השטויות שלכם

DeadWolf

New member
שירן עכשיו את תחת חרם

של אנשים שלא מדברים איתם.. איזה באסה אהה?

זה לא חרם פאסיבי

זה חרם של התנכלויות שירן,אל תתפלאי אם המחק שלך "יעלם" מהקלמר יום ראשון

אז ניקח לך את הקלמר

don't push it (זה לא שאני קפיטליסט מניאק פשוט לא מצאתי ביטוי עברי דומה)

NiKi†a

New member
בעיקרון אני יכולה לתת לך אותו..

בשביל מה להתאמץ, גם ככה הוא לא שווה כלום. ואני לא ממש מגיעה לבית ספר, אז אני בספק אם תמצא זמן לקחת לי משהו..

DeadWolf

New member
רגע אתם לומדים כאילו?

איזה קטע.. טוב טוב אני לא זוכר מי אמר לי לא להתחיל להגיד דברים כאלה על בצפר אז בקטנה.. אגב מי שפוגע בשיר יש לו עסק איתי ועם כל החבר'ה פה.. ותאמינו לי תלמונד רוצחים!.. שירן אל תפחדי

האמת שאנחנו לא

באמת רציתי לשאול אותך אתה הבטחת שכל תלמונד יבואו לפורום ויגבו אותך,איפה הם? יש שתי אפשרויות: א. התלמונדים מגניבים מדי בשבילנו ב. (האפשרות היותר סבירה) אין לך חברים

DeadWolf

New member
הייתי הולך על האפשרות השניה..

וגם על הראשונה.. הם מגניבים מדי גם בשבילי.. אין לי חברים :( אולי תיהיו חברים שלי.. בבקשה..

DeadWolf

New member
מה אתה רציני ../images/Emo13.gif

עכשיו אני אוכל לרכב על הגב של דסי לעשות איתכם מפגשים לבחון קולות להתנפל על אנשים שנכנסים לפורום ואפילו לקחת סרט מהטרילוגיה של אמא שלך בחינם??? איזה כיף לי

לרכוב על הגב של דסי?

זה יעלה לך כסף... קולות סיימנו לבדוק,נקרא לך כשנבחן בירות להתנפל אתה יכול הסרט יוצא רק בקלטות בטא תביא את טרייסי נשחק כדורסל. אבל רק כדורסל אירופאי!

DeadWolf

New member
מה?

הוא לוקח כסף לחברים? מניאק אין עוד בדיקה של קולות? את הבירות סיימתי כבר לבדוק תודה יש סיכוי שאני אקבל קלטת אחת כזו? וטרייסי לא יורד לרמת כדורסל אירופאי.. אז נצטרך לעבוד על זה קצת

למעלה