השחק הכי טוב

עומריקי

New member
אם אתה לא יודע לדרג שתוק../images/Emo85.gif

זה כבר נמאס רוצה לדרג פשוט: צפה כל השבוע במיכאלה קח דף ועט בסוף השבוע ודרג אותם לפי הפרקים של השבוע נמאס שאתה פוח שירשורי נמאס לי

Shiran15A

New member
איזה שטויות!!!

זה עניין של דעה... ומעניין מאוד איך זה שדווקא השחקנים האורחים כמו אלפונסו יגאל ובלולו הם הכי טובים לדעתך... אתה סתם מחפש לפתוח הודעות, כי אין לך מה לעשות... אז כדאי שתפסיק!! כי זה לא מעניין פה אף אחד! ודרך אגב- אפרת כהן שחקנית מדהימה ומצויינת ומי אתה שתגיד שהיא לא משחקת טוב!!!!!!!!! ובקשר לדורין היא עושה את השירה שלה ככה בכוונה... והיא יודעת לשיר יפה!! ועוד משהו קטן אם נתי רביץ לא היה משחק טוב לא היו לו קחים אותו לשחק במיכאלה את התפקיד הראשי אחרי ששיחק בלחיי האהבה... וככה גם נירו- שחקן מעולה! ששיחק במשחק החיים ממש טוב ועושה את זה מצוין גם במיכאלה אז תפסיק להגיד את השטויות שעוברות לך בראש כי אף אחד לא חושב כמוך... ואם אתה חושב את זה אז סימן שאתה לא אוהב מיכאלה!!!!

einbal13

New member
שוב השטות הזאת

נתת שני כוכבים לרענן גיא בן מיה ונוגה אתה בסדר? זה בכלל לא דירוג נכון

NOT AGAIN

חחחחחחחח אסי שלושה כוכבים ומיכאלה ארבעה כוכבים על אותה שחקנית חחחחחחחחחחחחחח ענק

shisha

New member
למה?!?!?!?!?! למה להגיד שטויות?!!!

זה מזה לא נכון! ככה כולם חושבים וגם אם זה כן היה נכון למה לכתוב את זה? נכון זאת דעה שלך אבל זה מזה לא נעים! תחשבי פעמיים....... אם היית משתתפת בסדרה והיו כותבים אותו הדבר ואחר כך לך היו שמים * אחד בואי נתערב שאת היית נעלבת! פשוט שתקי!!!!

AnGeL DoLlY

New member
למה להתנפל אבל?! ../images/Emo41.gif

"איש איש בדעתו יחיה" לא? למה חייבים להתנפל עליו?! ככה הוא חושב, ככה הוא רואה את השחקנים! למרות שאני גם [כמו רובכם פה] לא מסכימה עם הדירוג הזה, עדיין לא צריך להתנפל.

לא.

אני ממש מצטערת לומר לך, אבל מישהו שבא בכזאת הצהרה, ועוד פותח על זה הודעה חדשה, צריך לקבל את זה שאנשים יתקפו אותו. לא טוב לו- שלא יעשה את זה להבא.

AnGeL DoLlY

New member
את מדברת כאילו הוא עשה איזה פשע!

"בא בכזאת הצהרה, ועוד פותח הודעה חדשה". אוקיי, אז גם אם זה היה נשמע כמו הצהרה, אתם יודעים שהכוונה הייתה אחרת! יש אנשים שפשוט לא יודעים לנסח נכון... "ועוד פתח הודעה חדשה", פור גאד סייק - אפשר לחשוב!! כאילו זה יזיז לכל ההודעות החדשות שנפתחות פה כל יום. באמת.

שלי...... ../images/Emo34.gif

אסי***** מיכאלה***** רענן**** גיא**** דן*** יסמין***** עליזה*** גילי* בן**** מיה*** משה**** גרשון** יובל*** נוגה***** דוד*** מורדי* איתי* אלפונסו***** צוף* צבי*** דורין***{חרה זמרת} אילן**** שמואל** בלולו*** יגאל**

perfecta

New member
חרא זה עם א' בסוף.....

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח

perfecta

New member
חרא זה עם א' בסוף.....

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo70.gifאני בכלל לא מסיכמה איתך!!!!!!!!

אסי***** מיכאלה***** רענן***** גיא***** דן***** יסמין***** עליזה***** גילי***** בן***** מיה***** משה***** גרשון***** יובל***** נוגה***** דוד***** מורדי***** איתי***** אלפונסו***** צוף***** צבי***** דורין***** אילן***** שמואל***** בלולו***** יגאל***** (ומה שרציתי להגיד בכל זה, שכולם טובים. ועם אתם שואלים למה? כי כל אחד משחק את מה שהוא צריך לשחק.. ואומרים לו מה לשחק!! אז עם אתה חושב שיש פה שחקנים גרועים אז אתה טועה ב- 100000000% כי כולם פה שחקנים ענקיים ומעולים...!!!!!!!!!!!!!!) אתם מסכימים איתי? (אני מדברת אל החכמים)

צודקת צודקת צודקת צודקת

צודקתתתתתתתתתתתתתת!!!!! וגם את צודקת ואת צודקת!!!!!!!!!!!!!!!!! מי הוא בכלל שיגיד עליהם יאלללללללללללה.........השחקנים הכי הכי כפרות עליהם על כולם אז יש לי משפט אחד בשבילך: סורי על המילה... היה נחמד היה נעים עכשיו זדיין לי מהפנים יאללה צ'או אסטה לה ויסטה בייבי צ'או בייייייייייייי

חח צחוקים איתך בחושך...

מה הקשר אמא....כל השחקנים הטובים והראשיים אתה נותן קצת וכל הרעים והלא ממש ראשיים חמש כוכבים מה אתה בסדר?!

למעלה