השידור במבט שני

הכיתוביות של ד:ר אברמוביץ

הי עכשו פרומו כנראה לתוכנית מבט שני לשבוע הבא וכנראה לקראת הסוף בו אומר המנחה מה התוכנית לשבוע הבא הופיע שמה והכתובת שלה וכמובן מספר הפלאפון שלה. משה

ש ל י ק

New member
הקליטו עבורי....

וגם אני עובדת על זה שנקבל את הקלטת המקורית ממבט שני (בתקוה שגם את הקטעים שלא שודרו) וכשנתראה בעוד חודש
אתן לך. ושביק במידה ואקבל את המקור אעביר לשימוש העמותה

שביק

New member
שליק יקירה, אני מודה לך מאד על

השתדלותך להשיג את כל המקור. כולל מה שלא שודר. שולחת חיבוק ענק יקירתי. משביק

mickya

New member
שלי שלום

אשמח מאד לקבל עותק של הקלטת ובמיוחד של דברים שלא שודרו. שכן נאמרו עלי שם דברים שנחתכו בשידור. אוכל לצרוב דיסק באם תרצי. בברכה מיקי

ראיתי עכשיו את השידור החוזר של..

שלום לבאי הפורום! ראיתי עכשיו את השידור החוזר של התוכנית וזה היה מאוד מרגש. אני עוסק בתחום החינוך המיוחד וניראה שכמו ביתר הלקויות משרד החינוך ניכשל שוב בלעזור לילדים האלה בצורה אידיאלית. כל הכבוד לאלה שהיצליחו למרות הכל! איציק.

בסוף ראיתי../images/Emo13.gif

בסוף ראיתי את השידור אתמול , אומנם לא מההתחלה כי כבר חשבתי שלא יהיה, התרשמתי , התרגשתי , וגם הזלתי דמעה, היה מרגש לראות את הפרצופים , שמאחרי השמות, היה מרגש לראות כמה אפשר להצליח , ובתור אמא היה כואב לראות כמה קשה להצליח, וכמה בורות יש למערכת החינוך בנושא, היה חסר לי שלא הדגישו את הרגישות המדהימה ויכולת הנתינה של הילדים והאנשים האלה, היה חסר לי שלא הדגישו את האינטליגנציה הגבוהה והיכולת המדהימה שמכילים ילדים אלו, כי כשי אני כבר פוגשת מישהוא שחושב שהוא כבר מבין בטוראט (כמו למשל מורה שסיפרה לי שעשתה עבודת גמר באוניברסיטה על טוראט ) הם מייד אומרים " נו בטח אני יודעת מה זה טוראט זה שיורקים ומקללים וממצמצים בעניים"
זה לא נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן, הילד שלי לא מקלל ולא יורק אבלללללללללללללל ואבל גדול הוא סובל מטוראט ואף אחד לא מבין שטוראט זה כל כך עמוק ומסובך,,, פה עם קצת אופטימיות המקום בעצם להודות להנהלה וצוות החינוכי והטיפולי בבית הספר של בני ( שחבל אבל בטח לא יקראו את זה) אומנם הם לא ממש מבינים מה זה טוראט , אבל משקיעים את מיטב תשומת הלב והרצינות כדי להבין ולנסות לעזור ונותנים לי הרגשה כאילו זה הילד היחיד בבית הספר ואנו נעשה הכול כדי שיצליח,אז תודה על הסבלנות והסובלנות. מהכתבה גם הבנתי שזה לא מובן מאיליו והיה להם הרבה יותר קל פשוט להתנער כמו שעשו כמה בתי ספר בתוכנית, אני אומנם רק בתחילת דרכי, וגם הבן שלי, אבל אני מקווה שהם ימשיכו כך גם אם חלילה התנהגותו תחמיר כי היא במצב עליה
ולכל הנפשות הפועלות , הנחשפים, וכל היתר אני בכוונה לא מזכירה שמות כדי לא לשכוח אף אחד, מה גם שאני לא בקיאה גדולה בשמות, חיזקו ואימצו אתם פשוטטטטטטטטטטט מדהימים, אני מקווה שאתם מבינים שאין אבל אין הרבה אנשים בחברה "הרגילה" אם הקושר והכישרון שלכם, זכרו זאת תמידדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד,

violet10

New member
למחרת השידור בעבודה אנשים

אשר יודעים שלבני טוראט נגשו אלי ושיבחו את התוכנית ומאוד התענינו על הנושא

למעלה