השולחן נשבר.

FM_the_Weird

New member
השולחן נשבר.

טוב, זה די צפוי כשמנחיתים עליו גוף של מישהו. הקטטה הקטנה איימה לצאת מכלל שליטה. זה ששכירי החרב הצטרפו לשיכורים הרגילים כבר היה מצער, אך כשאונטר החליט שהמסיבה צריכה את השתתפותו היה פשוט אסון. הברמן ושומר הכניסה הצליבו מבטים והשומר הנהן. הברמן נאנח והתכופף בכדי להוציא את האלה הקטנה והכבדה, אותה החזיק במיוחד למקרים כאלה. השומר, מצידו, החל עושה את דרכו לכיוון השולחן השבור, ושקל האם התענוג שיקבל כשישבור כיסא על אחד מהמתפרעים יהיה שווה לשלם על אותו כיסא, או שעדיף כבר להשתמש בחלקי השולחן. ברגע זה נשמעה מנגינה רכה, קולה מתעלה, באופן מפתיע, מעל ההמולה אשר עמדה בחדר. הקרב נמשך עוד מספר שניות, בעוד המנגינה שקעה לה לאיטה במוחם של הנמצאים, ואז החל לגווע. למנגינה נוסף קול שירה גברי ואלה שהפנו מבטם לכיוון המנגינה, ראו, להפתעתם, גמד יורד במדרגות מקומתו השנייה של הפונדק ומנגן על בליזט ושר תוך כדי כך. השירה לא כללה מילים שמישהו מהנוכחים הכיר, אך היתה לה השפעה מוזרה, אשר משכה את כל הנוכחים לתוך מערבולת חושים פראית אשר השכיחה מעליהם את הקטטה, המשקאות וכל דבר אחר, למעשה. המנגינה הסתיימה והגמד התיישב באנחה כבדה על המדרגות. "ועכשיו, כשקיבלתי את תשומת ליבכם המלאה, מישהו יכול להסביר לי למה גמד הגון לא יכול לקבל קצת שעות שינה במקום הזה?" הוא שאל. [אתם מוזמנים להמשיך]

בסדר

"זה לא פשוט?" אמר מג אדום גלימה שירד במדרגות "בכל פונדק ששמו דומה ל´החזיר המת´ יהיו מריבות כל הזמן אין מה לעשות חוץ מלקוות שהפונדק הבא יהיה יותר טוב"המשיך המג ואז פנה אל הקהל " כדאי שתיהיו בשקט לבד כי קסם השקט שלי לא נעים כל-כך" ( אכשיו הוא פנה לגמד )" שמי מסטרין ועם אתה לא חוזר לישון אני מזמין אותך למשקה" אמר המג כשכל הקהל השתתק (לבד) וישב כל אחד במקומו

עלפית

New member
מלצרית צעירה

שיכלה להראות יפה אלמלא הייתה כה מוזנחת, הגישה להם את ספל השיכר, כעשר דקות אחר כך. היא מועדת לפתע, ושופכת את כל השיכר על בגדיו של הגמד, שרק עכשיו התחיל להרגע ולהנות. כמה מגושם מצידה...

ושכיר חרב צעיר, מגחך מהצד, מחזיר

את מקלו (הידוע גם כ"מכשיר להכשלת מלצריות") ואוסף את זכייתו מהשולחן. משימתו הושלמה, הוא תוהה מה עוד ניתן לעולל בפונדק העלוב הזה, להעיר אותו לחיים.

Shmulikrazyy

New member
ליזרדו פורץ בצחוק גדול

ודופק על השולחן. הלטא-איש המגודל ראה את כל המקרה ולא היה יכול שלא לפקוע בצחוק ולדפוק על השולחן. "זה מה שקורה למשביתי שמחות!" אומר וצוחק עם חבריו לשולחן, שמאיימים למוטט אותו עם דפיקותיהם. לרגע נוצר קשר עין בינו לבין שכיר החרב. קשר עין בין שניים הרבה יותר מסוכנים ביחד מאשר לחוד. האמת שדי נמאס לו מהחבר´ה השיכורים שלו וחשב איך כדאי לנצל את המומנטום. ליזרדו תפס שוב את עינו של שכיר החרב והניד את ראשו לכיוון הגמד. מישהו צריך לעשות משהו בנוגע לגמדון החוצפן שהשבית את השמחה. ליזרדו מקווה ששכיר החרב לא ישאר אדיש והם יוכלו ביחד להעיף את הגמדון הזה מעבר לבר ולעזאזל. ליזרדו קם

shalti

New member
ולהפתעתו הרבה של האיש הירוק

מקווה שלא איכפת לכם שאני מתפרץ ככה הוא מתחיל לרחף ואט אט הוא מגיע לתיקרה, שכיר החרב הביט סביב כדי לראות מי עשה את זה, מבטו עבר סביב החדר, אבל כולם הרימו את מבטם לראות את הלטא-איש מרחף, לאחר כמה דקות של תדהמה, הדלתות נפתחו, ובן אדם , לבן זקן ושחור גלימה, נכנס לפונדק, "ליזרדו, כמה פעמים אמרתי לך להפסיק עם הבעיות? טוב, עכשיו תרד מהתיקרה" הוא אמר ללטא-איש, המבט של האיש הירוק היה די מבוהל, כשהוא החל לנוע כלפי האדמה" כן אדוני" הוא אמר בפחד מורגש

מסטרין ( המג האדום )

שמתעלם לגמרי מכל הסיפור מתחיל למלמל לחש ותוך שניה הגמד שוב היה יבש " בוא נצאה מפה לפני שיתחיל פה קרב" אמר המג " לא שאני מפחד או משהו כזה אבל אני עייף ועם אני יבזבז קסמים היום יהיו לי קצת מאוד מחר" אמר המג בפיהוק ( איך קוראים לגמד? )

FM_the_Weird

New member
הגמד ניער את בגדיו...

"אני מניח שאתה צודק, ידידי: הפונדק הזה לא יהיה שקט לעולם. אגב, תודה על ההצעה, אבל נראה שהפעם המשקה ´עליי´. לא קרה שום דבר, יקירתי, פשוט תביאי לי בקבוק לדרך." הוא הוסיף למלצרית, התרומם מן הכיסא והושיט את ידו למסטרין. "השם הוא מהואירנין (Mhuirnin), אגב. נעים להכירך. ולאן אתה מציע שנלך?"

אני אכשיו בדרך

לעיר נאקלאס הגדולה מישהו אמר לי שיש שם חנות קסם גדולה והעיר מוקפת הרים מלאים מפלצות ואוצרות אז עם תצטרף אלי אני יתחלק איתך בזהב תמיד העדפתי חבר מאשר שכיר-חרב עלוב יש גם נפחיה גדולה שיכולה לעניין אותך אז אתה איתי

FM_the_Weird

New member
"לא שאני מתלהב יותר מדי -

מלהיות מוקף במפלצות, אבל חנות קסם זה דבר נדיר. אני חושב שרצוי לפחות לבקר בה, ולרוות שיש בה משהו שימושי בשבילי." ענה הגמד. לאחר שנייה מצחו התקמט בזעם. "נפחיה? אל תגיד לי שגם אתה אחד מאלה? רק מפני שאני גמד, אז ישר ´נפחיה גדולה שתעניין אותך´? לא ראית את את הבליזט?" הוא הרים את כלי הנגינה. "או שחשבת שזה נשק והמנגינה שהרגיעה את הרוחות בקעה לה מהאוויר הריק?" [הי, הוא עדיין גמד...
]

" סליחה לא

חשבתי על זה גם אני מנגן ( בחליל ) ויש לי את אותה הבעיה ( בגלל התוכי שלי כולם חושבים שאני דרואיד )" אומר מסטרין ואז כנראה נזכר שאין על הכתף שלו תוכי הו ממלמל לחש ותוכון חמוד וצהוב מופיאה לו על הכתף " מה שלמוך ג´ו
" הוא מרים את התוכי ומלטף לו את הכנף התוכי מצייץ, קופץ למסטרין על הכתף ומתחיל לרעוד מקור. מסטרין שוב ממלמל משהו וג´ו מפסיק לרעוד " אולי נשכור סוסים? נגמר לי האוכל בשביל ג´ו ואין מקום לקנות את האוכל שהוא אוהב בעיר הזאת אני מפחד שיגמר לו האוכל לפני שנגיע והוא ימות. אם אתה רוצה אני ישכור לך סוס מהכסף שלי אבל אז אני יוכל לכנות לשננו רק פוני או משהוא"

עלפית

New member
סלחו לי

פנתה אליהם המלצרית, בקבוק חדש בידה. "אבל לא יכולתי שלא לשמוע מה שאמרתם... יש לי אח בנאקלאס, וכבר שנים לא ראיתי אותו. האם אוכל לבוא איתכם?

FM_the_Weird

New member
"רעיון נהדר, יקירתי,

אם את מבינה למה אני מתכוון." קרץ הגמד בחיוך ולקח מידיה את הבירה. "האמת שהסוס שלי אמור להיות באורווה, אלא אם כן אחד מהברנשים כאן לקח אותו בטעות. למרות שהוא תמיד הצליח לחזור." אמר למסטרין ופנה שוב למלצרית. "אני מניח שאת צריכה להסדיר משהו כמו חופשה עם בעל המקום? למה שלא תפגשי אותנו בחוץ? זה יתן לי זמן להסתדר עם פלמרו ולמסטרין להשיג לעצמו משהו שיוכל לרכוב עליו." הגמד לחץ את ידו של המג, נפנף קצרות לכל באי הפונדק ומשך איתו את המלצרית לכיוון הבר, בדרכו לאורווה.

עלפית

New member
המלצרית

לא ממש אהבה את המבט שראתה בעיניו של הגמד, והשתדלה להתעלם מרמזותיו הברורות כשמש. "זה בדיוק מה שחסר לי עכשיו, גמד סוטה!" חשבה בליבה. אבל בשביל אחיה היא הייתה מוכנה לעבור דברים גרועים יותר. הגמד סגר את אצבעותיו סביב מפרק ידה, וגרר אותה לכיוון הבר. כשהגיעו לשם הוא עזב אותה, קרץ שוב, והמשיך החוצה. האמת הייתה שגריילין (שמה של המלצרית) לא התכוונה בכלל לבקש חופשה מ"הבוס" כפי שכינתה אותו. היא בכלל לא התכוונה לחזור, ושנאה אותו ואת הבר המזוהם שלו, שנאלצה להתחיל לעבוד בו מחוסר ברירה. היא שמחה מאוד על ההזדמנות שנקרתה בדרכה לברוח. היא עלתה לחדרה הקטן שהיה מעל הבר קרוב (מדי) לחדרו של "הבוס". שם היא פשטה את מדי המלצרות שלה, ולבשה שמלה חומה, שהגיעה כמעט עד ברכיה, ומעליה אדרת מסע אפרפרה. היא אספה את חפציה המעטים אל תרמיל, ויצאה החוצה, משתדלת להתחמק ממבטו של "הבוס", שלא נראה שהוא יכול למקד את מבטו על שום דבר עכשיו. הם כבר חיכו לה שם.

" יש לי

כסף לסוס" אמר מסטרין "אני רק... לא חשוב" אמר מסטרין וג´ו אף ונחת למהואירנין על הכתף התחיל להסתובב אד שראה את הזקן המוזר ( שאף פעם לא ראה ) נבהל וחזר לכתף של מסטרין " אני מקווה שאין לך בעיה עם התוכי פעם הוא קפץ על שכיר-חרב ששכרתי והקוף המגודל הכניס לג´ו אגרוף לפני שהוא הבין מה קרה בכלל ג´ו נשך את כל מי שיתקרב אליו במשך שבוע מרוב בילבול" אמר מסטרין וג´ו קפץ לו על הראש ושיחק עם קצוות שערו השחור של מסטרין. מסטרין ומהואירנין פנו לכיוון האורווה.

עלפית

New member
הם חיכו כמה דקות

ואז גריילין התקרבה בריצה, התרמיל נגרר מאחוריה. "טוב..." אמרה, "אז איפה הסוסים והכל?"

למעלה