השוואת מקררים

efratizv

New member
השוואת מקררים

האם מישהו מכיר אתר להשוואת מקררים מבחינת איכות, שימושיות ומחיר ? תודה מראש. צביקה.

s n p

New member
לגבי מחיר כנס ל-ZAP

לגבי איכות יש שם גם כן רשמים של אנשים שקנו. אני לא מבין יותר מדי אבל אני כן יכול להגיד לך שהיום הקוריאנים(KG,SAMSUNG)נחשבים לטובים יותר מהאמריקאים. בכל מקרה תתחדש

amidek

New member
רק לא אמקור ../images/Emo70.gif

יש לי אמקור מטאור 500 ליטר בן 5 שנים שמהיום הראשון שלו יש רעש חזק ונוראי מהמדחס וגם "פיצוצים". "טכנאי מומחה" של היצרן היה אצלי כמה פעמים ואמר שזה רעש של מקרר כזה גדול... מעניין, שמעתי מקררים בכזה גודל וגם יותר גדולים אבל של יצרנים אחרים, ומה אני אגיד לך... שקט. ד"א, היו כמה שרשורים פה בנושא זה והיו הרבה תלונות על רעש חזק במיוחד ממקררים של אמקור (מטאור) ותדיראן אז מציע לך להתרחק מהם.

יקי30

New member
מומחה או לא

אם יש לך רעש בלתי סביר שמפריע לך יש צורך לתקנו, אם הרעש מהמדחס יש צורך להחליפו,אם איני טועה אמקור נתנו 5 שנים אחריות על המדחס,תנסה לפנות למנהל השרות ותודיע לו שהרעש מפריע לך מאוד ואם הם לא ייסרו את זה תמיד תוכל לתקן על חשבונך ולתבוע את כספך, אבל עדיף בכל מקרה להפעיל לחצן מתון על נותן השרות על מנת להימנע מסחבת בתי משפט

amidek

New member
המושג "בלתי סביר"...

אתה יודע מה הבעיה איתו? שזה מושג ווירטואלי. לטעמי הרעש מאוד חזק ומפריע באוזניים ומישהו אחר יגיד "לא שומעים כלום" אז יכול להיות שאני קצת יותר רגיש לרעש מאחרים, אבל גם ליד מקררים אחרים מתוצרת אחרת ואף יותר גדולים לא שמעתי כזה רעש. אני כבר התרגלתי, אבל למה להיכנס מלכתחילה למיטה חולה, וחוץ מזה שלא צריך "להתרגל" למקרר שעולה כמה אלפים טובים.

למעלה