השווצה!!!

מכשפופה

New member
השווצה!!!

לכל מי שרוצה תליון יפה של פנטגרמה=) שימשיך לרצות!!! כי רק לי יש!!! טוב נוריד את השחצנות קצת... אבל תודו שהתליון יפה=)

hsotrt

New member
בקושי רואים את התליון!

אבל ה"נוף" יפה... ובנימה זו אנו חוזרים להפיכת פורום מאגייה וכישוף לפורום "שידוכי מכשפים ומכשפות" יחי "ג´סטין ספאמ"!!

פופית

New member
אני חייבת להגיד ש...

גם לי יש את התליון הזה! והוא נמצא בכל חנות לחרוזים\יצירה אם מישהו גם רוצה....

מכשפופה

New member
וואלה?

טוב לדעת... חחחח.... כי החברה הכי טובה שלי קנתה לי אותו, ולא ראיתי אותו בשום חנות=) טוב לדעת בכל אופן=)

רק רציתי להגיד לך..

שאת ממש ממש יפה

מכשפופה

New member
../images/Emo9.gif

תודה רבה... למרות שאני לא חושבת ככה... ובכלל... התמונה הזאת היא לא מהיפות שלי... לעומת זאת בכרטיס בכלל.... תודה על המחמאה בכל אופן..

מכשפופה

New member
../images/Emo9.gif

תודה רבה... למרות שאני לא חושבת ככה... ובכלל... התמונה הזאת היא לא מהיפות שלי... לעומת זאת בכרטיס בכלל.... תודה על המחמאה בכל אופן..

ישראל22

New member
תליון יפה וילדה יפה...

התליון יפה למרות שגם לי יש אחד... מה שיותר תפס את תשומת לבי הייתה הילדה שענדה אותו

L e s t a t

New member
לא הוגן!

אותך רואים יופי, את הפנטגראם לא!
ודווקא עכשיו כששברתי (טעות! קורה..) את השרשרת היחידה שהייתה לי את משוויצה בפנטגראמים

suki da yo

New member
את חושבת שזה מעצבן?

אני איבדתי את התליון שלי בים, וזה תליון שמצידו האחד מנטגרמה מהממת ומצידו השני מגן דויד יפה לא פחות, מה שגם עזה לי כשזה הגיע להורים שלי שלא יודעים ולא צריכים לדעת שאני ויקנית, וגם מבטא יופי את העובדה שאני jewiccan... בעסה לא? בברכת שנה טובה , סוקי המאבדת.

Rachel Green

New member
אני איבדתי את התיליון שלי

בבריכה... הוא היה תליון מהמם של פנטגראם עם נחש זוחל בתוכו...
אני מתגעגעת לתליון!!!!!!!!

E l i a n

New member
אבל אם תגיד לה שהיא יפה..

תסתבך איתי,מתוק שלי..
וההמשך..(
) ביום שני.. (הייתי חייבת לכתוב פה משהו..לא..? והרי בכישוף אני לא מבינה..חוצמזה שזה דרש את זה..ויש לי קשרים ב"הנהלת הפורום")
ממני, מתגעגעת אליך המון..!!!! אני. נ.ב. אם תגיד לי איפה אפשר לקנות פאנטגראמים..אולי נסדר משהו..

למעלה