השוואת צ´יפים

game boy

New member
יוסי.................

הכל טוב ויפה......... אבל את החברים פה ששואלים שאלות לגבי צ´יפים לא מעניינת "מגילת תיאורייה" שכזו. אותם מעניין שיורכב במכשירם ציפ שיעלה את כל סוגי המדיות,כל סוגי הפורמטים, בנוחות מירבית,ללא בעיות וללא "נפילות" של דיסקים... הפיתרון הוא(ועל כך דעתנו זהה לחיוב,נכון?)
מ-ש-י-ח
ושמי שאין באפשרותו להתקין משיח עקב חוסר בתקציב- שיחכה כי- השידרוג העתידי למשיח יעלה לו ב-ס-ה-"כ הרבה יותר כסף ותחשבו על זה

XcalibEr

New member
רוצה עובדות??

אצל חבר שלי מותקן NO SOLDER, יש לו שני משחקי DVD-R אשר עולים אצלו, ולא עולים אצלי (יש לי משיח) וגם לא אצל FEXONITE אשר גם לו התקנתי משיח. למי שיש ספק יכול להשאיר PM ל FEXONITE משחקים אשר הוקלטו על NO BRAND אשר נרכשו מ LIK-SANG, ונצרבו במהירות X1 בתוכנה PRIMO DVD. זה רק מחזק את טענתי, כי במכשיר שלו, באופן מקרי , הפוטנציומטרים, מכוונים טוב יותר ממני ומ FEXONITE. believe it or NOT

Tenchi

New member
בקשר למשיח.

המשיח זו הסבה נחמדה מאוד (אמיר - אני זוכר טוב מאוד את ההתקפות הבלתי פוסקות שלך נגד המשיח לפני שהוא יצא, ואיך עכשיו אתה "מחבק" אותו וממליץ עליו לכולם...). אבל מה לעשות, לא כולנו עשירים, ומי שמספיק עשיר/מפגר להוציא 800-900 שקל על צ´יפ לפלייסטשן - שיהיה בריא. אני לא יודע מה אתכם, אבל לי יש נאו 2.2, הוא מעלה לי גם די וי די צרובים והכל עובד בינתיים ממש כמו שצריך (אני לא חושב שאני אי פעם אתקל במצב שיהיה לי דיסק מקורי של ntsc להעלות, הרי בשביל מה קונים צ´יפ אם לא בשביל לשחק בדיסקים צרובים?). אני לא מבין את העצלנות המפגרת הזאת. מה קרה? צריך לעשות סוואפ בתחילת המשחק? אפשר לחשוב שמחליפים משחק כל 5 דקות. לי אישית אין שום בעיה לעשות סוואפ, וגם אם היה צריך לעשות סיבוב מסביב לפלייסטשן 2 ולצעוק "אוגה בוגה" כדי שמשחקים יעלו הייתי מעדיף את זה מלשרוף כמעט 1000 שקל (אפשר לקנות פלייסטשן2 משומש במחיר כזה!) על צ´יפ שיתן לי להעלות את אותם משחקים רק בלי סוואפ. אבל זו רק דעתי. אלון =(^.^)=

דוד65

New member
הבעיה היא ש...

כדי להפעיל משחקים על מדיות של די וי די(צרובים) צריך משחק די וי די מקורי שה toc size שלו גדול יותר משל הלא מקורי. כל הזמן יוצאים משחקים חדשים על מדיות די וי די עם toc size גדול יותר עד שאפילו עם הדיסק של Devil May Cry( עם ה toc size הכי גדול בינתיים) לא תצליח להעלות משחקים צרובים חדשים על די וי די ותצטרך לקנות משחק די וי די חדש. מיכאל

XcalibEr

New member
לא קריטי

לאמיתו של דבר מדובר ב Table Of Contents ולא קיבולת של הדיסק. אבל נלך עם הזרם
אני מפעיל ללא כל בעיות בעזרת GTA3 שהקיבולת שלו 4.32GB את המשחק שהקיבולת שלו 4.37, שזה קרוב לגבול יכולתו של DVD. הקיבולת התאורטית המקסימלית של DVD-R 4.7 ג´יגה. חלק מזה הולך ל TOC ול BOOT SECTORS ועוד .. (דרך אגב אפשר להתשמש בדיסק דמו המצורף - בגירסאות החדשות הדיסק הוא 4.32 GB כמו GTA3 , METAL GEAR SOLD 2 וכד´ , די והותר להרצת משחקים). בהצלחה יוסי

XcalibEr

New member
יש כמובן עוד רכיב ששכחנו ממנו...

ה NEO 4.1 , אשר מעלה כמו המשיח הכל DIRECT BOOT , חוץ ממשחקי DVD-R אשר צריך SINGLE SWAP. (ומאוד קל). לעומת זאת יש לו יתרונות על המשיח, כמו MULTI REGION אשר מאפשר הקרנת סרטים מכל האזורים, ובנוסף MICROVISION OFF אשר מאפשר העתקת סרטים לוידאו. (מבטל את ההגנה).

modchip

New member
לכל הסבה יש פלוס ומינוס + -

זה כבר בעל המכשיר יחליט לפי ראות עיניו וכמובן גם לפי כיסו ($) משה

למעלה