השופטים

h i l l e r

New member
אמנם היא כשרונית ויש לה הערות

טובות אבל את לא חושבת שהיא יותר מדי עוקצנית כמו שאחת המתמודדות אמרה שאם היא אוהבת מישו היא תהיה אליו נחמדה ותעביר אותו ואם לא היא ישר תקטול אותו.

perrinat

New member
קודם כל- הם בחרו להראות../images/Emo103.gif

את הקטילות, כמו שעושים באמריקן איידול וכמו שעשו באודישן הגדול. ואם מישהו לא בשל, לא מתאים והוא על הפנים אז זה בסדר להגיד לו את זה, לא צריך להיות לשופטים לא נעים. אני דווקא אהבתי את הישירות הזו שלה

בוביץ

New member
עלק כמו באיידול

ריקי לא מגיעה לקרסוליים של סיימון. = לכ הכוכב הנולד הזה חיקוי עלוב של האיידול. מה שמעצבן אותי זה הקטע החיקוי. להגיד שזה פורמט ייחודי וכזה .שזה ממש שקר. והעובדה שריקי הצטרפםה היא רק עוד הוכחה לחיקוי האיידול. לא שיש לי בעיה עם הפורמט כי את האיידול אני שרוף עליו. אבל שלפחות קשת יודו שזה איידול ולא ישקרו בפורמט ייחודי. ומה גם תחשבו שנינט הייתה מתמודדת ככה בוורלד איידול תחרות של כל זוכי האיידולים מכל העולם. רק בארץ הנאשים מחקים משהו ומתפארים שזה משהו שלהם שםה יצרו..

איזו שתלטנית! שתירגע...

תני להשחיל מילה.. ו hiller אני מסכימה איתך ,הרושם הראשוני הוא זה שקבע. זה או שמצאת חן בעיניה\בעינהם (לרוב בעיניה חח) או שלא. ולא היה לך מצב לשפר תרושם הזה. אבל לכל השאר שאהבו תגישה הכסחיסטית שלה, אחלה, אבל דעו שהיא "קצת" פוגעת בעצמה כאן, אנחנו ארץ שטנה, לא אמריקה ,או לחילופין אמרין איידול, והיא זמרת מפורסמת מאוד,ולפעמים דברים שהיא אומרת שם יכולים לחזור אליה בגדול ומהכיוון הלא נעים... סיימון, שאני מתה עליו אגב (גם שנון גם חתיך וגם כסחיסט מדופלם) אומר מה שיש לו לומר בפרצוף כי בתכלס אין לו מה להפסיד, הוא לא איזה זמר, אלא מגלה כישרונות, ומפיק...אם הוא יגיד מילה רעה או יעליב מישהו זה לא ישנה הרבה.. אבל ריקי זה סיפור שונה, ואנחנו בישראל בל נישכח!

שטנה=קטנה. אמרין=אמריקן../images/Emo6.gif

אני אהבתי מהמתמודדים את הראשונה שעלתה, מתוקה לאללה ושרה טוב. המתולתלת.ציפי נראה לי. סשה מזכירה לי בקול את ריקי גל,(לצערה), והיא לא סימפטית, מחייכת בקושי כזה, אז כדאי לה לתקן את זה כי זה לא נראה טוב. חנה גור, לא אהבתי.הקול בסדר אבל הקול זה לא הכל בכוכב נולד. היא ממש ,בהבעות שלה,כאילו התחננה לשופטים "תבחרו בי תבחרו בי בבקשההההההההההההההההה אני אמות אם לא", והליקוק הזה לריקי .אויש.זוועה. בגדול, לא ראיתי איזה סטאר בולט, רק זמרים טובים או גרועים-מביכים-עושים מעצמם צחוק-לא מודעים לעצמם ברמות מביכות. ויקיר, זה אתהההההההה היית?? צעקת במקום לשיר. הלו?! לא מבינה איך עברת תבוחן הראשון בכלל. באת בשביל הצחוק ,נכון? גם אם לא...זה לפחות נראה ככה! רד מזהההההההה ,זה לא בשבילך בן אדם. שיהיה בהצלחה

אה והדוגמנית../images/Emo68.gif

שלא עלתה, מדהימההההההההההההההה אבל לא משופשפת כדי להיות זמרת,וצריכה לעבוד קשה כדי להיות. שתמשיך לדגמן. יפה לה!

הדוגמנית הזו....

זו גילת הילל והיא ממעלה אדומים השולטיםםםםם וכן היא מהממת אבל לשיר היא לא הכי יודעת.... בהצלחה גליתו'שששש

למעלה