השגריר - פרק 1

אהה חח הבנתי כבר לא משנהה!!

חח בגלל מלייקההה

mary17

New member
חחחחחחח../images/Emo45.gif

ראיתי את השגריר רק כי אני מכירה של את מהרטה (ממיכאלה)ואת רז מאירמן שגיא פינס התוכנית נראת נחמדה דווקא... והבנות היו גרועות הפעם
אם היו מספרים את הסיפור של מהרטה הבנות היו מקבלות את רוב הקולות לדעתי

jaina solo

New member
זה לא ראז מאירמן!

הזה מגיא פינס זה איתן שוורץ! אני ראיתי בגלל מהרטה, אחרי שראיתי אותה באיזה הצגה ואהבתי אותה שם!

לא מכניסים פוליטיקה ודעות להסברה!

טעות של טירונים. בכל מקרה המטרה חשובה, היו שם כמה אנשים מאד מוצלחים. אני מקווה שהבנות יתאוששו ובמקום לירות עובדות ודעות הם ינסו להיכנס יותר לראש של הקהל אליו הם מדברות, הבנים עשו בדיוק את זה וזה עובד.

fsss

New member
ראיתי קצת ...

מן הסתם העדפתי לראות המתמחה... לא ממש אהבתי את "השגריר" .. לא יודעת למה... לא תפס אותי בכלל.. עדיף לראות המתמחה ולא חיקוי עלוב!

IDOffryn

New member
אורך מידי

מ20:45 עד 22:15 בערך זה יותר מידי זמן ממש לא מתאים לי כל שבוע כזה אורך. (במיוחד שזה נופל על המתמחה) קרן ורונה שמישהו פשוט יוציא אותן משם. הכי מצחיק היה בהתחלה שהיא באה ואמרה "לבנות יש חיוך יפה" וכל החניכיים שלה בחוץ בצורה מפחידה. והכי עצבן שהן הפילו הכל על מהרטה. זה שהיא לא התעקשה על משהו אחר זה לא מה שגרם לכשלון אבל אם כבר הן התייחסו לזה אולי מהרטה הטמבלית הזאת במקום לשבת ולחייך הייתה מגנה על עצמה ואומרת שאפילו שהיא דברה אף אחת לא ממש הקשיבה לה. הבנים אחלה. אבל זה כבר ברור שכל העניין הולך להיות אצל הבנות.

Doji

New member
עלוב מאוד ../images/Emo31.gif

כלכך הרבה פגמים היו בפרק הזה, בהשוואה לסטנדרט של סדרות ריאלטי שאנחנו רגילים אליהן, שזה ממש מאכזב. אני לא יודע מאיפה להתחיל... : מהפתיח, הלוק והקונספט שהועתקו מהמקור, "השוליה"? מהפטריוטיות/פאתוס והצדקנות הישראלית/יהודית המוגזמת עד כדי גיחוך? מחוסר היכולת של רינה מצליח לדקלם את המשפטים שכתבו לה באופן שלא ישמע כאילו היא מקריאה חדשות מטלפרומטר? מההדגשה החוזרת והמיותרת על "התיק", "מי יאבד את התיק" (על משקל "מי יפוטר")? בסה"כ קלסר מסמכים עלוב מהלוגו האלכסוני המעצבן של "השגריר" שחוזר על עצמו לאורך כל הסדרה עם מילים שונות באותו העיצוב? מיעקב פרי המזעזע, שלא עובר מסך אפילו? מהעריכה? מהפסקול? ערוץ 2 לקח את הפורמט של "אמריקן איידול" ויצר תפלצת זוועתית בשם "כוכב נולד" ועכשיו מנסים להפוך את "השוליה" ל"השגריר". לא יותר פשוט לקנות את זכויות היוצרים לפורמט המצליח (והמוצלח...) ולנסות לעשות גירסא ישראלית טובה?

Orbital Shadow

New member
נכון../images/Emo45.gif../images/Emo60.gif

וגם עזוב את זה, העובדה שלקחנו סתם אנשים מהרחוב למשרה כזאת חשובה, שקחנית כדורסל!! עם כל הכבוד זה שטויות מה שהם עושים שם.

maya567

New member
אני ראיתי את טראמפ,

אבל בכמה דקות שראיתי את השגריר, הפריע לי מאד שלאף אחד מהם (כולל רינה מצליח שמקריאה טקסטקים כתובים) אין עברית נכונה. כל כך קשה להגיד 'זו' במקום 'זה' כשמדובר בנקבה? מינימלי. חוץ מזה, מהרגע שהבחורה (אין לי מושג איך קוראים לה) פתחה את הפה נזכרתי למה אני לעולם לא אוכל לעבוד עבור ההסברה הישראלית. קראו לזה הדעות השמאלניות שלי, או מה שאתם לא רוצים, אבל להרצות אל מול סטודנטים זרים (ולעצם העניין, גם מול סטודנטים ישראלים זה לא כזה לעניין) ולהתחיל להאשים את הפלסטינאים ואת הצד השני בכל תחלואות העולם זה לא לעניין, וזה לא מה שיציל את ההסברה הישראלית. זה בדיוק מה שקבר אותה כל השנים האלו. לא ראיתי מי עפה, והאמת גם לא כל כך מעניין אותי, גם ככה את הפרק הבא אני כבר לא אראה, אבל יש לי 2 הערות. לא שמעו על עריכה בארץ? התוכנית א-ר-ו-כ-ה מדי. שיקצצו קצת. ובאותו הקשר, למה לעזאזל התוכנית וההדחה נחשבות שתי תוכניות נפרדות? קשת בונים על הרייטינג? והערה אחרונה - הפסקול בהחלט נגנב מ"רצים לדירה", או במלים אחרות - זה מה שקורה כשחיים צינוביץ' מלחין כל פסקול של כל תוכנית בערוץ 2.

Orbital Shadow

New member
וואי../images/Emo60.gif

זה כל כך קשה להם לדבר עברית נכונה?! מילא אני בת 14 הם בני 24+ שילמדו עברית בסיסית!

הציניקן

New member
פשש, סחתיין על הסנוביות../images/Emo127.gif

מתמעטים בימינו האנשים ששגיאות בעברית בסיסית מפריעות להם, או לפחות כאלו שמעיזים לומר את זה. שמתי לב שגם כתבים בטלוויזיה משתמשים למשל במבנה הבזוי "אני יספר לכם עכשיו" וכו'. אני קיבלתי השבוע בחזרה עבודה סמינריונית ממרצה עלום-שם
, והמרצה כתב לי "מסקנותיך הם עיקר העבודה ההיסטורית". אחותי הקטנה לגלגה עליי על שאני בכלל מתיחס לכך, ואמרה "טוב, הוא מרצה להיסטוריה לא לבלשנות". מצד שני, אולי עבור המרצה הספציפי הזה שפת-האם היא אנגלית אז אפשר לסלוח.

בוביץ

New member
היה פשוט שיעמומון אחד גדול

גם המשימה לדעתי לא היתה מתאימה למשימה ראשונה והיתה די בורינג משימה כי זוהי משימה שרק אולי אחד או שניים משתתפים בה באמת כי זה בעצם ראש הקבוצה שיבחר את הנושא ומי שדבר מול כל הקהל מהרטה היתה צריכה להגן על עצהמ אבל גם להתעקש בהתחלה עלה רעיון ולא לשבת בצד ולא להגיד כלום (היא לא אמרה כמעט לבנות כלום אלא אמרה למצלמה וישבה בשקט) כל הפורמט המזויף והכל רנאה גרוע גם העריכה מאד גרועה ולא היו צריכים להסביר מה היה הפגם של כל אחת מהמתמודדות השופטים די שיעממו אותי אני מעידף את טראמפ .

zfard

New member
נכון, אבל!

נכון שזה אולי לא היה מתאים כמשימה ראשונה כי רק בודדים משתתפים, אבל מצד שני, זה בדיוק מה שאפשר לחשוף דינמיקה בין אנשים שעוד לא מכירים אחד את השני, איך הם בחרו להתנהג עם הקבוצה לפני שהם באמת מכירים ויודעים מה מקומם, וכו'... אני לא חושבת שמהרטה הייתה צריכה להתעקש יותר, כי תכל'ס, היא לא יכלה (הם השתיקו אותה בהרבה רוע לב), וזה שהיא שתקה הראה את הפרצוף האמיתי שלהן. איך שרוית השתיקה אותה אחרי שלוש מילים שהיא הוציאה מהפה, כבר נבחה עליה "אבל זה לא טוב, זה לא טוב", וישר הסיטה את הדיון ומהרטה כבר לא יכלה לחזור לדבר... זה הראה לי בדיוק מי זאת רוית (איייכס), ואחר כך, כשגם הוכח שהרעיון של רוית לא היה טוב בעצמו, והייתה לה ולעפרה ולרונה עזות המצח לשבת מול השופטים ולשקר- לשקר! שמהרטה מעולם לא אמרה כלום... זה רק עוד יותר הראה מי הן. נדמה לי שלא רק בגלל המשפט האומלל ההוא עפרה עפה, אלא גם לכל החלק הזה היה משקל. אני מקווה שהבאה לעוף תהיה רונה, ואחריה רוית. הן עושות רק נזק.

בוביץ

New member
לגבי המרטה ושאר דברים

מהרטה קצת שקרנית כי היא אמרה איזה משפט אחד לשולחן על הסיפור שלה ולא התקעשה בכלל שמעו ואתה רק מדברת מול המצלמה לא ראינו אותה מדברת אל הקבוצה ומתעקשת על הרעיון שלה ראינו אותה מקטרת אותה מול המצלמה וזה הבדל.

למעלה