השופטים

perrinat

New member
השופטים../images/Emo88.gif../images/Emo103.gif

ריקי גל
אחלה שופטת
לדעתי ממש מקצועית, אהבתי את ההערות שלה

love amor

New member
אהבתי אותה!../images/Emo23.gif../images/Emo6.gif

באמת היו קטעים שהיא ממש קטלה
אבל לא נורא חחחח היא גדולה

yoooni

New member
טוב שריקי שם

סוף סוף שופט(ת) שיודעת להגיד את האמת בפנים אם בן אדם לא מוכשר צריך לנפץ לו את הבועה ואין מה לעשות. ממליץ לכולם לראות אמריקן איידול בערוץ star world כל שלישי וחמישי בשעה 2 בצהריים ולראות מה זה שופטים מה זה כשרונות ולמי שכבר בקיא באמריקן איידול ריקי גל = הגירסה העדינה של סיימון

ריקי גל...

היא דווקא שופטת ממש טובה. לפחות היא אומרת את האמת והיא ישירה ולא מנסה להגיד דברים לא נכונים והמתמודדים סתם יחיו באשליה... יש את אלו שיש להם את זה ויש את אלו שצריכים לשנות כמה דברים ואולי ככה הם יצליחו.

../images/Emo41.gifעד כמה..

שנראה לכולם שהיא היתה ביצ'ית והכל.. היא אמרה לנבחנים דברים שיעזרו להם בהמשך.. היא לא קטלה אף אחד ולא נעליים.. האמת בצורה הכי יפה שאפשר ובדרך שמאוד אהבתי

אני לאא..

חושבבתתת.. שהיא כזאת טובהה.. כי היא ממש קטלה אנשים. זה היה נוראא.. מסכנים המתמודדים.. יענוו.. היא לא נתנה לשופטים האחירם לבחור זה עם היא רוצה אז סבבה עם היא לא רוצה חבל.. השופטים האחרים לא היו צריכים אותם בכלל..

אממ אין על צביקההה../images/Emo47.gifוריקי גל ה

הייתה בסדר למי שמצא חן בעינייה...אחרת לא נעים להגיד אבל היא הייתה ממש כלבה ואנטיפטית

אין עליה../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo95.gif

שופטת מעולה ואמיתית
אפילו לא ידעתי שהיא מורה לפיתוח קול. נתנה הערות בונות מבלי להשלות אף אחד.

ריקי גל!!!!!

ריקי גל מי זאת בכלל? אה? מי זאת? כולה יש לה רק 3 שירים יפים וזהו והיא מורה לפיתוח קול לפני דעתי היא חושבת את עצמה יותר מידי!! היא מעליבה בלי בושה!!!!!!!!!! איכסה שונא אותה!

backstreet girl

New member
אני חושבת שהיא זמרת ענקית....

יש לה ה-מ-ו-ן נסיון והשירים הם להיטים מוכרים עד היום..... היא מבינה.....היא מעירה הערות יפות........

../images/Emo6.gifריקי היא סך הכל..............

זמרת זקנה וממורמרת ששנות הקריירה ה"מזהירות" שלה מאחוריה, ומה היא תעשה כדי להתפרנס? תלמד פיתוח קול...אף על פי שיש לה קול של עורב עם דלקת גרון חריפה.. אמנם אני מסכימה עם חלק מההערות המקצועיות שלה (היא אמרה למישהי שהיא חובבנית,וזה בול מה שאני חשבתי), אבל לפעמים ,פשוט ראית על הפרצוף שלה כמה היא לא מסמפטת תבן אדם לפני שהוא פתח תפה. חבל. גם השאר לא משהו
...אלדד זיו הפלצן הזה סלחו לי כן?, וצדי צרפתי הצנון..בעעעעע .הכי אנושיים ומבדרים הם צביקה,אסף, ומתי
. ואיך למען השם, קיבלו את הזוג דבילים האלה ששרו את השיר של חמישיית ג'קסון?? האקדמיה לצחוק יותר מתאימה להם
.

love amor

New member
אך אני מתה להגיב על ההודעות האלה..

אבל אני לא יעשה את זה

k a b o o k

New member
אני דווקא אגיב על...

צדי צרפתי
, הוא מצויין, הוא מומחה בזה, ויש לו הערות נכונות
, והוא אומר בצורה יפה הערות שלא פוגעת

buyaka

New member
חח כן, ומשיחה שערכתי עם כמה

אנשים על התכנית הראשונה, ריקי גל לא בדיוק זוכה לאהדה יחס גורר יחס, ובמילים אחרות, חוסר סימפטיה גורר חוסר סימפטיה.

למעלה