השגות על "מרחק נגיעה"

הולכת

אף בחורה בני ברקית לא תלך על סחבות משנות השבעים לפגישה. בפרק הראשון היא לבשה תיק ורוד גדול - כנ"ל. היא לבשה פיג'מה עם מכנס, בחורות חרדיות לא עושות את זה, האמיני לי, הייתי שם. בסצנות רבות היא נצמדת אל הבחור מ-א-ד, את יודעת שזה לא כך במציאות. בפרק הקודם היא נכנסה לישיבה מלאה בחורים... הבעל המכה דיבר בחוצפה גדולה לרב, אין מצב שזה יקרה במציאות. ובכלל, תסכימי איתי שרואים בכל ההתנהלות שהשחקנים חילוניים שהלבישו להם טקסטים ובגדים שהם לא יודעים להתמודד איתם. אני מסכימה איתך שאנחנו יותר מודעים לניואנסים אבל זה לא אומר שהם צריכים לזלזל ככה באינטלגנציה של קהל הצופים שלהם.

בתש1

New member
אוקי,אז ככה..

בהחלט יש בחורות בני ברקיות שילכו ככה לפגישה.. הסתובבי בשבת ברבי עקיבה וצראי הרבה בנות חסודות לבושות כך.. אצלינו בבית (משפחה דוסית)לבשו מכנס וחולצה. וכל הקטע של ההתקרבות..זה חלק מהעלילה.. בקיצור..זה סתם קטנוני כל ההשגות שלך על התנהלות החרדית בסדרה... זה כל כך ניואנסים קטנים (במידה ואת צודקת) שלדעתי זה מגוחך.

laife

New member
זה בדיוק העניין

הניואנסים הקטנים האלו הם אלו שיודיעו לנו מי בעל תשובה שמנסה להסוות את זה, מי ספרדי שמנסה להתפלל כמו אשכנזים, והם אלו שמפריעים לנו, כי אצל החרדים דווקא הפרטים הקטנים הם העיקר.

babylon_a1

New member
דמות החילוני או הלא יהודי

בסרטים החרדים , הרבה יותר משעשעת

babylon_a1

New member
אכן למזלך, מה שנקרא :"תמונות קשות"

גם אני לא צופה, לפעמים יוצא לי לראות

מובחרת

New member
האישה המוכה-

לבושה כ``מזרחיסטית``, בזמן שהשאר דוברים יידיש. נראה, שיוצרי הסדרה, אינם בקיאים די בנפתולי מפלגתיות דתית/חרדית. מבחינתם, כל שומר מסורת, הופך אוטומטית לדובר יידיש, משתמט מהצבא ומיסים, ולא עובד. תחי הבורות.

Le Fay

New member
מזכיר לי: מבוקש גרער עם עבר ירושלמי

לשיחה ארוכה, רצוי על ארוחת צהרים, עם בחור חביב ביותר.

השגות שלי

1) אבא חרדי לא מנשק את אשתו מול הילדים-גם לא במצח. 2) אבא חרדי לא מחבק בחושניות את ביתו. 3) השחק שגילם את הבחור ב``שידוך`` שיחק בן זונה! (במובן החיובי)

דסדס

New member
כמוך, לא אהבתי במיוחד..../images/Emo187.gif

לראות דבר כזה בתוך מרטון לימודים מטורף.. ועוד עם כל חוסר הדיוק...

למעלה