השטחים של הערבים!

סירפד

New member
השטחים של הערבים!

צה"ל לא שולט ולא ישלוט בשטחים גם אם בשלטון ישבו סופר-ימנים!מלחמת הגרילה סופה לנצח מפני שאי אפשר להלחם באנשים שמלחמתם היא מלחמת התאבדות! יש בשטחים אוכלוסיה אזרחית יהודית שבעצם אין אפשרות להגן עליהם ורק לא קם הפוליטיקאי או איש הצבא הישר ואומר להם כי דמם הפקר!,גם לכל מי ששונא ערבים וגם לכל אוהבי הערבים ברור יותר מתמיד כי על מנת לסיים סכסוך,חייבים לאפשר לערבים מדינה ככל העמים בגבולות 67 פחות או יותר,בינאום ירושלים(אפשר לחשוב שיהודים מסתובבים במזרח העיר!),שלילת זכות השיבה,כשנעמוד מדינה מול מדינה לכוח שלנו יהא משמעות!,כל עוד עומדים מול אנרכיה,מול טרור,מול ואקום הצבא יכול לנצח אבל האזרחים נשברו,הכלכלה קורסת והמורל הלאומי במצב לא טוב!

הרטוב

New member
הבעייה היא לא המתנחלים.

הבעייה היא לא השטחים.הבעייה היא זכות השיבה ורצונו של האיסלם לכבוש את ארץ ישראל. הטירור היום ראוי לו שיקרא מלחמת זכות השיבה . והמלחמה שנכפתה עלינו ראוי לה שתקרא מלחמת העצמאות השנייה. צריך לכבוש מחדש את כל השטחים ולברוא איזור חייץ של 30 קמ´ בין כל ישוב יהודי לישוב ערבי קרי החזרת התנחלויות מבודדות לגושי התיישבות וטרינספור של שליש מהאוכלוסיה של ערביי השטחים מזרחה. צריל להכניס כוחות אמריקאים בשום אופן לא את האו´ם ככוח חיץ ביננו לבינם ולהכריז חד צדדית על קו הגבול החדש כגבול הבינלאומי של ישראל. הדרך שלך היא כניעה והיא מזמינה כניעה נוספת ועוד כניעה ועוד כניעה ונסיגה עד שלא יהייה לאן ללכת.

הבעייה היא לא המתנחלים

הצדק איתך, הרטוב.הבעייה אינה בעית השטחים בלבד והרצון להקמתה של מדינה פלסטינאית. הבעייה השורשית המעקבת כל הסדר כיום, היא דרישתם של הפלסטינאים לזכות השיבה לתחומי מדינת ישראל. באשר לרצונו של האיסלם לכבוש את ארץ ישראל הוא זהה לרצונותיהם של חלקים בינינו לארץ ישראל השלמה וטרינספור כל הערבים משטחה של ארץ ישראל המערבית כולה - לזה כמו גם לזה אין כל זכות קיום ויש לרדת מעץ גבוה זה. ההתנחלויות ובפירוש לא מרבית המתנחלים, מהוות אבן נגף להשגת הסכם כל שהוא עם הפלסטינאים להקמת מדינתם. מדינה שתשתרע על פחות מרבע שטחה של ארץ ישראל המערבית. החזרת המתנחלים הביתה הוא צו השעה לקיומו של כל הסדר. תבדוק היטב את הצעתך אודות אזור חיץ של 30 ק"מ ותראה בעצמך שהיא אינה ברת בצוע. היכן תמצא 30 מטרים באזור טול-כרם קלקיליה, באזור ירושלים בית לחם באזור חברון, באזור יריחו ועוד ועוד ועוד. שני דברים מעודדים מצאתי במכתבך אולם לשניהם מתנגדת ממשלת ישראל הנוכחית: הראשון פנוי התנחלויות מבודדות ואני הייתי מוסיף לכך פנויה של רצועת עזה בשלמות; והכנסת צבא זר ( רצוי אמקריקאי אבל יכול להיות גם הרכב אחר) שלא בחסות האו"מ ככוח חיץ. אינני יודע מהיכן שאבת את הדעה של קביעה חד צדדית של גבולה הבילאומי של ישראל. מה שמדובר הוא על הפרדה חד צדדית, במידה ולא תושג בהסכמה, אל קו זמני, שיאפשר מתן בטחון טוב יותר והגנה תובה יותר על אזרחי מדינת ישראל ברחבי המדינה. הכניה תהיה אם נמשיך להקיז דמנו ומה שהיינו יכולים לעשות אתמול ועדין יכולים לעשות היום, מתוך חוזק ועליונות - נעשה מחר, באופן שיתפרש ע"י אחרים ככניעה ונסיגה.

pilovich shahaf

New member
ולזה דן רוזנצויג קורא דמוקרטיה...../images/Emo31.gif

...אני קורא לזה בגידה במלוא מובן המילה, ויום יבוא וכל מי שבגד בעם/מדינת ישראל ישלם, ועל זה אמרו חז"ל..."אבות אכלו בוסר ושיני בנים תיקהינה..." מבחן התוצאה. פ"ש. ..."אריק איינשטיין , צדק בכל מילה בשירו המפורסם..." המדינה הולכת פייפן"

pilovich shahaf

New member
תתאמץ ידידי דן הקר ישנו, רק אם../images/Emo45.gif

...תרצה אין זו אגדה"...ציטוט מבינימין זאב הרצל, חוזה מדינת היהודים, זוכר
אני אתן לך רמז...:- ...תקרא שוב את הודעתו של "סירפד", של הרטוב" ושלי, תעשה שיכלול של המסר המאחד את שלושת ההודעות, וז תקרא שוב את ההודעה שלך, שלא חידשת את תוכנה/מסר שלה מאז שהתחלתי לקרוא את הודעותיך בפורום אקטואליה, ואז אולי יפלו לך האסימונים, ושוב "רק אם תירצה..."
מבחן התוצאה. פ"ש.

פ"ש התאמצתי ורציתי

מה לעשות המסר שלי היה ונישאר כשהיה ועד שאסימוני ממשלתנו לא יפלו בכוון הנכון נלך ונתרחק מהפתרון הסביר והקביל אפילו אם יהיה הרע במיעוטו. לדעתי המסר של סירפד למרות שאין מסקנה נחרצת בתסופו תמביא למסקנות שלי ועל המסר של הרטוב עניתי במפורש.

הרטוב

New member
יגעת יגעת ולא מצאת.

או שלא הבנת את מה שכתבתי או שאתה מתעלם ממה שלא נוח לך להתמודד איתו. אני אחדד. איזור חיץ בשבילי הוא הפרדה מוחלטת בין יהודים לערבים קרי טרנספר הדדי של ערבים למרחק של 30 קמ´ לפחות בקו הגבול שישראל תקבע ובשום פנים ואופן לא קו 67 וטרנספר של יהודים היושבים מחוץ לקו הגבול הזה מערבה מקו הגבול. התכנית שלך היא טרנספר חד צדדי רק של יהודים לקווי 67 והכרזת קו 67 כגבול בינלאומי ללא שום תמורה מהצד השני. זאת התאבדות שמאלנית טיפוסית,ולמה שנאמין לכם,למה שנאמין להבטחות שלכם שאז יהייה שלום? בינתיים הבטחות השמאל על מזרח תיכון חדש כתובות על קרח ביום חמסין. דנרוס זאת שירת הברבור שלך ושל חבריך מן השמאל. מה שנותר לכם לעשות זה לקשקש בפורומים. בבחירות הבאות מר´צ ומפלגת העבודה ביחד לא תעבורנה את 10 המנדטים.

הבנתי גם הבנתי

1. אפילו גירוש הערבים 30 ק"מ מקו 1967 אינם משאירה להם אפשרות מחיה בשטח שנותר. במיוחד שלבטח לדעתך יש לשלוט גם על בקעת הירדן. 2. לדעתי יש לחזור לגבולות 1967 מתוקנים ולהמליץ לאזרחי ישראל להתיישב בתוך גבולות מדינת ישראל. אינני בעד טרנספר לא של ערבים ( שהוא עורבא פרח - חלומות שוא) ולא של יהודים. מי שרוצה שישאר בתחומי המדינה הפלסטינאית כפלסטינאי לכל דבר ושיערב לו. 3. ההתאבדות לדעתי היא של האגף הימני, שאינו רואה את המציאות לאשורה. באשר ל"חלומות" השמאל גם החמסין ישבר בטרם ימס הקרח כולו. מדי פעם שומעים את הדי השנוי - היוזמה הסעודית, שלמרות שאין לתלות בה תקוות גדולות, מהווה גם היא איתות של הרצון לשנוי ולנורמליזציה. אמנם בתנאים שעדין אינם מתאימים לנו אבל מהווה משב רוח צונן. 4. עדין רחוקה שירת הברבור מאלו התומכים בשלום אמיתי ויציב באזורינו. יתכן וליטרת הדם עגין אינה מספקת ויש החושבים שעדין לא מולאה. יתכן ובבחירות הבאות יגבר הימין ויזדקקו לעוד שנים של הקזת דם ישרים עד שיגיעו למסקנה שתגאל אותנו מצרותינו. הבחירות הבאות אינן האחרונות ולא אלמן השמאל.

למעלה