השחיתות הגיעה ל- Section51?

razaR2

New member
יחס גורר יחס

בכל התקופה שלו כאדמין או לא כאדמין השתדלתי לתת לו את היחס המקסימלי שאני נותן לכל שחקן בקהילה, כל עוד יכולתי ואני כבר יודע שהוא יגיב שאני משקר או משהו כי לפעמים סיננתי אותו, אז אני רק מזכיר שאני בכל זאת בן אדם ולפעמים אני מדבר עם עוד אנשים או עושה עוד דברים וגם לי יש סדר עדיפויות ולפעמים גיא לא היה בראשם באותו רגע..

יחס גורר יחס

אבל לא במקרה הזה. אתה מנהל בכיר כאן ומין הראוי שתכבד את כולם אפילו אם זה לא הדדי, הרי בסופו של דבר אתה נבחרת לנהל ולא הם - ויש סיבה.

סובול ורז .. התנהגות לא מוצדקת

דעתי היא ככה : ההתנהגות שלכם מזלזלת פוגעת מגעילה וכל דבר אחר שאפשר לומר .. ייתכן והסיפור שגיא סיפר הוא לא נכון והוא חד צדדי והוא שקרי וייתכן שאתם (רז וסובול) צודקים אבל תנו לבן אדם כבוד מ'זה החוסר כבוד הזה לאנשים בקהילה.. אם אנשים אחרים ירצו להיכנס לקהילה ויראו יחס כזה דוחה מהמנהלים והמריצים פה .. הם לא ירצו להיות פה .. כי אם מריץ + מנהל + מנהל קהילה מדברים ככה ואומרים מה בזין שלהם ומה שבא להם .. זה מגעיל ודוחה אנשים להיכנס לקהילה הזאת כמו שאמרתי .... את הסיפור שגיא כתב קראתי .. את הסיפור המלא והאמיתי אני לא מכיר אז ככה שאני לא אגיב על מה שהוא סיפר אלא על חוסר הכבוד שניתן .. כאילו הוא היה פה עוד אדמין ב-2 סרברים ! ועוד מריץ .. התנהגות מגעילה וחסרת כבוד ... מצטער חבריה אבל זאת דעתי ..

razaR2

New member
כבר הגבתי למעלה לאסטרל

אבל אני אתן לך עוד סיבה. אני הצהרתי לא פעם שאני לא סובל הודעות מהסוג הזה בפורום ושאני לא מתכוון לתת להם יחס הוגן, במיוחד לא כשבהודעה נותנים לי יחס לא הוגן, אבל בעיקר אני לא נותן יחס הוגן במקרה הזה בגלל שגיא כן דיבר איתי במקורי, אני נתתי לו יחס הוגן וכבוד ודיברתי איתו והסברתי לו מה לעשות, אבל אז הוא הבין שאני צודק ובגלל שהוא שונא אותי הוא החליט שהוא מפרסם את הצד הרע שלי בהודעה (כמה מפתיע, בלי הצד הרע שלו) בפורום כדי שעוד אנשים ישנאו אותי. ושוב בקצרה, לא יודע כמה ירצו לקרוא הכל, אני נתתי לו יחס מלא וכבוד מלא בשיחה פרטית ואז הוא החליט שזה לא מספיק לו ופרסם את הסיפור בפורום, אני עוד צריך לתת יחס הוגן אחרי זה?

AmiTrigger

New member
רז וסובול - שני מגעילים

ככה מנהלים קהילה תגידו לי? יש פה עליכם תלונות קשות ואתם בלי בושה אפילו יורדים על הכותב בלי לייחס לעניין חשיבות, גועל נפש התגובות שלכם. שימו לב שכל יום צצה פה תלונה חדשה עליכם ולכם אפילו לא איכפת, עם כל הכבוד שלומי, אשמח אם תעיף פה כמה מבטים ותראה איך מתייחסים המנהלים שמינית לקהילה שהשקעת בה. מוציאים לכולם את החשק מלשחק, עושים הפליות ואפילו לא מתייחסים לביקורות.

razaR2

New member
עוד אחד

טוב די, אני מבקש ממי שלא קרא את התגובות שלי או לא מכיר את הסיפור המלא, פשוט לשתוק.

רז יא חתיכת אפס תוריד תאף

הדבר היחידי שאתה עושה לקהילה הזו זה לפרק אותה לא שמתם לב שאין כמעט אפחד בפורום? לא שמתם לב שחצי מהקהילה פרשה? התפקיד שלך זה להקשיב לאחרים ולעזור.. אז תתחיל באמת להקשיב למשו אחר חוץ מהנודים שלך תגובה כוללת לשרשור והיחס המגעיל שראיתי פה..

razaR2

New member
השלוש חפירות שלי זה התעלמות? ../images/Emo6.gif

יקי באמא שלך תעשה טובה ותשתוק עד שתקרא את התגובות שלי. אני לא בא כדי לרדת עליך או לא לתת לך יחס מכבד, אלא מבקש ממך לקרוא כי אתה מדבר שטויות סתם.

../images/Emo6.gif

ה3 חפירות שלך שכן קראתי היו לפני שאני כתבתי משו.. ולכן הם לא היו תגובות אלי מקווה שאתה מצליח להבין את ההיגיון הפשוט הזה

IDAN1815

New member
טהטה טדאםםםםםםם ... איזה דרמה ../images/Emo6.gif

ממש דרמה קווין נהיה לנו פה
קודם כל אני זה ההוא שכביכול עשה לך סקר באמצע הגאן גיים , לא רז ולא סובול. אני לא יודע על מי אתה מנסה לעבוד , באתי להכנס לשרת , ראיתי שמורץ גאן גיים אז חיכיתי בספקטורס עד שייגמר , ברגע שנגמר הגאן גיים עשיתי סקר למפה scoutzknivez , רז בעצמו ראה שנגמר הגאן גיים ואין לרז סיבה לשקר, אין לו סיבה לצאת נגדך סתם ככה, לא עשית לו כלום. פתאום החלטת שהחלפתי לך באמצע גאן גיים למרות שרז בעצמו ראה שזה היה בדיוק אחרי שנגמר הגאן גיים ! ונתת לי קיקים מהשרת כאילו אני חבר שלך. אז מר Gkind היקר , צא מהסרט שאתה חי בו ומהר , פה זה לא שכונה, פה לא עושים מה שרוצים . יש פה חוקים והם ברורים. אף אחד לא הכריח אותך להיות פה אדמין. להיות פה אדמין זו זכות ולא חובה. בקשר לזה שסובול העביר לך מפה באמצע הגאן גיים בAFK_6KILLER - זו באמת מפה לא טובה לגאן גיים , יש בה באג שברגע שיש בה 16 אנשים - כמה אנשים מתים בתחילת הסיבוב. ככה שאי אפשר לשחק במפה הזאת גאן גיים. לא יודע למי אתה מנסה לשקר, אתה כבר מאמין לשקרים של עצמך שזה ממש גרוע... או שאתה לא שם לב מה אתה עושה שזה לא פחות גרוע. בכל מקרה אם אתה מרגיש גבר אחרי שבאת לפורום וסיפרת שקרים שיבושם לך ... אם יש לך עוד מה להגיד אתה מוזמן
ביי

Gkind15

New member
אהמ אהמ

בקשר לשאר התלונות הסברתי... עכשיו בקשר לזה: "בקשר לזה שסובול העביר לך מפה באמצע הגאן גיים בAFK_6KILLER - זו באמת מפה לא טובה לגאן גיים , יש בה באג שברגע שיש בה 16 אנשים - כמה אנשים מתים בתחילת הסיבוב. ככה שאי אפשר לשחק במפה הזאת גאן גיים." שיש גאן גיים אז מתי שאתה מת אתה חוזר לתחייה ואין את הבאג הזה. וגם אם היה אין לסובול את הזכות להעביר לי מפה באמצע, ורז כמובן שהעלים עין מהמקרה

IDAN1815

New member
לסובול ועוד איך יש את הזכות להעביר לך באמצע

הוא אדמין מעלייך ובעקרון יש לו זכות כזו . אין לנו סיבה לעשות את זה אלא אם מדובר בבאג במפה / סיבה אחרת שלנו , במקרה הזה היה באג במפה וזה הכל אין על מה להתווכח. ולגבי השאר לא קיבלתי תשובה , תן לינק להודעה שהסברת בה כמו שאתה אומר

Gkind15

New member
איכסה

כלומר גם אם אולמרט בדרגה יותר גבוהה ממני מותר לו לרצוח ולי לא? =\ רק במילים האלה הוכחת שסובול מושחת... ככה המשפחה של סדאם חוסיין נהגה...הוא מעליי אז יש לו את הזכות..איכסה...לא מאמין שאמרת את זה

IDAN1815

New member
../images/Emo4.gif

במידה ויש לגיטימציה להעביר מפה (במקרה של באג לדוגמה), המנהל עוקף את האדמין ויכול להעביר מפה, הדבר היחידי שיכול להיות לא בסדר הוא שהמנהל לא מודיע לאדמין על הצעד שהוא עומד לבצע.

Gkind15

New member
שיש גאן גיים אין שם באג!!!!!!

וסובול הודה כבר שהוא העביר מפה כי המפה הזאת גרועה לפי דעתו... גם את הלשון שלך צריכים לחפש?

pavel777

New member
עזוב אחי.. שחרר...

יש פה אדמינים לפי דעתי שלא ראויים להיות אדמינים וזורקים זין אבל אין מה לעשות יש להם גיבוי מלא.. שיהיה.. (ואני לא מדבר על צ'רניק.. צ'רניק סבבה למרות הקטע שקרה...) שחק תהנה.. אני הבנתי כבר שאין סיכוי לעשות שינוי בלי להיות בעל "תפקיד"... וחבל שכך..

למעלה