השוואה מצחיקה

מ א ג ר ט

New member
השוואה מצחיקה

קצת כמו ההשוואה של "הסדרה שמתחילה בS" מאת: אחותי הקטנה שחולה על סטארגייט... אתם כבר ראיתם דבר שלה בפורום. אז הנה...סטארגייט-אטלאנטיס?

סלמאק

New member
קטלני! כשהסרט הזה יצא, רציתי לראות

אותו, אבל עד עכשיו לא יצא לי. עכשיו אני יודע שאני חייב (!) לראות אותו.

סלמאק

New member
וואי!!! איך לא שמתי לב לזה קודם?!?!

"סטארגייט SG-1" ו"סטארגייט אטלנטיס"! לשתיהן יש "סטארגייט" בתחילת השם, בשתיהן ישנם צוותים שיוצאים אל "חוצעולם", והדרך שבה הם יוצאים לשם היא די אותה הדרך: מסע דרך חור תולעת בעזרת מתקן שנקרא "סטארגייט". תאמינו לי, כל הז'אנר הזה גונב רעיונות על ימין ועל שמאל...

סלמאק

New member
(נ.ב: כתבתי את התגובה לפני שהופיעו

ההודעות עם התמונות. אחרי ששלחתי זה עופיע)

מ א ג ר ט

New member
סרט ממש נחמד

בתור ילדה ראיתי אותו בקולנוע ויש בו קטעים ממש יפים. מעניין לראות שוב עכשיו...

Nogmor

New member
כן, דווקא אהבתי אותו. פעם ראשונה

ששמעתי עליו הייתי באלף אחוז בטוח שזה יהיה קשור לסטארגייט,
אוף. איך התאכזבתי כשגיליתי שזה לא היה קשור....

kinspirit

New member
ענק!! ../images/Emo6.gif

נראה לי שמישהו שם מושפע קשות, או החבר'ה של דיסני מסטארגייט, או החבר'ה של סטארגייט מדיסני
כזה דמיון לא יכול להיות מקרי...

neboris

New member
לא יאמן!!!

דמיון כזה לא יכול להיות מקרי, החברי של דיסני בטוח ראו הרבה סטארגייט (הרי הסרט יצא כשסטארגייט הייתה כבר בעונתה החמישית). אם היו עושים משהו מצוייר על SG-1 ככה בדיוק היו מציירים אותם (ואני לא מדבר על Stargate Infinity) במיוחד הדמויות שדומות לטיאלק ודניאל. היו כבר צריכים לקחת את שחקני הסדרה לדובב את הדמויות בסרט דרך אגב, את הדמות שדומה לקרטר מדובבת Claudia Christian (איבנובה מבבילון 5).

subatoi

New member
נראה לי שזה

הוזכר פה פעם או פעמיים, אבל כזו השוואה מגניבה לא נעשתה
אני חושב שראיתי פעם קטע ממנו, ואמרתי לעצמי שהמדען ההוא ממש מועתק מדניאל. כשאני חושב על זה, כן, היה על זה פעם משהו. מישהו כתב על העובדה שהם משתמשים שם בטכנולוגיות ישנות אבל מתקדמות, או משהו כזה, לדוגמה. באמת סרט שצריך לראות, מסתבר.

subatoi

New member
טוב, כשאני חושב על זה,

רוב השפות שהוא מכיר הן אנושיות, מן הסתם, אז זה לא כזה משנה לי. אלא אם כן הוא הזכיר אילו שפות לא אנושיות הוא מכיר (?).

Tollan

New member
בעיקרון...

בתחילת הסידרה הוא ידע רק שפות אנושיות ואת השפה של הגואולד. מאז הוא למד גם את שפת הקדמונים... יש עוד שפות שהוא למד במהלך הסידרה?

Nogmor

New member
טוב האמת יש לו כמה וכמה לא אנושיות,

לא? גואולדית, קדמונית, אשנית, וכמעט כל שפה הוא מצליח לדמות אותה לשפה ארצית במילא.

למעלה