השחקנים...

רחלי!

New member
אני יכולה ללמוד לעשות מבטא אנגלי!

זה לא בעייה! אני אסתכל קצת בתוכניות בריטיות ואראה איך הם אומרים כל צליל! ככה למדתי מבטא אמריקאי וערבי ועוד כל מיני! אני כבר יודעת איך הם אומרים ד`, ט`, ו-yeah.

Hermione

New member
בסדר!

אם את אומרת. זה לא שאני אומרת שאת לא שחקנית טובה או משהו, איך אני יכולה לדעת? בכל מקרה, אני אומרת שגם אני שחקנית טובה, וגם אמא שלי הייתה (שחקנית בהבימה, כן כן) וגם אני מתכננת להיות שחקנית כשאני אגדל (ואולי אני אזכור אתכם כשאהיה מפורסמת מאוד), ואני לא יודעת אם אפשר ללמוד מבטא, אבל אפשר לנסות... לי בכל מקרה, יש מבטא באופן טבעי של המון דברים- אנגלי עתיק, אנגלי רגיל, אנגלי כבד, אמריקאי, אמריקאי דרומי, ערבי וכו`. ולא, אני לא מנסה להשוויץ, אני מנסה לספר לכם עובדות קיימות. לא רוצים להאמין? אל תאמינו. הכשרון עדיין ישאר

yearak

New member
מעניין

פתאום כמעט כל בת בפורום נהיית שחקנית ``מעולה`` עם תעודות ומבטא בריטי מעולה. עוד משהו - זה לא הגיוני שיש לך 5 מבטאים טבעיים - מבטא זה הדרך שבה את מבטאת מילים באנגלית באופן טבעי. זאת אומרת - בלי לחשוב, להתאמץ או לנסות להישמע בצורה מסויימת. והרמיוני -u r getting on my nerves עם כל ההודעות שלך שכוללות בהם מסרים שאת הרמיוני. זכותך להזדהות עם הרמיוני, אבל די, נמאס, לאף אחד בפורום לא אכפת. אגב, יצא לך פעם לדבר אנגלית בסביבה דוברת אנגלית באופן שוטף? אני לא מתכוומת לטיול שעשית באמריקה או באנגליה עם המשפחה שלך או לכיתת דוברי אנגלית. אני מתכוונת, להיות לבד במקום שבו מדברים רק אנגלית בלי אף אחד שמדבר עברית מסביבך? תנסי את זה ותראי כמה טובה האנגלית שלך וכמה שווים ``המבטאים המושלמים`` שלך...

Hermione

New member
לא!

לא חייתי אף פעם בסביבה אנגלית טבעית, אלא רק בטיול מסכן אחד ללונדון עם אמא שלי. תראו, כל הענין הזה עולה גם לי על העצבים וזה חייב, אבל פשוט חייב להפסיק. אז מעכשיו- הפסקתי באופן רשמי. זה לא שניסיתי לעצבן או להשתווצן (עוד מילה מעוותת מהמילון הפרטי שלי...), זה רק שרחלי התחילה לדבר על זה, ואני נגררתי, ונכון שהייתי איזשהוא גורם, אבל מה אני יכולה לעשות? ועוד משהו- ליערה. את יודעת, ממש עיצבנת אותי. תראי, זה לא שאכפת לי שאת לא מאמינה לי שיש לי מבטא בריטי (ויש לי, אז אל תתחילו איתי), אבל הצורה האגרסיבית והלגלגנית שבה העברת את זה ממש העליבה אותי ועצבנה אותי. מי את חושבת שאת שאת ככה פוסלת כל דבר שאני אומרת? למה, את מכירה אותי? ומי שואל אותך בכלל? אז בפעם הבאה שאת פותחת את הפה שלך, תחשבי קצת לפני זה.

yearak

New member
אני לא חושבת שאני מישהו

אבל רק שתדעי שהטון שלך וההשווצות שלך לא היו הרבה יותר טובות. דבר שנני -סליחה שהייתי אגרסבית, אם לא הסתכלת אז כבר כתבתי התנצלות אחת יותר למעלה. חוצמזה, אם אני רוצה אני כן ``אתחיל איתך`` - אלק מבטא בריטי - את בכלל יודעת לדבר אנגלית?

Prongs

New member
יערה...

אני מבקש ממך עכשיו, בלי להתעצבן, לקרוא את ההודעה שכתבת. ``הטון שלך`` זה כתוב מאיפה את יודעת מה הטון פה? ולמה את אומרת ``אלק מבטא בריטי -את בכלל יודעת לדבר אנגלית?`` מאיפה את מכירה אותה? אולי היא יודעת אנגלית יותר ממיך וגם יש לה מבטא יותר טוב? באמת... אל תתעצבני עלי עכשיו אבל אני חושב שהגזמת.... Prongs

Prongs

New member
והרמיוני...

מה שכתבתי ליערה גם לך! ``אז בפעם הבאה שאת פותחת את הפה שלך תחשבי קצת`` נו באמת! אני מבין בדיוק איזה טון יערה יחסה לזה.שתיכן הגזמתן. לפני שבועיים כולם היו כאן נחמדים ובלי וויכוחים טיפשיים... פתאום התחלתן להתווכח על הרמיוני וזה מכוער אבל נסבל. עכשיו אתן אומרות ``טוב די`` ו``נפסיק`` והתחלתן להתווכח על... לא יודע על מה הוויכוח הזה אבל מה שזה לא יהיה אל תדברו על זה יותר מוסכם? יופי. אל תגיבו להודעה הזאת אפילו! שלא תעיזו! למה אז אתן תעצבנו אותי! וזה לא כדאי! (זה בדיחה יערה להירגע...) ועוד דבר! טוב אין לי מה להגיד... Prongs

רחלי!

New member
ובעניין זה שאת שחקנית טובה

שתדעי שאני שחקנית מ-עו-לה-אם תראי אותי משחקת תביני (וזו לא הגזמה ולא שוויצריות, זאת האמת!!), אני רוצה להיות שחקנית אולי מכתה א`, וכל הזמן ממתי שהארי ורון הצילו את הרמיוני מהטרול הזדהתי כמעט עם כל המעשים של הרמיוני, וכשראיתי את המודעה באתר האניטרנט הרשמי של ה``פ שצריכים שחקנים, מתתי לעשות את התפקיד, אבל אז ראיתי שרק בריטים יכולים לעשות את התפקיד, אז לא הייתה לי ברירה אלא לוותר. אה, ודרך אגב, אם היית מסתכלת טוב היית רואה שלא חייבים לבוא לשום אודישנים, צריך לשלוח קלטת עם קטע משחק מה``פ של הדמות, ולהקריא קטע מסוים מהספר, ועוד כל מיני דברין.

רחלי!

New member
יש קשר!

ג`יי קיי אמרה שהשחקנים של השלישייה צריכים להיות בריטים! חוץ מזה, אני יודעת לזייף מבטע אמריקאי מושלם...

yearak

New member
אי אפשר לזייף מבטא

כמה שהוא וטה זה אף פעם לא כמו מבטא מקורי

Prongs

New member
את גם נורא צנועה!

Prongs נו באמת! אני גם יפה גם חכמה גם מושלמת וגם שיער חום! GRIFFINDOR ROCKS!

yearak

New member
כן, באמת לאחרונה

רוב הבנות בפורום נהיו נורא צנועות לגבי יכולתן לשחק את הרמיוני. מסתבר שכולן מושלמות לתפקיד

כן?

למה הייתי בטוחה שאתה בן? מממ... תן לי לחשוב... אבל גם אני מתאימה- אני תלמידה מצטיינת [85 באנגלית] יש לי שער חום [בלונדיני] ומתולתל [ישר, ישר] ושיניים קדמיות קצת בולטות [תנו לי לבדוק, שניה, לא, הם דווקא בסדר] נו? לא השחקנית המושלמת? אפילו כישרון משחק יש לי [באמת?? ואללה, כל יום מגלים משהו חדש] תמר הרמיוני דינור

רחלי!

New member
נו באמת...

קודם כל לא אמרתי בשום מקום שאני מושלמת\יפה... אני יודעת שההודעה ההיא יצאה שוויצרית במיוחד, אני מצטערת, זה לא היה אמור לצאת ככה... ואם היית מכיר אותי אישית לא היית מתווכח שאני חכמה-תשאל את כל מי שמכיר אותי! :)רחלי(-:

shai.z

New member
וזאת לא השווצה בכלל...

``...ואם היית מכיר אותי אישית לא היית מתווכח שאני חכמה...תשאל את כל מי שמכיר אותי...`` ובתגובה שלך רצית להעביר את המסר שאת לא שוויצרית? לא נראה לי שהצלחת...

למעלה