"חבל שהיטלר לא סיים את המלאכה..."
"חבל שלא רצחו וטבחו את כל האשכנזים בשואה [תגובה של לא מעט מ"יוצא צפון אפריקה"] "איך שמחתי לשמוע שהם היו רוסים" [אחרי הפיגוע בדולפינריום] "שאני אנמיך? למה-מה-קרה, זהו "חג של אשכנזים" [תגובה של ירקן מהעיר נתיבות, בתגובה לבקשה של עובר-אורח שינמיך את המוזיקה הרועשת והרועמת ביום הזכרון לשואה]. רציחות על רקע עדתי, אך ורק בגלל שהקורבן היה "רוסי". אלה העיקרים שבהם, יש עוד המון.. אבל אני בטוח שכולם כבר שמעו משפטים דומים. מירור חייהם של יוצאי חבר המדינות, ונסיון להפיכתם לבלתי אפשריים. הבבונים המזוהמים הללו, שבמשך 60 שנותם בישראל, לא רק שלא תרמו כלום למדינה שבהם הם חיים, אלא רק הזיקו והזיקו והזיקו [והזיקו והזיקו והזיקו], מעזים לפתוח את הג'ורה המלוכלכת והמטונפת שלהם, על מגזר של אנשים, שבמשך כמה שנים בלבד, תרם למדינה הזאת יותר ממה שהם יתרמו בכל חייהם, חיי ילדיהם, חיי נכדיהם, וכל הדורות שיושרצו לאחריהם.. "גזען", "פאשיסט", "לאומן", "נאצי", תקראו לי איך שבא לכם.. אבל מבחינתי, מי שמהלל בצורה כל כך מגעילה ובוטה, ולא יודע את נפשו מרוב שמחה על רצח העם הנורא שעבר על העם היהודי [זה הכי קיצוני, כמו שכבר כתבתי, יש עוד המון המון דברים שהם "פחות" גרועים ונוראיים], הוא מבחינתי אוייב מר, שחבל על החמצן שהוא מבזבז. [הערבים לדוגמא, מצהירים שהם רוצים להשמיד אותנו, ואנחנו מכירים בהם כאוייבים. ה"יהודים-הערבים" [שהרבה מהם הם בכלל צאצאים לשבטים פגאנים שגויירו בכוח, והמקור שלהם הוא ערבי-מוסלמי], הם ממש בתוכנו, והם מכרסמים בנו כמו סרטן] למי הכוונה? בעיקר ל"יוצאי צפון אפריקה", עם דגש חם חם על "מרוקו". [עולי תימן מנו בסביבות ה-50 אלף. עולי עירק כנ"ל. מהעליות מארצות האסלם, הרוב הגיעו ממרוקו [בסביבות כמה מאות אלפים לפחות], ואלו הם האנשים שגרמו הכי הרבה נזק וסבל ליוצאי מדינות בריה"מ של העליה האחרונה].