השיגעון של ביטניקט בפוסטים מזכיר לי את הזמן של הקורונה

evglev1

Well-known member
מנהל
איך קנה את ההייפ של המגיפה תחת השם סטילהוק.

בן אדם בלי שכל שחושב שהוא מבין בנושא - עצוב.
דווקא מראה שהוא חשב הרבה כי אמנם כבר אז צרך את ערוץ 20 גלגול קודם של ערוץ 14, אבל היה הכי רל"ב שיש וגם רל"ט שטען שטראמפ סוכן של פוטין וזאת למרות שלא צפה בערוצי המיינסטרים אלא בערוץ 20. וגם לגבי הקורונה הוא קנה את זה שהקורונה זאת מגפה בסדר גודל של דבר או אבעבועות שחורות, אבל לא קנה את זה שהחיסונים הוכנו כמו שצריך ופותרים את הבעיה והיה מצד אחד בעד הסגר ואף הציע להקשיח אותו עד לערים שסגרו למצוערים בתקופה העתיקה, אבל מצד שני קיבל את כל הטענות שלך בנוגע לחיסונים ומטרותיהם האמיתיות.

דווקא מראה שהוא חשב הרבה כי אמנם כבר אז צרך את ערוץ 20 גלגול קודם של ערוץ 14, אבל היה הכי רל"ב שיש וגם רל"ט שטען שטראמפ סוכן של פוטין וזאת למרות שלא צפה בערוצי המיינסטרים אלא בערוץ 20. וגם לגבי הקורונה הוא קנה את זה שהקורונה זאת מגפה בסדר גודל של דבר או אבעבועות שחורות, אבל לא קנה את זה שהחיסונים הוכנו כמו שצריך ופותרים את הבעיה והיה מצד אחד בעד הסגר ואף הציע להקשיח אותו עד לערים שסגרו למצוערים בתקופה העתיקה, אבל מצד שני קיבל את כל הטענות שלך בנוגע לחיסונים ומטרותיהם האמיתיות.
אז הצלתי אותו? איזה פאדיחה ;)

evglev1

Well-known member
מנהל
אז הצלתי אותו? איזה פאדיחה ;)
לא הוא חשב על החיסונים לפניך ולא הצלת אותו, אני רוצה לתאר לעצמי איך הוא חי, כשהוא כתב כאן בפורום שמי שיוצא לרחוב בזמן המגפה הוא כמו מתאבד שיעי. ואיך הוא בכלל התגבר, כי הקורונה לא נפסקה, פשוט הפסיקו לעשות ממנה עניין ולכן בקושי מדווחים עליה וגם לא דורשים בידוד מהחולים, אבל הנגיף לא הלך לשום מקום.

איך זה מסתדר שהוא פחד כ"כ מהקורונה אבל לא עשה חיסון?
בצדק, החיסון יותר מזיק מהמחלה, למעט אצל קשישים ששם משום מה, היו תופעות לוואי פחותות.
לא זכור לי שמישהו פחד לצאת מהבית, אלא רק פחדו להיות במקומות הומי אדם.
אני יצאתי בכיף, גם כשהיה אסור, לרבות לסופר שהוא מקום סגור ושם כן הייתי עם מסכה למרות התיאוריה שהיא לא מגנה שאני לא מסכימה עם תיאוריה זאת, אלא רק מסכימה שלא מגינה הרמטית.

evglev1

Well-known member
מנהל
בצדק, החיסון יותר מזיק מהמחלה, למעט אצל קשישים ששם משום מה, היו תופעות לוואי פחותות.
לא זכור לי שמישהו פחד לצאת מהבית, אלא רק פחדו להיות במקומות הומי אדם.
אני יצאתי בכיף, גם כשהיה אסור, לרבות לסופר שהוא מקום סגור ושם כן הייתי עם מסכה למרות התיאוריה שהיא לא מגנה שאני לא מסכימה עם תיאוריה זאת, אלא רק מסכימה שלא מגינה הרמטית.
אבל העניין הוא שהוא דווקא כן פחד מהמחלה ופחד לצאת מהבית. ודווקא כאן הסתירה אפשר להבין מי שפוחד מהמחלה ולוקח חיסון ואפשר להבין את מי שרואה בה שפעת ונמנע מחיסון, אפשר גם להבין מי שעושה חיסון מתוך אינטרס ללכת למסעדה, לחדר כושר או לבריכה למרות שהוא לא מאמין בתועלת שלו, אבל אי אפשר להבין מי שחושב שהמגפה אמיתית, אבל נמנע מחיסון.

אבל העניין הוא שהוא דווקא כן פחד מהמחלה ופחד לצאת מהבית. ודווקא כאן הסתירה אפשר להבין מי שפוחד מהמחלה ולוקח חיסון ואפשר להבין את מי שרואה בה שפעת ונמנע מחיסון, אפשר גם להבין מי שעושה חיסון מתוך אינטרס ללכת למסעדה, לחדר כושר או לבריכה למרות שהוא לא מאמין בתועלת שלו, אבל אי אפשר להבין מי שחושב שהמגפה אמיתית, אבל נמנע מחיסון.
מה כה קשה לך להבנה? מי שפוחד מחיסון יותר מאשר מהמחלה, לא קשור בכלל לשאר המשתנים שציינת.

בצדק, החיסון יותר מזיק מהמחלה
אז יכול להיות שהוא פחד מהמחלה אבל יותר מהחיסון...

כן הייתי עם מסכה למרות התיאוריה שהיא לא מגנה שאני לא מסכימה עם תיאוריה זאת, אלא רק מסכימה שלא מגינה הרמטית.
זה מגן רק במקרה נדיר שמישהו מתעטש עלייך והמוחתות הם בצורת נוזל ואז המסיכה מגינה,

שאר המקרים לא כי הוירוס יותר קטן מהחורים של המסיכה.

בקיצור נדבקת ולא ידעת.

אז יכול להיות שהוא פחד מהמחלה אבל יותר מהחיסון...
זה מה שקרה.
זה מגן רק במקרה נדיר שמישהו מתעטש עלייך והמוחתות הם בצורת נוזל ואז המסיכה מגינה,

שאר המקרים לא כי הוירוס יותר קטן מהחורים של המסיכה.

בקיצור נדבקת ולא ידעת.
לא נדבקתי, המחלה בתחילתה הייתה מאוד אלימה ואם הייתי חולה, הייתי יודעת.

זה מה שקרה.

לא נדבקתי, המחלה בתחילתה הייתה מאוד אלימה ואם הייתי חולה, הייתי יודעת.
רק לאנשים שיש להם חולשה חיסונית,

והמחלה לא רק בהתחלה הייתה אלימה אלא תמיד הייתה.

בהתחלה מתו ונפגעו הכי הרבה כי זה וירוס חדש אז כל האנשים עם חולשה חיסונית ניקצרים.

ככל שעובר הזמן יש פחות אנשים כאלה - כי הם כבר נפגעו עד שמגיעים לפלטו.

רק לאנשים שיש להם חולשה חיסונית,

והמחלה לא רק בהתחלה הייתה אלימה אלא תמיד הייתה.

בהתחלה מתו ונפגעו הכי הרבה כי זה וירוס חדש אז כל האנשים עם חולשה חיסונית ניקצרים.

ככל שעובר הזמן יש פחות אנשים כאלה - כי הם כבר נפגעו עד שמגיעים לפלטו.
עזוב אותך, אתה כותב שטויות שאני לא יודעת ממה להתחיל.
|המלצה|: אמץ את הביטוי "סייג לחוכמה, שתיקה!"

בוודאי שאפשר, לכן לא מסתמכים על מאמר אחד ומצליבים בין מס' מאמרים.
ומה עם כולם נקנים ע"י אותם אינטרסים?

הרי מי שמחליט על לעשות מחקרים זה לא המדינה,

בה נגיד יושבים במקבלי החלטות אנשים מהציבור כמוני וכמוך.

זה אנשים עם אינטרס כספי.

לא נראה לך מוזר שאף אדם עשיר מאוד לא עושה מחקרים על ריפויים טבעיים

בתור תרומה לציבור?

כי אסור להם,יפגעו בהם!

נגיד שבזמנו היה שילוב של תרופות כימיות בעיקר עם התרופה הזאת למלריה שיכולה לרפא קורונה.

איך זה יכול להיות שאף אדם עשיר מאוד לא התנדב לעשות מחקר על זה?

כי אסור להם!

רק לחברות התרופות מותר לעשות מחקרים עם חומרים כימיים או שהמחקר כ"כ יקר וארוך

שזה פשוט מצחיק.

להתעורר גברת...

ומה עם כולם נקנים ע"י אותם אינטרסים?

הרי מי שמחליט על לעשות מחקרים זה לא המדינה,

בה נגיד יושבים במקבלי החלטות אנשים מהציבור כמוני וכמוך.

זה אנשים עם אינטרס כספי.

לא נראה לך מוזר שאף אדם עשיר מאוד לא עושה מחקרים על ריפויים טבעיים

בתור תרומה לציבור?

כי אסור להם,יפגעו בהם!

נגיד שבזמנו היה שילוב של תרופות כימיות בעיקר עם התרופה הזאת למלריה שיכולה לרפא קורונה.

איך זה יכול להיות שאף אדם עשיר מאוד לא התנדב לעשות מחקר על זה?

כי אסור להם!

רק לחברות התרופות מותר לעשות מחקרים עם חומרים כימיים או שהמחקר כ"כ יקר וארוך

שזה פשוט מצחיק.

להתעורר גברת...

אתה |טמבל| שלא ברא השטן, אין לי כוח אליך.
מאמרים שונים מפורסמים בירחונים שונים, לעתים תחת תחומים שונים, למשל תרופות, יכול להיות בירחוני רפואה ויכול גם להיות בירחוני העוסקים בכימיה, צריך לדעת להצליב ולהבין מי נגד מי.
כשמשהו חשוב לי, אעשה עבודת דוקטורט על הנושא, כפי שעשיתי בזמנו על חיסונים שזה היה רלבנטי לילדיי.

אתה |טמבל| שלא ברא השטן, אין לי כוח אליך.
מאמרים שונים מפורסמים בירחונים שונים, לעתים תחת תחומים שונים, למשל תרופות, יכול להיות בירחוני רפואה ויכול גם להיות בירחוני העוסקים בכימיה, צריך לדעת להצליב ולהבין מי נגד מי.
כשמשהו חשוב לי, אעשה עבודת דוקטורט על הנושא, כפי שעשיתי בזמנו על חיסונים שזה היה רלבנטי לילדיי.
לא יודע מה זה "עבודת דוקטורט" - אמרת כמליצה אני מניח.

במקרה שלי יותר קל אלוהים אמר שאין צורך בחיסון הקורונה ושצריך תרופות לזה(למי שחולה).

לגבי מה שאלוהים לא אומר אז אני צריך לעשות מחקר משלי באמת,מן הסתם הוא יותר אינטגרטיבי ואנקדוטלי משלך.

לא יודע מה זה "עבודת דוקטורט" - אמרת כמליצה אני מניח.

במקרה שלי יותר קל אלוהים אמר שאין צורך בחיסון הקורונה ושצריך תרופות לזה(למי שחולה).

לגבי מה שאלוהים לא אומר אז אני צריך לעשות מחקר משלי באמת,מן הסתם הוא יותר אינטגרטיבי ואנקדוטלי משלך.
פירוש המילה עבודת דוקטורט כאשר היא לא במשמעות המקצועית שלה (עבודה למען קבלת תואר Ph.D), היא עבודה יסודית (גם במשמעות המקצועית היא עבודה יסודית).

למעלה