השטויות שלכם

trasher

New member
אני לא יכול יותר!!!

את מטומטמת, את כל כך טיפשהההההההה.... יאללה את דפ"רית באיכות!!!! את כל כך מטומטמת!!!!!! הו אני מרגיש הרבה יותר טוב עכשיו

DeadWolf

New member
תפסיק בבקשה

אני נפגע ממה שאתה אומר.. בטח עכשיו שירן בוכה ושואלת את עצמה למה אמרת את זה..

trasher

New member
גם אתה מטומטם!!!

מה אתה שמח שאבא שלך בודק את האגזמה של גלית גוטמן?! אתה דפ"ר! יא מסכן, זה יום שישי בלילה אין לך חברים? אתה אידיוט

DeadWolf

New member
וואלה..

אני לא שמח מהעובדה שהוא בדק את זה זה הרבה יותר מזה.. 1)הוא רופא ועוזר בטיפולים ולידות ובדרך זו מביא אנשים חדשים לעולם 2)גלית גוטמן שווה 3)הוא מקבל על זה כסף בקשר ליום שישי בלילה.. וואלה אני יוצא כל יום ובעוד מספר דקות אני יוצא גם אז מסתבר שיש לי חברים.. ומה אתה עושה פה? הרי מחר אין לכם בצפר אתה מוזמן גם לצאת! ass hole!

NiKi†a

New member
חחח דוגרי

וואה אור, אם היית יודע כמה אנשים שאלו אותי אתמול "מי המכוער שיושב לבד ליד הכניסה לחצר של ליאור ומה הקשר שלו לפה"- היית נשפך. הוא סתם בא וישב כל הערב לבד ליד הכניסה לבית, אני לא יודעת למה דווקא אותי בחרו לשאול מה הקשר שלו לליאור, אבל לפחות הוא הוציא חוות דעת מהבנות. כזה אידיוט, ראבק.

DeadWolf

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

שירן אני אוהב אותך! סורי אם יש לי שגיאות קצת שתיתי.. לא בריא

NiKi†a

New member
ולא הזמנת אותי?!../images/Emo7.gif

דבר איתי מחר כשתיהיה שפוי ^^

trasher

New member
יא כונפה

אני הכרתי את משפחת אוזן עוד לפני שהכוס שלך התחיל להפריש מוגלה בפעם הראשונה, אז כדאי שתסתמי את הפה שלך. ואם את היית יודעת איך כל מי שלא הכיר אותך צחק עליך שם(מדברים כאן על חוות דעת ראשונה רק מהתסכלות), היית בוכה. (ואני לא מדבר על חבריך שפשוט לא נעים להם ממך :) ). יום נהדר מאמי.

DeadWolf

New member
זה עדין לא הופך אותך למשהו..

יאפס.. ואני בטוח ששרין בוכה בגלל כל הדברים שאמרת לה עכשיו.. ואני עוד יותר בטוח שפשוט לא רצית לצאת הומו (כמו שיצאת) ואמרת שאחרים אמרו עליה דברים.. כמו ילד קטן.. בקיצור יצאת פאגג

חMודה

New member
חחחחחחח!!!! ../images/Emo6.gif

גם את שמת לב לזה?????? חשבתי שרק אותי שאלוווו!!!!! וואי גוטמן, אתה חתיכת בן אדם מכוער, חבל שהיינו צריכים לסבול אותך שם כל הערב. מי הזמין אותך בכלל יא מטומטם? לך תשב מול המחשב או משהו. איככככככ, אתה ניהיה יותר מכוער משנה לשנה, הלוואי תיפול לבור.

trasher

New member
מכוeרת

אם הלילה שלך נגמר ב10 אז את במצב רע. ומה את צצה פה פתאום איך שמישהו יורד על חברה שלך, תמצאו חיים אנשים (לא שאני יודע מי את, אבל מהכינוי אפשר להבין שמזל שזה המצב)

חMודה

New member
איכככ אל תגיב לי בכלל

אל תלחץ על הוספת תגובה להודעות שלי, זה מגעיל ואני כל הזמן פה, מגיבה רק כשצריך והכינוי הוא מלפני 3 שנים, איך אתה נתפס על הדברים הקטנים כי אין לך מה להגיד לי Fuck אתה כזה מכוער, אל תגיב לי אגב יש תמונה שלך בוואלה גייז, אין צורך להכנס, זה מופיע בעמוד הראשי אתה כזה טיפש

לי מותר להגיב לך?

וואלה גייז? פששש גוטי עד עכשיו היית רק ב"זמן הורוד" אני רואה שיחסי הציבור עושים את שלהם...

למעלה