השחקנים...

טיפ-טיפ

New member
השחקנים...

זה שמשחק את הארי ננראה טוב בתמונה שהוא יושב על כיסא על רון והרמיוני ועושים פוקוס עליו (ראיתם את התמונה הזאת?) זאת שמשחקת את הרמיוני ממש חמודה אבל יש לה שער בלונד-חום בהיר ולהרמיוני צריך להיות שער חום, והיא גם לא נראת רצינית וחרשנית כמו שמסופר. ורון כפי שאמרתי מיקודם בכלל לא מתאים. זה שמשחק את האגריד.... לא יודעת.. באמת שון קונרי היה מתאים לשחק את דמבלדור מגי סמית שחקנית נורא טובה. מי עוד שכחתי?... טיפי.

Hermione

New member
הוא ממש לא נראה כמו הארי!

לפחות לא כמו איך שאני דמיינתי אותו, בכל מקרה. לדעתי הוא ממש לא מתאים להיות הוא. גם ראיתי סרטים שהוא שיחק בהם, ואת האמת, הוא לא כזה שחקן שדגול. רון נראה ממש בסדר, והשחקנית שמשחקת את הרמיוני (אמה ווטסון) באמת חמודה, אבל אני הייתי צריכה להיות היא (ואני ממשיכה בקיטוריי...) מגי סמית פשוט מושלמת לתפקיד מקגונגל, וגם זאת שמשחקת את הוץ` (לא זוכרת איך קוראים לה) נראית בדיוק איך שאני דמיינתי אותה. השחקן שמשחק את מאלפוי נראה חמוד מדי לתפקיד, אבל הפיבס ממש מעולה...

טיפ-טיפ

New member
דניאל רדקליף...

הוא נראה ילד חמוד אבל הוא קצת שמנמן בלחיים אתם לא חושבים ככה? ולפי הספר הוא צריך להיות ילד רזה, אבל יש את הדימיון... טוב נראה את הסרט ואז נדבר עליו.

רחלי!

New member
אני!

אני הייתי סופר מתאימה להיות הרמיוני! יש לי שער חום ואני נראית בוגרת והכל, ואני גם מצטיינת בלימודים במציאות (אבל אני לא חרשנית כמו הרמיוני, ואני שונאת ביצפר...), אני משוגעת על חתולים מגיל 0, (קרוקשנקס!), ואני גם שחקנית טובה (אני רוצה ליהיות שחקנית כשאני אהיה גדולה!), ואני יכולה לתת לכם עוד מליון סיבות,אבל יש בעיה אחת קטנה-אני ישראלית...

טיפ-טיפ

New member
מה הקשר ישראלית?????

?????????? ישראלית.... סו????????? תראי את מילי אביטל.. ישראלית.... והייתה מאורסת לדייויד שווימר (ככה קוראים לו?). אם היית טובה באנגלית, במבטע בריטי.. אז את היית יכולה ללכת לאודישן.

yearak

New member
צריך מבטא בריטי טוב

וזה לא משהו שמפתחים בקלות

yearak

New member
צר לי להודיע לך

אבל מבטא זה לא משהו שלומדים אלא משהו שרוכשים וצריך לחיות במקום מסוים אכדי לאמץ את המבטא שלו

Prongs

New member
וואלה?! ואני הייתי בטוח שאת..

טועה! רגע תני לי לבדוק... את באמת טועה! מבטא זה לא דבר שאתה צריך לגור שם כדי שיהיה לך! Prongs

yearak

New member
אנ,לא טועה

נרא הישראלי שאף פעם לא היה באמריקה ולא ספג שם את השפה מדבר אנגלית אמריקאית עם אוצר מילים נרחב ועם מבטא אמריקאי כלשהו מושלם

Prongs

New member
PadFootרואי

זויינת! לא ציפית לזה נכון? אז בואי אני אלמד אותך משהו שרבים לפניך כבר למדו ממני im right ur not. get it? good! Prongs

yearak

New member
זה ל padfootroey או לי

בגלל שזה תגובה להודעה שלי - אמרנו שפותחים דף חדש אז אני אתעלם

Prongs

New member
נכון

ההודעה הקודמת הייתה עוד בדיחה עלובה על תקחי ללב... ורק לידע כללי רואי כותבים roi (-: Prongs

Hermione

New member
וגם לי צר להודיע לך

אבל לי יש מבטא בריטי מושלם (בלי להשוויץ- זאת האמת) ולא חייתי בבריטניה- למען האמת- הייתי בלונדון פעם אחת בלבד למשך שבוע והיה לי מבטא כבר לפני זה. וחוץ מזה אני שחקנית מבטן ומלידה (חוץ ממבטא בריטי אני יכולה לעשות גם מבטא אמריקאי שנשמע טבעי לחלוטין) וגם יש לי אזרחות אירופאית, ככה שאין לי בעיה מבחינת הישראליות שלי, אבל הענין הוא שהיה לי קצת, אבל באמת ממש קצת קשה להגיע לאודישנים (וזה, למי שלא הבין, היה בציניות)

Hermione

New member
תראי,

אין לי מושג ירוק מה זה נחתום ומה פשר המשפט המוזר הזה, אבל אני יכולה להגיד לך שלי יש מבטא בריטי מ-ע-ו-ל-ה ולא איכפת לי להשמיע לך ולכל שאר קטני האמונה בהזדמנות. לא מאמינה לי? בעיה שלך. אני אמשיך לדבר במבטא הבריטי (המשובח) שלי ואת תוכלי להמשיך לא להאמין לי במבטא ישראלי מעורר רחמים.

yearak

New member
היית מתה!

יש לי מבטא בכלל לא רע באנגלית - בתור מישהי שלמדה 3 שנים בביצפר אמריקאי למהדרין. ואם אינך מכירה את המשפט על הנחתום הגיעה הזמן שתקפצי מדי פעם לפעם לאיזה שיעור בביצפר, כי את צריכה קצת להשכיל- לא יזיק לך. אולי יש לך מבטא ``נהדר`` אבל הידע שלך הוא על הפנים. לכי תקראי ספר טוב

למעלה