השוואה בין ארווי ל rbd

FCHS GIRL

New member
אויש כל כך רואים שזה מעריץ של rbd

באמת... הוא לקח קטעים פחות טובים של המורדים ועשה אותם יותר קצרים!!! ברור שerreway לוקחים בהליכה

mirit400

New member
החיקוי העלוב הזה זוכה להצלחה

שה''מקורי'' היו חולמים עליו.הסידרה שם נגמרה אחרי 3 עונות אבל הלהקה ממשיכה בגלל שהיא כל כך מוצלחת היא הגיעה אפילו להוליווד.אז בפעם הבאה תחשבי מה חיקוי ומה לא.

mirit400

New member
ועוד משהו

מיה ורוברטה(מריצה ומיה)הרבה יותר יות וחברות הרבה יותר טובות במציאות.בלתי נפרדות ותומכות.

mirit400

New member
תראו איזה יפותת

קמילה בכלל לא סקסית ,תראו את ולסה איזה ססקסית כל הבנים מטורפים עלייה.

sshayy

New member
לגבי דולסה אני מסכים,היא יותר יפה

ושווה מקמילה,אבל אנהי הייתה מתה להיראות כמו לואיסנה.לאנהי יש רק עיניים יפות כל השאר לא.

mirit400

New member
אנהי יותר יפה מלואיסנה,אולי ללואיסה

יש גוףף פצצה אבל בפנים שתהים יפות לאנהי קצת יותר לגבי קמילה ברורו שדולסה יותר יפה וכוסית כל הבנים שצופים ברבלדה חולים על דולסה.

שחפוש

New member
צודקת אנהי יותר יפה מלואיסנה

כמה שאני מחבבת את לואיסנה וחושבת שהיא יפה אני אוהבת יותר את אנהי ואני חושבת שהיא בהרבה יותר יפה.ולזאת שרשמה שאלפונסו (פונצו) וכריסטופר לא שרים אז ממש לא הם שרים אלפונסו שר מלא בכל שיר כימעט אולי כריסטופר לא בכל השירים אבל גם הרבה.

shiran232

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo29.gifאז מה אם הלהקה

ממשיכה? ארוואי לא המשיכו בגלל שהיו להם פרוייקטים אחרים. חוץ מזה, איך חיקוי יכול להיות יותר טוב מהמקור? הרי אם לא היה את המורדים לא היה רבלדה אז איך אפשר להגיד שהם יותר טובים?

sshayy

New member
אך אחד לא יותר טוב,גם רבלדה וגם

המורדים שתי גרסאות יפות ושונות אז תפסיקו לריב מה יותר טוב.המורדים מיוחד בדרך שלו ורבלדה מיוחדת בדרך שלה.נכון שרבלדה הלהקה ממש מצליחה בהולייוד,לו אנגלס,קליפורנייה,שיקאגו ועוד הרבה ארצות.אבל הסידרה אותה סידרה.לכל אחד יש את הפייבוריטים שלו.וכל ויכוח על זה סתם מטופש.

LemonLimeLilach

New member
די כבר לזיין במוח עם ההצלחה שלהם

עלק הוליווד תראו לי אמריקאי אחד (אמריקאי!) שמכיר אותם או יודע מי הם היחידים שמכירים אותם הם לטינים ויוצאי מדינות דרום אמריקה האמריקאים האלה מארצות הברית לא מכירים אותם לא יודעים מי הם ולא שמים עליהם זין חלאס כבר

sshayy

New member
ולגבי הפרוייקטים

אני לא חושב שבגלל זה הפ הפסיקו להופיע,כי גם לרבלדה יש סרט בקרוב ותוכנית בסגנון''חברים'' 20 פרקים.ודולסה מריה מתחילה לצלם סרט שהיא הוחתמה עליו והיא מצטלמת למלא קמפיינים.ולמרות זה הלהקה שלהם לא התפרקה.ארווי התפרקו כי הם סיימו את הלהקה עם הסידרה.אני מאמין שגם rbd יתפרקו עוד חודש חודשיים.

למעלה