השידור במבט שני

כל הכבוד למי שהשתתפף|חיבוקבתוכנית|

מוצארט כל הכבוד גאה בך

תכנית מצויינת אשר מציגה את האמת

במערומיה. התכנית בהחלט העלתה בנו זכרונות קשים ובכלל לא נעימים, בעיקר בכל הקשור לבעיות בבית הספר. מתפללת בשביל דודו שיצליח לעבור את בית הספר בשלום - ומאמינה בהחלט שכן. יודעת שיש עוד טורטניקים, אשר נפלטו ממערכת החינוך - אצל חלקם ביקרנו בבתי הספר. אצל חלקם בית הספר לא היה מוכן לשתף פעולה - וחבל... תודה מכל הלב ליוסף, דודו ועידן שהסכימו להיחשף. תודה לפרופסור ורדה גרוס ותודה לכל העושים במלאכה - לדני ולשביק שהשקיעו שעות רבות בהכנת הכתבה (אפילו שלא ראינו אותם...). ממש בכיתי... תודה...

השידור במבט שני

לדעתי השידור היה יוצא מן הכלל, ערוך יפה ונתן מידע טוב מאד. אך לדעתי יש להוסיף מידע לצבור ולמערכת החינוך בתחום תסמונת זו ועוד תסמונות נוספות. יישר כוח לכל הגורמים המעורבים בתוכנית ובראש וראשונה למשפחות שהיו מוכנות לחשוף את הכאב שלהן בצבור.

שלום לכולם

קוראים לי אדוה ואני אמא של עידן. כן מהתוכנית של אתמול. נכנסתי לפורום וקראתי את ההודעות. אני רוצה להודות לכל המפרגנים..

yasha31

New member
שלום אדוה ../images/Emo24.gif

שמי יעל ואני אמא לילד עם טוראט בן 7 וקצת, ורציתי לאמר לך (ואני בטוחה שאני לא מחדשת לך כלום) שיש לך ילד מדהים, היה כל כך כיף לראות אותו, והאופטימיות שלו פשוט נכנסה לי (ואני בטוחה שלכולם) ללב. נשמח מאוד אם עידן ואתם, כהוריו, תצטרפו לפורום שלנו.

mazy

New member
אדווה, ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

שמחה על הצטרפותך אלינו, ואשמח עוד יותר אם תישארי עימנו.
כל הכבוד על הנכונות שלכם ושל עידן להיחשף במשדר. עשיתם שירות מצויין עבור כולנו. עידן מקסים..יש לך בהחלט במה להתגאות.
אני מזי. בני בן ה-14 וחצי לוקה בטוראט. גם אנחנו מהדרומיים.....
. אגב..נשמח אם גם עידן יצטרף אלינו, כאן בפורום.

ש ל י ק

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אשמח אם תשארי כאן . ויש אפשרות שתספרי כאן על הטיפול שעידן קיבל ומקבל (אם בכלל) כיום? ועידן נכנס לליבי כפי שמוצארט ודודו נכנסו, תודה על שיתופכם.

אימא של עידן ,עידן ואבא שלו../images/Emo24.gif

תודה
תודה על האומץ , תודה על השיתוף. תודה על הנחישות . אני אמם של נופר ובר . נופר התגייסה ממש בימים אלה .גם אנחנו "טעמנו" את הניסיון של המערכת הצבאית "להיפטר" מאיתנו ולפטור את נופר מהשירות הצבאי. כמוכם, לא השלמנו עם הגזירה , דיברנו, כתבנו מכתבים והופענו בפני וועדות. התוצאה : נופר חיילת מן המיניין. המסקנה : לא לוותר ולא להרים ידיים. צריך להילחם בבורות ולבער את כל כל הסטיגמות. לילדים שלנו יכולות בדיוק כמו לשאר הילדים , שלא לומר אף למעלה מזה. ולא ניתן לאף החלטה שרירותית לחרוץ גורלות. תודה לכם על החשיפה.

שלום לך אמא של עידן ../images/Emo13.gif

שמח שהצטרפת אלינו, מקווה שתשארי ותשכנעי את עידן גם להכנס. יש פה מספר מבוגרים עם טוראט שיכולים להבטיח לך שעידן יגדל ויהיו לו חיים מאושרים ומוצלחים עם הרבה תוכן גם עם טוראט ..
מילה שלי

השגיא

New member
אדוה ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

שמחה שנכנסת, מקוה שתישארי. לבן שלי שי בן 12 יש טוראט. הכתבה אתמול היתה מאלפת! כל הכבוד לכם. גלית

yalinam

New member
איך אפשר לראות את התכנית שהייתה

פספסתי את התכנית של אתמול, אוף :(( וממש רציתי לראותה.. האם יש למישהו רעיון איך ניתן להשיגה? או אולי יש שידור חוזר?

חגית35

New member
עידן היה מקסים ושובה לב!

איזו נחת בטח היתה לך ולבעלך לראותו ! אני הרגשתי כאילו זה בני כשיגדל. אני רציתי לחבק את המסך מרוב שהוא שבה את לבי. גם בעלי התרגש מאוד. רואים עד כמה הוא טוב לב ורגיש כמו כל ילדינו וילדי טוראט שהופכים להיות גם מבוגרים כאלה. אני מקווה שנראה את עידן מידי פעם... גישה למחשבים בטוח יש לו... ואני חגית, אם לשני ילדים בני 7.5 ו-12 הלוקים בטוראט + ADHD וגם ניואנסים של אוסידי גם אני הייתי שמחה לשמוע יותר על עידן והטיפולים שעבר או עובר בחייו ובכלל... הבנתי שניסיתם הכל ו"מה לא", כמונו. הישארו כאן!

הלנה

New member
עדוה ברוכה הבאה

מקווה שתישארי איתנו. כל הכבוד לכם על הפתיחות,] אתם והמשתתפים האחרים עשיתם שרות נפלא לכל הטורטניקים. מאחלת לעידן שימשיך להצליח בצבא... הוא נראה כל כך מאושר שם.

אימא של עידן ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

מצטערת שלא הצלחתי לראות את התכנית ..אך לפי התגובות שהעלו כאן נראה כי באמת היתה כתבה נהדרת....נשמח אם תשארו כאן איתנו וגם עידן מוזמן. אגב , אני אמא של אוראל בן 13+ לוקה בTS מגיל 6.

yalinam

New member
:(( איך אפשר...

פספסתי את התכנית של אתמול, אוף :(( וממש רציתי לראותה.. האם יש למישהו רעיון איך ניתן להשיגה? או אולי יש שידור חוזר?

היה והיה מקסים יישר כח

לכל המרואיינים ח"ח (חיזוק חיובי) לדודו המתוק, יוסף הלא הוא מוצארט המוכשר שלנו, ולעידן המדהים. תודה מיוחדת לשליק אשר בזכותה בוצעה הכתבה.

צפיתי וכמעט בכיתי...

התכנית היתה כל כך "אמיתית"... סופסוף תכנית עם טוראטניקים "קלים / בינוניים", ולא עם מקרים קיצוניים (כמו שבד"כ עושים בתקשורת). הרגשתי ממש שהתכנית הזו היא עליי, הזדהיתי עם כל מה שנאמר שם. גם המידע שהביאו היה מכיל וממצה, מאוד נכון וללא "פיקנטריה". ולגבי המאפיה... אנחנו חייבים, פשוט חייבים, לקנות שם את הכיבוד למסיבת יום ההולדת לפורום. תודה רבה לשליק, למוצארט, לעידן (האם הוא קורא סמוי בפורום?) ולדודו.

tabali

New member
HELP!!!!!!!

מי הקליט את התוכנית?????????? זה לא פייר שלא יכולתי לראות אותה!!! אבל רק לפי התגובות כל הכבוד למוצראט, עידן, דודו על שהסכמתם להתפרסם!!! יישר כח!!! וכמובן לך שלי יקירתי על שאת מכירה את האנשים הנכונים!!!!
אגב למי שלא מכיר אני ענבל ואחות לטורטניק בן 19.

למעלה