השגות על "מרחק נגיעה"

השגות על "מרחק נגיעה"

עלה בידי לראות הערב את התוכנית המדוברת הנ"ל, המהוללה בפי הפרומו שלה כזוכת פרס הדרמה הטובה ביותר, ו, נו. להלן ההשגות: א. האמא יותר מידי רזה ב. אמא עם טיכל-טורבן של חסידות במאה שערים בחיים לא תגיד לבת שלה "תשמרי על עצמך" כשהיא יוצאת. אולי בהצלחה,ו"לאן את הולכת" וקל וחומר שלא צועקת כך. ג. לא משתמשים כלל וכלל מונח סופ"ש. מקסימום שבמקסימום מוצ"ש, וזה גם לא מסתדר עם הטורבן.יותר נכון היה "יתכן ותפגשו במוצאי שבת. ד. התרשמתי שבאים ללמד אותנו כל הפרק ששלחן ערוך זה לא קבלה, וזה יפה מאד מבחינתי, וגם שרגל ימין לא קושרים לפני רגל שמאל. תודה רבה "צו פיוס", אתם מלמדים את ישראל תורה. זה מה שאני זוכר לפני שאני ממשיך לישון. לילה טוב, חלומות ללא סיוטים זו בקשה לא מבוטלת.
 
אה , ולוסי דובינצ'יק באמת מוכשרת

וחמודה בצילומים אפילו יותר מהחיים האמיתיים.
 

Le Fay

New member
לא נכון. בחיים הממשיים דובינצ'ק

מדהימה. וחמודה מאד, כשמתאים לה להיות חמודה. רק שבחיים הממשיים היא לא מחוייבת להוראות הבמאי, אז זו היא מחליטה מתי להיות חמודה (ובחברת מי).
 

מובחרת

New member
אבל, שמע ישראל !

העיניים! העיניים האלה לא עוברות מסך. חשבתם על זה?
 

babylon_a1

New member
קיטורים על רחק נגיעה

למה אני תמיד עובד שהסידרה משודרת למה אני אף פעם לא זוכר להקליט למה שאני זוכר להקליט, אני מקליט את הערוץ הלא נכון ולמה באימיול הסידרה לא מסונכרנת עם הקול התמונה והכתוביות (שומעים למשל חרדים יושבים ומדברים ברוסית, או פתאום הבעל החרדי נהפך להיות דארג קווין ומדבר בקול של לוסי) אחלה סידרה, אהבתי
 

babylon_a1

New member
תודה, לא מצאתי לינק ישיר

צריך להתקין משהו ? להירשם ? נחפור בזה מחר
 

בתש1

New member
ביקורת ביקורת..

די לביקורתיות האין סופית הזאת של היוצאים.. לדעתי אחלה סדרה,וזה ממש לא משנה האם היצוג של החרדים לגמרי אותנטי..יש בסדרה הזאת הרבה מעבר לבחור חילוני שמאוהב בבחורה חרדית.. הענין החרדי לדעתי ממש לא תופס הרבה מקום,זה הרבה מעבר.. אחלה חיים.
 
נו

ומה לעשות שאנחנו אנשים חושבים עם דעות שונות ולכן גם יכולים להעביר ביקורת? בגלל שהסידרה הזו כזו מדוברת ועיניים רבות ומגוונות רואות אותה חשוב שהיוצרים ייצמדו לאמת ולא ימציאו התנהגויות ודרך חיים שכל קשר בינם לבין המציאות מקרי בהחלט.
 

בתש1

New member
רק נראה לי שיש

כאן אובססיה לביקורת.. ושנית,"התנהגויות ודרך חיים שכל קשר בינם לבין המציאות מקרי בהחלט" -הייתי אומרת שקצת הרבה הגזמת.. ומה עוד כמו שהזכרתי קודם,לדעתי זה לא עיקר הסדרה "הענין החרדי".
 
רוצה דוגמאות?

או לוותר לך? אני מסכימה איתך שעיקר הסידרה היא לא "'העניין החרדי" אבל מה לעשות שנושא הסידרה הוא על בחורה חרדית שמתאהבת בבחור חילוני ויש לה הורים חרדים ומשפחה חרדית, וחברים חרדיים והיא גרה בשכונה חרדית, את לא חושבת שזה מספיק בשביל שנדבר על 'החרדים' שם?
 

babylon_a1

New member
מצד שני

יתכן ולפני שנה בא לכאן מישהו וביקש מתנדבים "חרדים לשעבר" ליעוץ לאיזה סרט אבל הוא נעקץ ושורשר לאינשהו
 

אבזץ

New member
נו באמת...

למה שמישהו יתנדב? גם השחקנים מתנדבים? מה זה סרט תדמית לסבתא שלי שאתנדב לסייע לו? בחייך! אפי' בסרט סטודנטים, שסייעתי ללא כוונה לקבלת תשלום, הרגישו חובה לשלם. מי שרוצה עבודה רצינית - ישלם! עד כמה שזה נשמע אבסורדי... לאנשים כאן יש חיים מחוץ לריקוד סביב מדורת השבט... האמן לי שהודעה רצינית תזכה ליחס רציני. לילה טוב.
 

babylon_a1

New member
צודק

זאת הייתה יותר התלוצצות על "שלום אני סטודנט / טרול ואני עושה מחקר על..."
 

אבזץ

New member
חחח...

האמן לי שהבנתי, אבל יהודי חייב לפרנסתו... זוז! אל תפריע לפרסם את הסחורה
בנוסף, מוציא שחורים + קוסמטיקאית + קו בקיני + מוכר מוסר וכליות + מינוס.
 

בתש1

New member
למה לא? תלכי על זה..

ולגבי החרדיות-נכון, באמת כללית המשחק והבימוי אמור להיות דומה למקור..אבל זה ממש לא חייב להיות אותנטי ברמה שכל יוצא יאמר "וואלה ,זה כך בדיוק" ואל תשכחי שהרוב (החילוני) שרואים את זה לא ממש מודעים לניאונסים הדקים.
 
למעלה