השחק הכי טוב

avi76st1

New member
השחקן הכי טוב

איזו בושה הסידרה הזאת כל כך יפה אבל השחקנים שם חלשים זה הסדר5 כוכבים הכי טוב 1הכי גרוע מיכאלה*** אסי** רענן** נוגה** גיא** דן*** צבי* דורין** משה*** גרשון**** מיה** אלפונסו***** דוד*** יובל**** יסמין** מורדי*

וואי צחוקים איתך../images/Emo6.gif

רוב השחקנים שם שחקנים מעולים

הדירוג שלך חרא

לך תלמד להעריך שחקנים כמו שצריך רענן 2 כוכבים?! הוא משחק מעולה!! יש לו הרבה הרבה ניסיון.. ובאמת חרא של דירוג עשית אין לי אפילו כוח להגיב על השטויות האלה..

Ivan Pedroso

New member
חחחח עלק רענן ומיה 2 כוכבים ../images/Emo13.gif

נירו ולוסי שווים לפחות 6 כוכבים בסולם של 1 עד 5

einbal13

New member
הוא גם שפ את טלי ב2 כוכבים

מה אתה מבין בכלל יש שמה אחלה שחקנים מסכימה עם מיכה ב120%

1dana1

New member
צודק מאה אחוז...באמת כל הכבוד...חרא

כאילו אתה יודע ומבין את הדרגות של כל שחקן.... לך לך....חפש

KiShKooSh

New member
חחח אסי../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifומיכאלה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo35.gif

זו אותה שחקנית

adidush123

New member
מי שכתב את זה התכוון ש..../images/Emo26.gif

* אחת- הכי טוב * שניים- כמעט הכי טוב * שלוש- בינוני * ארבע- לא משהו *חמש- גרוע
וחוצמזה.. אני ממש לא מסכימה עם הדירוג שלך
אני לא חושבת שאתה יכול לקבוע מי הכי טוב כי אני בטוחה שאתה לא מומחה
בסה"כ הבעת את דעתך.. ויש הרבה שלא מסכימים לה, ככה שאין לך זכות לקבוע. אתה יכול לכתוב: "זוהי דעתי" אך לא לקבוע עובדה
רק מומחים בנושא, אנשים שבוחנים ועוסקים במקצוע יכולים לקבוע עובדות.. כי הם יודעים מה זה לשחק טוב
ומה זה לא
זה הכל

adidush123

New member
אופסס..../images/Emo2.gif

טעיתי. אתם צדקתם
חח אז ככה. אני לא מאמינה, רענן שחקן גרוע
נראה לי שמי שכתב את זה רק צוחק עלינו! נכון, שאי אפשר לקבוע, אבל יש דברים שהם פשוט ברוריםםם.. ניר לוי אחלה שחקן
ואני לא זוכרת מה כתבת, אבל הרבה שנתת להם רק ** (שניים) הם שחקנים מעולים
אני חושבת שאתה אמרת סתם, כי רוב מי שנתת לו רק שני כוכבים, הוא שחקן ראשי.צ אם הוא לא היה טוב, הוא לא היה שחקן ראשי, או בתפקיד טוב בסדרה לפחות..

gargamich

New member
מורדי?! ../images/Emo6.gif ../images/Emo94.gif

צודק, הוא באמת שותק באופן גרוע...

ממש 2ו2ה

New member
אתה לא צודק בכללל!!!

אפרת כהן היא שחקנית הכי אדירה והיא עובדת הכי קשה היא צריכה להיות שתי תפקידים!!! והידרוגים בכלחל לא נכונים...

avi76st1

New member
השחק הכי טוב

אני אומר את השחקן הכי טוב{כולל אורחים} יש שחקנים חלשים בסידרה יפה זה בושה יאללה 5הכי טוב 1הכי גרוע אסי*** מיכאלה**** רענן** גיא** דן*** יסמין** עליזה*** גילי** בן** מיה** משה**** גרשון***** יובל**** נוגה** דוד***** מורדי*** איתי* אלפונסו*****{* הכי טוב} צוף** צבי* דורין***{חרה זמרת} אילן**** שמואל**** בלולו**** יגאל***

avi76st1

New member
השחק הכי טוב

אני אומר את השחקן הכי טוב{כולל אורחים} יש שחקנים חלשים בסידרה יפה זה בושה יאללה 5הכי טוב 1הכי גרוע אסי*** מיכאלה**** רענן** גיא** דן*** יסמין** עליזה*** גילי** בן** מיה** משה**** גרשון***** יובל**** נוגה** דוד***** מורדי*** איתי* אלפונסו*****{* הכי טוב} צוף** צבי* דורין***{חרה זמרת} אילן**** שמואל**** בלולו**** יגאל***

למעלה