השוטרים במודיעין

g a l e x

New member
למילקשייק

אכן, את שלך עשית, אבל זה היה בימים אחרים. בואי שוב, מחדש, עם הזוגון... צאו מהאפרוריות.... ולא, אינני מתחרה בו. אין לי סיכוי. הוא הכניס אותי לפורום והוא זה שמעדכן אותי בחידושים כאן. אני כמעט לא מבקר....

כל מילה בסלע!

רק בקשה, בפעם הבאה לכתוב עם קצת יותר רווחים, שיהיה יותר קל לקרוא, כי מה שכתבת חשוב מאוד, וחבל שיהיו כאלה שלא יקראו, רק בגלל המאסה. אני, אישית, היום התחמקתי מתאונה עם נהג אידיוט שהחליט להתפרץ לכביש בלי להסתכל שמאלה, כדי לראות אם במקרה יש איזה רכב בכביש הראשי. מזל שהאינסטינקטים שלי פעלו מהר, הרגל לחצה על הברקס והאידיוט חמק בלא פגע. רציתי לצעוק לו שאם הוא מתכוון להתאבד, שלא ייקח אותי איתו, אבל כבר לא היה עם מי לדבר

אמץ

New member
ובמקרה גם אני רציתי לכתוב על שוטרים

אז אני משרשר כאן. ביום שישי בצהרים, בזמן נסיעה, ראיתי אוטו חונה על המדרכה בקצה מעבר חציה ליד הסופרפארם בשמשוני. התעצבנתי איך מישהו חוסם להולכי הרגל את המעבר והמדרכה. קויתי שיבוא שוטר ויכתוב לו דוח. ופתאום אני רואה שוטר במדים מתקרב לאוטו, איך שמחתי! אבל אז... השוטר נכנס לאוטו הזה עם הקניות שלו ונסע. אם לא הייתי בנהיגה בעצמי, הייתי רושם את המספר ומפרסם ברבים. אז לא כל השוטרים מושלמים אבל גם הביקורת שעולה אצל SHOW קצת מוגזמת לטעמי. המשטרה בגדול משתדלת לעבוד בעיר כמו שצריך והמתנדבים בטח עושים עבודה טובה ונראים הרבה בעיר וזה חשוב. ומי שלא עובר עבירות, לא צריך לדאוג.

blue43

New member
זו קצת הכפשה גורפת

נכון שמשטרת מודיעין סובלת מתת אכיפה בכל מיני נושאים ואזלת יד, אבל יצא לי להזדקק לשירותם פעמיים מאז אני כאן וב-2 הפעמים הגיעו שוטרים על רמה ושבהחלט לא היה שום פגם לא בהם או בהתנהגותם. לא צריך להכפיש בצורה גורפת. יש שם בעיה אבל אני לא חושב שבתחום האנושי.

אמץ

New member
על איזו הכפשה אתה מדבר????

מי הכפיש? רק סיפרתי על מקרה שהיה. לא טענתי ולא רמזתי שכל השוטרים כאלה. אז אל תאשים בהכפשות סתם ! !

blue43

New member
לא התייחסתי לתגובה שלך אלא

לכותרת של השרשור הזה. תקרא לבד.

למעלה