השגרה

r o n i t 3 7

New member
השגרה../images/Emo123.gif

זה רע. הורסת לנו הכל, משעמם איתה ואי אפשר איתה ולא אוהבת אותה וזהו... והבוקר החלטתי חייבת לשבור אותה, אבל איך, זאת השאלה, מה עושים... אז... התלבשתי הכי הכי... שמתי מוזיקה ברכב בדרך לעבודה, שרתי וחייכתי הרבה [עדיין מחייכת]... וכן, היו מפניות מבטים, ומחמאות, לא מספיק לי, היום טרוף התגבר עליי... נו... אז יש עוד הצעות איך אפשר לשבור את השגרה...

מה זה שגרה?....

החיים אם תסתכלי עליהם בגדול הם די קבועים... שגרה היא סוג של הרגשה ולא של תקופת חיים.. כשאנחנו עייפים קצת, מותשים קצת, משועממים קצת, אנחנו מרגישים שגרה.. וכשאנחנו מרגישים שגרה, אנחנו מצפים לכוכבים וזיקוקי דינור שיכניסו אור צבע וריגושים לחיים.. תשני רק את ההרגשה, ואני רואה שעשית כמה צעדים בכיוון,ותראי איך פתאום השגרה נעלמת בלי שבעצם לא עשית שום שינוי מהותי בחיים... ובכלל מי אמר ששגרה זה רע??. כשטוב לנו, אנחנו רוצים שהטוב הזה יהפוך לשגרת יומנו... אל תנסי לשבור כלום, חבל על האנרגיות, החיים עצמם מספקים לנו הזדמנויות והפתעות בכל שני וחמישי..

r o n i t 3 7

New member
שגרה עבורי

זה ללכת כל יום לעבודה, להיות מנומסת בעבודה, מעונבת ומסודרת, חוזרים הביתה לילדים, לבית, לנקות לסדר לבשל, יושבים ללמוד, מכינים את המטלות בזמן... רגע... לעצור... אני רוצה עכשיו זיקוקים... מידי פעם חייבת אותם... מי שמכיר אותי [אולי מעט מאוד אנשים כאן, אולי אף אחד] צריך לדעת שאני מדליקה זיקוקים... אז, היום מדליקה אותם לעצמי... ורק בגלל שהחיים קבועים - חייבים לצאת מהקיבעון הזה, אחרת עוד יפצלחו אותנו...

....

אז שגרה זה עניין של הגדרה??... בחיים יש מידי פעם זיקוקים, וגם הם די חוזרים על עצמם.. אז גם זו שגרה בעצם.. הציפיה לזיקוקים היא שמפריעה, רגע לעצור?????? למה לעצור?...את מה לעצור?.... יש לי פתגם, אולי הוא עדיין בחתימה..שאומר.. כל עוד אנחנו חיים, עלינו ללמוד לחיות תחיי, אל תצפי, אל תחכי, ובעיקר אל תעצרי ת'חיים בשביל זיקוקים, נסי להנות ממה שיש, ואני מבטיח לך, שגם הזיקוקים יגיעו... מי יודע, אולי יש זיקוק בדרך אלייך ואת לא יודעת.. יש דברים שאנחנו רואים אותם רק כשהם כבר מול העיניים שלנו..

r o n i t 3 7

New member
../images/Emo192.gif

לא מצפה ולא מחכה, רק צריכה ריגושים מידי פעם... ובדר"כ דואגת להם בעצמי, לא מחפשת, אלא יוצרת... "רפי.....תגרש אותי..."

חייבת

לגלות מאיפה אתה "לוקח" את ה"שני והחמישי" שלך,כי שלי רגילים כאלה. אבל שיגרה <מספקת> בהחלט חשובה, השיגרה היא סוג של עוגן,סוג של יציבות.

asafgery

New member
השגרה

היא משהו ששומר עלי. אני לא יכול בלעדיה. היא המסגרת שאני זקוק לה כדי לבעוט בה. שגרה לא חייבת להיות משמימה ומרובעת. אני משתדל מאד שהשגרה שלי תהיה מענינת. אני אוהב את הכיוון שלך. זאת בדיוק הדרך.

התכוונת ..מי - זו- השיגרה?

השיגרה היא מבוגרת, כבדה...מעייפת משהו... עדיין רוצה להכירותה?
אוכל להציע לך את חברתה.. שמה "שינוי" - צעירה ...אומרים בשנות העשרה. זו שגורמת לך להרגיש את זרימת הדם בנימי גופך. זו שגורמת לך לסומק על הלחיים.. זו שגורמת לך להתעורר בבוקר עם אנרגיה חדשה של עשיה. רעננות משו. במי תבחר?

התפוזז

New member
השינוי "הזאת" מזכירה לי מישי!

לשינוי "הזאת" יש אחות תאומה שהספיקותי להכיר. אינטליגנטית וסקרנית מהשו, יפיפיה כזאת שמושכתותי בסקסיות והחושניות שלה, ומתגרה בי בכל תאי הגוף? בכל יום מעלהותי על "רכבת הרים של הריגוש" ומשכיחה לי את הכאב של הנפילה האחרונה. אני מכנהותה חברה למרות שהיא אהבת הנפש ותאומה האמיתית שלי. ומעולם לא ידעתי שאנחנו בכלל נולדנו שלישיה יחד עם השינוי! לעשות ביניכן היכרות? אתן נשמעות לי מה זה מתאימות ומסקרנותי מה ההרגשה של להיות בינייכן
בשלב זה אמנע מלהיכנס ל"תגרה" עם ה"שגרה".

סולי3

New member
תאמיני לי, שגרה זה טוב

רק כשחס וחלילה קורה משהו, מתגעגעים אליה...

לצבוע את השיער לאדום ../images/Emo141.gif

זה מה שבחורות עושות במצבים כאלה, לא ?

זאת באמת בעיה ../images/Emo141.gif

אבל יש פתרון: תקשרי אותו קודם
אגב, אצל חלק מהאנשים זה כשלעצמו נחשב לשבירת שגרה

r o n i t 3 7

New member
אדום זה גינגי

את האופי כבר יש לי... את הצבע משאירה לאחרות [לעת עתה]...

מצוטטת

New member
נשיקה|../images/Emo9.gif

יש לך קצת בלבלה לפי דעתי את בעצם לא ממש "סובלת" מהשיגה את מחפשת איך ל"עקם" קצת את הקווים ההכרחיים לנו בצוך המסגרת של חיינו........ ניצנוצים / זיקוקים / פרפרים כל אלו לא שוברים על אמת שיגרה.....זה רק למראית עין!, זה רגע לעיתים של "חסד" וכומו
ת סבון זה נמוג, ואז דרך כלל נישארים בחזרה עם תחושת רייקנות....{ריקה מתוכן} בשיגרה יש המון נוחות נינוחות ושלווה באם מתקיימים בה עוד כמה התנהלויות {כומו הפליא הבנדנה| הרע לכתוב} לעומת זאת, הריקנות היא זו היוצרת את הבלבול.... לי,...."שבירת שיגרה יכולה לעשות המון רע....{למשל} כי בתוכה, בתוך כל ההתחייבויות והאחריות עם כל החלקים המכבידים והמעיקים שמובנים לי ביומיום , יש מלנתא רגעי הפתעות ואלו הם "שוברי השיויון" שצובעים לי את השיגרה ברבגוניות. כלומרת.........אם לא תעייפת עד כאן
החיים קולזמן מתניידים ומשתנים מעצמם... כך גם השיגרה .בהתאמה משתנת
והאדום אכן עולה על כולם

למעלה