן ההודעה אלא רק הבעתי את השתתפותי והבנתי בתסכול שלך. זה שהרבה קוסמים מתעצבנים לא הופך אותם לצודקים, וגם אם הם צודקים זה חלק מהמשחק.

Macbook

New member
ההבדל ביני לבינך

הוא שלך היה הרבה יותר קל להגיע לשרביט הזה שלך ואני כן הוצאתי מכספי. נכון, זו הייתה בחירה שלי, ואין שום חוק בTOS שאוסר על נקסון לעשות את זה, אבל קצת הגינות וקצת מחשבה והליכה לקראת.. מילא, לתת 15% במקום 25%, אבל לבטל?
בכל זאת אנשים שילמו על זה! אז יפה שאת מבינה את התסכול שלי (ועוד 99% מהקוסמים), כי זה מה שנקרא להיות אמפטי. הייתי שמח יותר להיכנס לפורום ולראות תגובות מעודדות במקום "אני אל רוצה להגיד מה אני חושב כי זה יעצבן אנשים אחרים פה".

Hasselblad

New member
מאיפה אתה יודע שהיה לי יותר קל?!?!?

מה זה הזילזול הזה??? שתדע שהנשק שלי שווה ועולה יותר משלך! הנשק שלי עולה יותר ממקס מסוס! זה שיש לי את הכסף אומר שהיה לי יותר קל? עבדתי מאוד קשה על כל מסוס ומסוס! אתה חושב שלסמדר היה יותר קל? מי אתה שתחליט למי היה יותר קשה וקל????? רועי יש המון שחקני מייפל שיש להם נשק אלנמט ולא הוציאו שקל אחד על המשחק!!!!!! אני מבינה שהייתה רוצה לראות פה תגובות אחרות אבל לצערי לא הכל בחיים קורה כמו שאתה רוצה. תבחר למה להתייחס ולמה לא. לתת לך דוגמאות יותר קיצוניות? מה יגידו היפנים שפתח דמויות בגלובל כשעוד היה להם מותר.. ואז פתאום יום אחד הם כבר לא יכולים להכנס למייפל גלובל?

Macbook

New member
ליפנים הייתה גרסה משלהם.

יותר מזה אני לא אגיד כלום כי אני לא מתכוון לנהל דיון עם אנשים נסערים. זה הכל

Hasselblad

New member
אני להבדיל ממך בכלל לא נסערת

להזכיר לך שאני קניתי שני נשקי אלמנט? אתה מקובע בדעה שלך ולא מוכן לשמוע דעות של אחרים. אם אתה רק רוצה לשמוע שאתה צודק זה כנראה לא המקום. אתה החלטת ש/זה נשק END OF THE GAME... נקסון לא חושבים ככה. גם אני חשבתי שהריוורס שלי יהיה END OF THE GAME ואז יצאו נשקי VIP. הייתי בטוחה שהאוברול ריוורס שלי יהיה END OF THE GAME ואז יצאו חפצי פוטנציאל. אתה זה שהחלטת שלי היה יותר קל... אני חושבת שזה מזלזל מאוד. יש פה עוד אנשים בפורום שהשקיעו זמן וכסף ואתה לא היחידי. ואני מבקשת שוב שלא תחליט בשבילי מתי אני נסערת/עצבנית/נעלבת או כל דבר אחר. אני אדם בוגר ויכולה להחליט לבד.

Macbook

New member
...

זה שקנית את הנשקים בשביל אנשים אחרים זה לא אומר כלום. אני יכול לשמוע דעות של אחרים, אבל לא עם מסות של סימני קריאה כאילו הרגע רצחתי מישהו... זה לא נעים! (חוץ מזה שיש דרך להביע דעה ולא בהודעות ציניות מעצבנות ומציקות כי זה לא נעים, וכמו שליאת כתבה הגבתי לה בחזרה-אסור לי? מקיימים דיון, כל אחד מעלה את הדעה שלו ואפשר להגיב אחד לשני. חופש הביטוי, שמעת על זה? ושוב יש גם דבר כזה שקוראים לו תרבות הדיון, אולי על זה לא שמעת...) אני לא החלטתי שזה נשק END GAME, תני לי עוד נשק לקוסמים אלמנטליים שהוא יותר טוב מהנשק הזה. אני מבקש סליחה אם זלזלתי במאמץ שלך, ברור לי שאת וכל הפורום משקיעים במשחק, אולי אם התגובות מצד הפורום היו יותר אמפטיות כמו שאנשים אחרים מקבלים (אני לא אנקוב בשמות למרות שזה ברור לכולם) לא הייתי מגיע למצב שאני צריך לקרוא הודעה עם סימני קריאה. אז אולי לא הייתי מגיע למצב של זלזול. סיון,הגעת לציוד שיש לך וזה יפה ונחמד.ברור לי שהשקעת. אם תקראי את ההודעה שלך ותהיי יותר רגועה תראי על מה סימני הקריאה האלה מרמזים

Hasselblad

New member
רועי

אני מראש מתנצלת אם הסימני קריאה שלי לא נעימים לך כי לצערי זה הסיגנון כתיבה שלי... אני מרבה להתשמש בנקודות ובסימני קריאה/שאלה במינונים גבוהים. לגבי התגובות שלא נעים לך לקרוא תלמד להתעלם מהם ולהתייחס למה שכן מתאים ורלוונטי לשירשור שלך ועל זה כבר רמזתי בהודעה הקודמת. הרוב הגיב לעניין ואתה מחליט להיתפס דווקא על מי שלא וזה מיותר וחבל. לא אמרתי שלא מתנהל פה דיון וכמו שאתה רואה אני גם לוקחת בו חלק. אני חייבת לצטט חלק מההודעה שלך: "(חוץ מזה שיש דרך להביע דעה ולא בהודעות ציניות מעצבנות ומציקות כי זה לא נעים, וכמו שליאת כתבה הגבתי לה בחזרה-אסור לי? מקיימים דיון, כל אחד מעלה את הדעה שלו ואפשר להגיב אחד לשני. חופש הביטוי, שמעת על זה? ושוב יש גם דבר כזה שקוראים לו תרבות הדיון, אולי על זה לא שמעת...)" - החלק הזה מאוד מזלזל ולא לעניין ואני מבקשת שתמנע מתגובות כאלה, אם יש לך הערות אלי כמנהלת אתה מוזמן לפנות אלי במסר או לפנות להנהלת תפוז בכינוי שלהם או לחילופין בפורום משוב. ומעכשיו כל הודעה בשירשור הזה שתביע זילזול אישי או רמיזה לזילזול בי או בכל אחד מחברי הפורום תמחק. אני חושבת שאתה מפספס כי יש פה כמה ואני הייתי הראשונה שכן הביע אמפטיה ואני אכן מבינה את התיסכול שלך וציינתי את זה בכמה וכמה מקומות. יש לי עוד מה להגיד לגבי הנושא אבל את זה אעשה בהודעה נוספת חדשה.

Macbook

New member
לא אמרתי שאת זאת שלא הייתה אמפטית

מי שלא היה, יודע, כשקראתי את ההודעה הראשונה שלך זה מאוד שימח אותי. מה לעשות שהסגנון כתיבה שלך מתפרש רע במצבים כאלו, וזה נשמע כאילו את הולכת ראש בקיר נגדי. סיון, יש אנשים בפורום שבאופן קבוע לא יודעים לנהל דיון. היית יכולה למחוק הודעות של אנשים שעשו את זה כי אני אישית התעצבנתי וזה פגע בי. מהבא זה יהיה במסרים כמו שאת מבקשת.

Hasselblad

New member
רועי יקירי

כמו שראית התנצלתי על הסימני קריאה ובהמשך ההודעות שלי נמנעתי מהם, וכמו שאמרתי לא היתה בהם כוונה לפגוע. אתה חייב ללמוד להתעלם ממה שלא נעים לך. מי שלא מפתח איתך דיון נעים תתעלם ממנו ותתייחס דווקא לאלו שכן מנהלים איתך דיון.

Hasselblad

New member
ועכשיו תגובה עניינית

לגבי נושא הנשק END OF THE GAME. נקסון מעולם לא הצהירו שזה הנשק END OF THE GAME לקוסמים, כשיצאו חיפצי הריוורס כולם היו בטוחים שהנשקים שם זה END OF THE GAME בשבילם והשקיעו המון כסף ומאמץ בנשקים האלה, ואז יצאו חיפצי ה VIP ששינו הכל. כמו שאתה אמרת "תני לי עוד נשק לקוסמים אלמנטליים שהוא יותר טוב מהנשק הזה גם אני יכולתי להגיד את זה על הנשק ריוורס לפני שיצאו חפצי ה VIP. רועי גם אני התאכזבתי המון פעמים במשחק, היו לא מעט שינויים שפגעו גם בי ובעוד הרבה אחרים. אני רוצה לחדד את הנושא של זה שקניתי את האלמנטים לאנשים אחרים - חשוב לי שתבין ותדע שמבחינתי כל הציוד שיש אצל איריס וגלית הוא מרגיש לי כמו שלי. תעיד איריס שלא מעט פעמים אני משקיעה בהן יותר מבי עד שהיא נוזפת בי, כמשהו מהציוד שלהם נפגע מבחינתי זה ממש כמו שמשהו מהציוד שלי נפגע.

Macbook

New member
יש הבדל אבל

נכון, הם לא הצהירו, אבל זה היה ברור וידוע לכולם. הנשק VIP והREVERSE מאוד דומים חוץ מהדרישה של הLUK. אין תוספת של 25% לדמג'.

Hasselblad

New member
הם ממש לא דומים

האפשרות פוטנציאל הרבה יותר גבוהה. וזה שזה היה ברור וידוע לכולם כנראה רק מראה לך שכולם טעו... רועי אני מנסה להגיד לך ואתה לא רוצה להקשיב, זה שכולם אמרו לא אומר שכולם צדקו. ואם מחר נקסון יחליטו להמשיך את הרמות עד רמה 300 ויצאו נשקים חדשים? ואם בלי להוסיף רמות יוציאו נשקים חדשים? אתה לא יכול להחליט שזה הנשק האחרון שלך כי אתה לא יודע מה יהיה בעתיד. אני השקעתי באוברול ריוורס חצי שני של עבודה קשה רק כדי לגלות שאחרי שהגיע הפוטנציאל הוא כבר לא שווה כלום (וכם השקעתי בו גם המון NX כי השתמשתי בווגה סקרול)

Macbook

New member
אני לא אנסה להתחכם-את צודקת

בקשר לשרביטים של הבישופים והפוטנציאל אבל היה נחמד אם נקסון היו מודיעים על ההריסה של השרביטים/בכלל לא היו עושים את זה.זה פשוט זלזול לבטל ככה משהו

Hasselblad

New member
צודק ולא צודק

יש הרבה דברים שהייתי מאוד שמחה עם נקסון היו מודיעים עליהם מראש... מצד שני הם לא חייבים לנו כלום לצערי.

למעלה