השוטרים במודיעין

הייתי לבד והיה לי עצוב...

מילקשייק, יותר מדי דתיה בן-דור?

itche01

New member
אסור לוותר !

אפס סובלנות לעבריינים ! רק זה יעזור ! ויתור מתפרש כ"שיחקתי אותה" "עבדתי עליו" . עדיף ברירת קנס גם למי ש"טעה" . שלא יטעה יותר. טעויות כאלו עולות בדמים !!! גם אני עסקתי בעבר באכיפת חוק.

itche01

New member
ועוד דבר קטן ששכחתי ../images/Emo10.gif

תודה לאלכס וחבריו . באמת עבודת קודש !!!

../images/Emo67.gifמה שאלכס לא הוסיף

שהוא מספר 1 ברשימת דוחות תנועה בעיר ,ובטח גם אחד מכם קיבל ממנו דו"ח אי פעם,הוא רושם דוחות לכל מה שזז

א י ו ש י

New member
ובצדק, אנשים פה לא יודעים לחנות

וזה ל א בהכללה. אם כל אחד שחונה במקום אסור יקבל דו"ח הוא יחשוב פעמים הבעיה שאנשים חונים איפה שבא להם ואף אחד לא עושה לה כלום

אם אלכס מס'1 ברשימת דוחות...

אז זה אומר שאתה מס' 1 בעברות תנועה
לא הבנתי מה הבעיה,אם בנאדם מבצע עברת תנועה, מה אתה מצפה? שיקבל פרס
ואגב, אני בחיים לא קיבלתי דו"ח. לא מאלכס ולא מאף שוטר אחר...

yoelth

New member
מילקי - בלי שאף אחד ישמע

השוטרים רואים כזו בחורה יפה - או שהם מוותרים או שהם מתבלבלים.....

אתה מרשה לי לפרגן לעצמי?

בחיים לא עברתי שום עברת תנועה
אני תמיד נוסעת במהירות המותרת
תמיד מצייתת לכל התמרורים
ואני מקווה שאף פעם לא אצטרך "להפעיל את קסמי" על השוטר שיעצור אותי
ובלי קשר...תודה

ואני בטוחה , אלכס

שאתה מעריך מאוד גם את המתנדבים שאינם מנהלים בכירים/מפקדים לשעבר וכן הלאה, אלא פשוט אנשים שאכפת להם

לא שאני באה להגן על אלכס,אבל...

אני טיפה מכירה אותו...והוא ממש לא מנהל בכיר או מפקד לשעבר או איזה גנרל
הוא איש רגיל מין הישוב...ממש כמוני כמוך...הוא רק איש שמאוד מאוד אכפת לו מין הזולת, בעיקר בענייני בטיחות בכביש, והחליט "לעשות משהו".{בהתנדבות כמובן...}

פעם לפני מעל שנתיים

אלכס הזה ראה את אחיו חונה על המדרכה.... תוך דקות מעטות(3) האוטו של אחיו עף מהמדרכה כי היד כבר כמעט התחילה ברישום הדו"ח.... בת דוד של אשתו של אחיו קיבלה ממנו דו"ח... האיש לא רואה אף אחד ממטר...טעית? פעם ראשונה נניח... פעם שניה? דו"ח אני מלא הערכה לאיש ולפועלו....במיוחד בגלל....(אבל לא רק בגלל) שהוא האח הגדול והמקסים שלי!!!

אני הכבשה השחורה שלו...לצערי

אבל באמת ולא רק בגלל שהוא אחי...האיש משכמו ומעלה...פשוט עילוי חבל שכבר לא מייצרים כאלה... אני ממש מעריץ...

g a l e x

New member
למפוזרת

כתבתי שחלקם הם מנהלים וכו', וכתבתי "כולם באים מתוך תחושת שליחות...". כן, כולם מוערכים. רק רציתי לציין למר SHOW שלא כולם חטיירים ויש להם עיסוקים חשובים אחרים, ובכל זאת מוצאים זמן להתנדבות החשובה הזו. נראה שבפיזורך לא הבנת את הכתוב...

אגב.....אני בטוחה אלכס

שאתם עושים את עבודתכם נאמנה. אני גם חושבת שאין לכם מספיק כוח אדם, ושיש עוד המון עבודה. אני גם בטוחה שאם אדם מבוגר זה לא הופך אותו לאדם לא נחוץ....כך שעניין החטיארים לא ראוי בכלל לתגובה בעיני. אני גם בטוחה שכיוון שמעולם לא פגשתי אף שוטר [חוץ מאחד שעוצר אותי לעתים ליד הגן בלילה לבדוק רשיונות] אתם לא עוצרים את מי שלא צריך לעצור. פיזורי מגן על אלה שעושים עבודתם נאמנה, בלי קשר לעברם המקצועי.

g a l e x

New member
לכל המגיבים

לא באתי, חלילה, להאדיר את שמי. גם לא את שמם של חבריי ורעי המתנדבים באשר הם. כל מטרת תשובתי היתה להסביר לכותב SHOW כמה תלונתו מנותקת מהמציאות. רציתי להביע את כעסי על כל אלה המעירים לנו כשאנו מכוונים תנועה, כשאנו רושמים דו"ח לנהג שעבר עבירה ובכל הזדמנות. אותם "מומחים" נותנים עצות ורעיונות, ולעיתים מקללים ואף מגיבים באלימות, כשלנגד עיניהם נמצאים הם עצמם. הם לא זוכרים, חלילה, שהכביש הוא מקום ציבורי. הם לא זוכרים שבמדינת ישראל יש יותר הרוגים בכביש מאשר בכל מלחמות ישראל והפיגועים גם יחד. הם לא מבינים שנגד הטרור קשה לנו להגיב מסיבות שונות, אבל הקטל בכבישים הוא בידינו בלבד(!). בכל פעם שנפגע אדם בכביש, נהרסת משפחה אחת לפחות, ולעיתים קרובות הרבה יותר. על כל הרוג ישנם כמה וכמה פצועים ונכים. אדם נכה הוא אדם שלעולם יזדקק לעזרה בחיי היום יום, בין אם זה ילד שלא חגרו אותו והופך לנטל נורא על כיסם ומצפונם של הוריו, ובין אם זה הורה עצמאי ומבוסס שבבת אחת הופך לעול על ילדיו. אנחנו כבר גירדנו אנשים מהכביש (וזו לא מליצה), כבר ראינו אנשים שנפגעו, בשניה אחת, וחייהם לעולם לא יהיו כפי שהיו. כל מה שאנחנו, כולנו, המתנדבים ביחידות התנועה השונות במשטרה, רוצים לעשות, הוא לשפר את החיים במדינה הקשה הזו, ולנסות למנוע את האסון הכל כך מיותר הבא. איננו מחפשים את כל ביטויי ה"כל הכבוד". אלה לא ימנעו את ההרוג הבא. כל מה שצריך זה קצת הבנה לקושי, קצת דרך ארץ כלפי כל מתנדב ושוטר, ובעיקר - קצת מחשבה על האחר הנמצא בדרך. למשל: רבים חושבים שילד הוא שק ירקות, ואם חלילה יפגע - יקנו חדש. כן. ברור לי שלא כך חושבים, אבל בהחלט כך מתנהגים, כי אחרת לא ברור לי למה ההורים חגורים בחגורת בטיחות והילדים לא... או למשל, אדם שבצומת משה-דיין ועמק-בית-שאן חוצה לכיוון צפון במהירות בלי לעצור: הרי ברור שאין לו מושג מי מגיע משמאלו, אבל, כאמור, הכביש של אבא שלו ורק הוא רשאי להיות שם. הדוגמאות רבות. במודיעין לבדה נהרגו, מהקמתה. לפחות חמישה בני אדם בתאונות דרכים. נהרגו. אינם עוד. מתוכם שני ילדים, שני נערים ומבוגרת אחת. אלה שאני זוכר כרגע. כל תירוץ בדבר הדרכים הלא תקינות אינו נכון לאף אחת מהתאונות בהם נהרגו חמישה אלה. הכל בידינו, הנהגים. לכן אנחנו יוצאים לכבישים ומסתכנים בעימותים קשים (כן, אפילו מכות ואף יותר מכך), בכל מזג אוויר. אל תודו לנו. התנהגו בכבוד לזולת בכביש. תנו לילד לחצות כביש. חיגרו את כל הנוסעים ברכב. אל תדברו בטלפון בלי דיבורית בזמן נהיגה (ורצוי בכלל לא לדבר...). תנו זכות קדימה בצומת, עיצרו כשהתמרור מורה על כך - בלי קשר לשעה (אין הגדרה בחוק המחייבת לעצור רק בין 2 ל-4...). אל תחנו בתחנת אוטובות, כדי שהאוטובוס יוכל להיכנס לתחנה ולא יחסום את הכביש, וכן הלאה וכן הלאה. הכל מתחיל ונגמר בלתת זכות קיום גם לאחר. תודה על התגובות החמות ועל התמיכה, אבל אם תבצעו את הוראות החוק בכבישים, ואם תוכלו להתנדב ולתרום מזמנכם - נרויח כולנו הרבה יותר. בברכת חג שמח ונסיעה בטוחה.

../images/Emo124.gifאלכס,אתה מתחרה באחיך?../images/Emo12.gif

שיו...שנתיים לקח לי לקרוא את זה
אבל לפחות,כל מילה בסלע
ובעניין ההתנדבות...אני את שלי עשיתי,הה?

למעלה