השופטים שנבחרו

י זהר

New member
ותלוי גם באיזה אופן וטון הדברים

לדעתי, רוב השופטים, אם תבקש בנחת ולא תוך יצירת יריבות עם השופט, לא יעשו מזה ענין, גם אם בליבם כמובן שלא ישמחו על זה. לכל היותר יבקשו להמנע מהקלטה. אף אדם שפוי לא ילך להתלונן על בקשה מנומסת להקליט.

דובי123

New member
ומה קשור איזה שופט ומצב רוחו?!

זוהי זכות חוקית ולא נדרשת בקשת רשות אלא רק הודעה [לדבריך] הדבר מקובל ונדרש בהרבה מקומות נעשה פרוטוקול ועליו מן הסתם מערערין לפעמים אז מדוע שלא תהיה גם הקלטה מה גם איננה פוגעת באיש והרי במילא מדובר בדיון שהוא פומבי שכל הרוצה יכול להיות נוכח ולפרסמו בתקשורת או בכל מקום אחר שהוא אז מהיכן לשופט הזכות בכלל למנוע כדבר הזה?! האם זה בכלל מעוגן בחוק כלשהו?! יותר ויותר אני נדהם על מערכת המשפט אני מתחיל לתהות אם התאור צשפט בכלל יאה לה

דובי123

New member
הממ... אולי דוקא יאה גם יאה

ואולי אכן משקף הנעשה או אולי נקרא לזה קשפט או קשקשש ואלו יתארו טוב יותר

מ.ה.

New member
חמיטב זכרוני פסק הדין הוא על

עורך הדין שמחה ניר שביקש לחייב שופט לאפשר הקלטת הדיון

ציפי ג

New member
מייש

תתגלגל קצת למטה למוצרלה. מגיע לי 100,000 ש"ח וככה אתה מתיחס לתיק שלי?

מ.ה.

New member
יש לך תיק?

אם את רוצה אני מוכן לכתוב שמגיע לך 1,000,000,000

ציפי ג

New member
גישור זה התחום של בעלי

אתה רוצה שהוא יכנס ל"ויכוח" בין אח לאחותו? לא כדאי.

ציפי ג

New member
ניירות יש לי

אם הילדים לא קשקשו עליהם. מליון זה יותר מדי. לא צריך. האמת ששרה אמרה לי לקפוץ אליה עם זה, אבל נכנסתי שוב לעצלות טוטאלית, והזנחתי. מה גם, שלי, הפלדנקרייז מאוד עזר .

אני אומר לך

בית המשפט יאמר שעורך הדין פוגע באמון הציבור בבית המשפט ויתלונן בלשכה. לפי ההלכות האחרונות שנפסקו בענין שפטל וניר רוב הסיכויים שגם יורשע.

melly1

New member
היה מקרה שהוקלטה שופטת

על ידי בעלת הדין. זה היה לפני מספר שנים ובאותו מקרה הוגשה בקשה לפסילה והשופטת הועמדה באור מאד לא טוב וזה אז התפרסם. האם ננקטה סנקציה אז נגדה?

י זהר

New member
דווקא

אותה שופטת אולצה להתפטר כי הוכח שתגובתה לתלונה (שניתנה בטרם ידעה על קיום ההקלטה) לא היתה מעוגנת במציאות. מה שמפריך את ההשערה שזיקני מפא"י יושבים בלילה ומטקסים עצה כיצד להתנכל לכמה מהנוכחים כאן, (וגם לנוכח-נפקד אחד, שכבר כמה ימים אינו עימנו)

e-magine

New member
למיטב זכרוני, במהלך הבירור הסתבר

גם שאותה שופטת, כתבה לנשיא ברק תגובה שהכילה תאור כוזב של מה שקרה באולם המשפט, היא נדרשה להתפטר בגלל תגובה כוזבת זאת ולא בגלל התנהגותה באולם בית המשפט. אגב, בשבוע שבו התפרסמה הכתבה על הפרשה, אני הייתי באולמות בתי משפט לתעבורה וראיתי שופטים שנוהגים כלפי נאשמים לא מיוצגים באותו סגנון ממש.

דובי123

New member
ראה שגם לבית המשפט יש להגיע עם

טייפ להקלטת הדיונים כראיה למקרה הצורך נאמר סבצחוק אבל עם זאת גם בעצב

Sch

New member
מכאן אנו למדים

שלכל מקום אליו מביטות עיני ציפי, יש עו"ד מסביב.. ומה עושים כאשר נפגשים באופן משפחתי? נועצים? איזה כיף. ואני, שאלה יש לי. על ליטיגציה למדתי רק מנסיוני, כלומר משגיאותי. אולי יש למישהו טיפ, מה אפשר ללמוד עוד, ומהיכן? תודה עמוקה מראש!

Sch

New member
אנסה גם את זה, אבל

אם יש לך מושג היכן יש "אורים ותומים" לליטיגציה וכלליה, מדריך בהתכתבות, הנחיות "עשה זאת בעצמך" או כל דבר אחר, אנא גלה לי.

למעלה