השוואה בין ארווי ל rbd

KitiKiti

New member
לא מבינה מה הריב פה

אני אוהבת את שתי הסידרות,שתיהן ממד יפות,וגם דתי הלהקות מצליחות RVD זנה יותר עכשווי,כי ארווי התפרקה ומזמן לא מופיעה... אני אוהבת גם את כל השחקנים.למה לריב אם שתי הסידרות יפות?

מלי 13

New member
לפי דעתי...

RBD הרבה יותר מוכשרים מארווי.. בואו נגיד שבמורדים מארג' לקחו אותם כי הם סתם פנים יפות וזהו [לואיסנה] ובמורדים של מקסיקו הם אנשים שיודעים לשיר ויש להם קול יפה...

מלי 13

New member
אמ, נכון..

תכלס אחרי שכתבתי את זה חשבתי ובואי אני אגיד לך משהו.. כל הריבים על זה פשוט מיותרים...הכל זה למען מטרה אחת- כסף והמון. זה לא שהלהקות האלה באמת מוכשרות.. אבל עדיין אני יותר אוהבת את הביצועים של RBD.

mirit400

New member
מתוקה אנהי דולסה וכריסטיאן

מכניסים את לואיסנה פליפה ובנחמין לכיס הקטןן,היחידה שעוד יש לה טיפה קול זאת קמילה כל השאר שווים לתחת.סליחה על הביטוי ,תשמעי סלוומה ,נו פארס ואונה קנסיון ואז תדברי על רמה של שירה ורמה של שירים.

LemonLimeLilach

New member
אני אי פעם אמרתי משהו על אנהי?

או על כריסטיאן? או על דולסה? איך אני אוהבת שמכניסים לי מילים לפה! הרי אני מתה על אנהי ועל כל השירים שלה ואם מדברים על זה, אז על כל השירים של RBD - אבל טוב, בואי נריב סתם ובכל מקרה פונצ'ו כריסטופר ומאיטה בקושי שרים בשירים של RBD ולא נראה לי שאפשר להתווכח על זה הרבה כי זאת עובדה בדיוק כמו שזאת עובדה שלואיסנה לא שרה כמעט בשירים של ארוויי, נו, מה לעשות? די להמציא ריבים שלא קיימים, אם אמרת שבמורדים לקחו אותם כי הם פנים יפות והם לא באמת יודעים לשיר, אני אמרתי שכנ"ל RBD כי שלושה מתוך 6 זמרים דגולים לא שרים ומעניין למה

mirit400

New member
צודקת,סליחה זאת לא הייתה הכוונה

מאיטה כריסטופר ופונצו באמת לא מוכשרים והורסים לפעמים.ולואיסנה באמנת לא יודעת לשיר אבל היא משכה את כל הבנים להופעות .גם דולסה מושכת את כל הבנים להופעות חח אבל היא מוכשרת ברמות היא אפילו זכתה בפרס השחקנית הטובה ביותר.והיא שרה מדהיםםם.

למעלה