השגריר - פרק 1

השגריר - פרק 1

אז אחרי ש"קשת" גנבו את הפורמט מדונלד טראמפ, הם גם גנבו את הפסקול מ"רצים לדירה". וכמו שכבר כתבתי למטה: שמישהו יסתום לרונה ולקרן את הפה.

ואם כבר כתוביות תרגום

שמישהו יגלה למתרגם ש: "צביקה דויטש" זה שם של מתמודד ולא "דובר גרמנית" "fans" זה אוהדים ולא תכניות

LOVEtheMcMAHONS

New member
ואם כבר

אם הם החליטו שצביקה אמר "איי ספיק דויטש" ולא "איי אם צביקה דויטש", אז שיתרגמו דובר הולנדית. הבנות היו פשוט נוראיות. היו צריכים להביא לשם את הבנות של פרוייקט וואי במקום.

ואני ראיתי ידידה שלי

שלומדת בקיימברידג' בקהל
ריספקט לי.

amiramdil

New member
DEUSTCH זה באמת גרמנית ולא הולנדית

הולנדית = DUTCH מבוטא בצורה שונה

pufpuf

New member
אחרי הנאום של הבנות

אני עצמי שקלתי להפוך לשונא ישראל. יש שם כמה ממש מתנשאות ללא שום מעוף או יצירתיות. אחת שם אמרה שהן ניסו "כמו משרד החוץ", ממתי זה דבר טוב? כמה אטומות אפשר להיות?

הפעם ערוץ 10 ממש ממש הגזימו!

מה זה כמה פרסומות?!? בלתי אפשרי היה לצפות בזה! אבל סה"כ פרק ממש נחמד, יותר טוב מהקודמים. לגבי מי שעפה אני מסכים..

פעם אחת הגבתי בפורום אחר על הפרסומו

*פרסומות בערוץ 10 ( אהאה פורום פרדייז הוטל ) שהם עושים יותר פרסומות מאשר התוכנית עצמה וזה סתם קוטע את רצף התוכנית ... טוב שלא הרגו אותי בשרשור ההוא

LOVEtheMcMAHONS

New member
סיכום הפרק

מי שעפה - עפה בצדק. היא הייתה כל כך גרועה שזה פשוט בדיחה שמישהו חשב שהיא יכולה להיות טובה בתפקיד הסברתי. הפרק לא היה מדהים והפורמט נראה כל מלהיב. אבל אני אמשיך לתת לזה צ'אנס כי בכל זאת למרות שהתחרות היא על תפקיד או "פרס" שעבורי נראה ממש עלוב, ההפקה היא קפיצת מדרגה מבחינת סדר גודל, המון משימות בחו"ל, לוקיישנים שונים ובסיטואציות מסויימות זה יכול להתפתח למשהו מעניין. ולגבי הפרומו בו ספרו על כך שהצופים יוכלו להחזיר את אחד המודחים - נמאס. אפשר פעם אחת בלי גלגלי הצלה ?

למעלה