השגרה

מצוטטת

New member
../images/Emo6.gif....ולפני תבוא זותי

ותחרבש לי ת'שיגרה הרגועה ל
מיישרת

רות 2

New member
מענין... אם קוראים את המילה שלך ..

"השגרה"...הפוך יוצא .... הרגשה מה שבא לרמוז כי תחושת שגרה היא עניין של הרגשה ומה נעשה כדי לשנות את אותה שגרה/הרגשה ....שבסיסה נוח חיובי... עניין של עשייה ותעוזה לעשות שינויים בחיים....

בן הקשת

New member
ווואווו רות...

איזו אבחנה דקה ומקסימה... רות יכולה לבוא לעבוד בניתוח הגנום, היא ודאי תבחין בכל מיני תופעות מיוחדות בתוך רצף ה DNA

אולי תהפכי את החיוך...

לשיגרה ואז השיגרה כבר לא תהיה רעה כל כך אלה רגועה ובטוחה. בהצלחה

בן הקשת

New member
עבורי שיגרה...

זו שיגרה רוחנית. זה השקיעה בחוסר אתגרים, הלקיחה של כל דבר כמובן מאליו, ההימנעות מהתמודדויות, חוסר ההתפתחות האישית, גם במישור המנטלי - מחשבתי. אתה יכול ללכת כל יום לעבודה ולסגור ברגים מ 8 עד 5, אבל לא להיות בשיגרה. השינוי בלבוש ובדברים החיצוניים הוא רק התולדה של משהו שחל בפנים, ולכן ההרגשה של עוד... אז איך לשבור את השיגרה עוד יותר
נראה לי שעם הרעיונות שלי, יזרקו אותי מהפורום ויחסמו אותי לאלתר.
כי אני בכל זאת... | | | | V

השיגרה זה עוגן יציב..

שתאבדי אותה גם תעריכי אותה.. שיש שגרה יש יציבות..את יודעת מה יקרה..יחד עם זה תמיד אפשר לתבל אותה בכמה הפתעות. שמאבדים שיגרה..הכל מתהפך..אתן לך דוגמא: הוריקן הורס שיגרה ואנשים מאבדים כיוון..שתעברי פעם הוריקן אמיתי..תביני..איך פתאם דברים קטנים שבשיגרה שלקחנו כמובן מאליו הופכים לדברים גדולים שקשה ליישם בחיים שהשגרה נעלמה מהם. לחזור אליה לקח המון זמן..ועד עכשיו קשה..ושוב..השגרה שכאן נתונה בסכנה תוך כמה חודשים מועטים.. לגוון? כן. לא לשבור אותה..

r o n i t 3 7

New member
../images/Emo152.gifזהו שהוריקן

כבר עברתי....משהו בסיגנון קטרינה... ואט אט קמתי, ניקיתי סידרתי, עברתי... ות'אמת.... יצא דבר יפה...
אבל בהחלט זקוקה לגיוון בשגרה... החשוב ביותר.... אחרי הבלגן שעשיתי עבודה... נרגעתי

למעלה