השבת שלה

השבת שלה

זה הסיפור שבקש להיות כתוב המשפטים הראשונים היו במוח מבוקר השבת היום החלטתי לא נלחמת בו , ישבתי וכתבתי אותו , מביאה לפה פרק ראשון השאר נמצא בבלוג שלי כי הוא אירוטי יותר חלק א אור ראשון עלה הוא התבונן באהובתו הישנה לצידו , הקשיב לנשימות השקטות שלה הוא אוהב אותה כל כך חשב לעצמו וספר את הימים שהיא תסיים את הנידה שלה ויאכל ללטף את גופה לנשק את הלחיים היפות שלה היא פתחה את זוג עיניה התבוננה בו , יודעת עד כמה היא אוהבת אותו הסתירה ממנו שאתמול היא כבר טבלה במקווה , תעשה הפתעה לשבת חייכה אליו ושלחה לו נשיקה באוויר , , בוקר טוב יפה שלי לחשה הוא חייך אליה , אהובה שלי בוקר אור הוא לאט קם מהמיטה צריך היה להזדרז להגיע לתפילת השחרית הבטיח להגיע להשלים מניין הבוקר , מבט בשעון הבין שעליו להזדרז לקח את מה שצריך היה לתפילה ויצא לדרכו לבית הכנסת היא קמה שטפה את פניה , , נכנסה למקלחת , יום עמוס לפניה התלבשה ונגשה למטבח , הכינה לה כוס שתיה חמה שמה סיר על הגז והתחילה להכין את ארוחת השבת אתמול הלכה למקווה לכן לא הספיקה לבשל , והיום יום קצר הוא לא ידע, עבד במשמרת ערב , לכן עשה את זה זריז וחזרה הביתה הוציאה ירקות קלפה את הקליפה ושמה בסיר לבשל העוף חיכה גם לתורו להיכנס לתנור , תיבלה אותו בקינמון ודבש וערכה אותו בתבנית , סביב שמה פלחי בטטה ובצל בתבנית שנייה הניחה פלחי תפוחי אדמה קישואים ובטטות הזליפה עליהם שמן זית ופזרה מעט תבלין גריל זו תהיה התוספת לעוף , היא בנתה על ארוחה קלה שטפה היטב את עלי החסה וחתכה אותם , גרדה גזר והוסיפה לסלט וגם חתיכות של אגוזי מלך , פיזרה על הסלט האיש שלה לא אוהב אוכל כבד , אבל ערב שבת אוכלים בשרי בסיר שני ערכה פלחים של תפוחי אדמה לחמין של שבת את הקטניות שהושרו כל הלילה על השיש שטפה והניחה בסיר וגם שקית של אורז מלא , הם אהבו את החמין ככה יצאה מהמטבח נגשה לחדר השנה הצמידה את המיטות עכשיו כבר מותר הציעה את המיטות במצעים נקיים , אילו שהיא אהבה ביותר החדר הפך לורוד וכך גם הלחיים שלה , המחשבות שעוברות לי בראש ואת המצעים שמה במכונה עם כל הכבסים שתספיק לתלות לפני כניסת שבת הוא חזר מבית הכנסת הריחות שהיו בבית אמרו לו שההכנות לשבת בעצומם נכנס לחדר השינה וראה את המיטות המחוברות וידע הלילה הוא ידע אהבה הכין לו כוס נס קפה חם ורץ לו לעבודה , והמחשבות בראשו חגגו הוא חיכה לליל השבת המשותף שלהם , מבט אחד בעיניה והכל היה ברור הוא נגש אליה חיבק אותה חזק , אהובה שלי אני מחכה ללילה שלנו היא נשקה לו והסמיקה , אבל עיניה הבריקו כמו יהלומים

השבת שלה פרק ב

חלק ב היום חלף לו בעשייה , היא בבית הכינה חלות לקידוש השבת התנור עבד קשה מאד במשך היום , כך גם היא , והמחשבות על הלילה הצפוי לה בחיקו גרמו לה להתרגש מאד , לו קשה היה להתאכז בעבודה , חברו אמר לו מה קורה לך היום ? אתה ממש לא פה עמי , אתה יודע מה אני חושב שהאהבה מציפה אותך תגיד אתם בהריון, עדיין לא ענה לו, ובלבו חשב הלוואי והלילה זה יקרה בסוף חברו לצוות נשבר ואמר לו עוף הביתה שם תהיה יעיל יותר הוא חזר הביתה אכל צהרים עמה שיד אחת אוחזת בידה מאוהב כמו שהיום הראשון שפגש בה , העיניים הסתירו את ההתרגשות ברך על המזון , קם חבק אותה ובקש ממנה לבוא עימו לחדר בדק שכל כבוי על האש והתנור כבוי בידיים רועדות פתח את הכפתורים על חולצתה נושק לגופה מלטף את כל חלקת עורה שנגלה לעיניו , היא הסמיקה מההתרגשות מלטפת את פניו הטמונים בחיקה במהרה היו שניהם עירומים מלטפים זה את זו בידים רועדות גופה בקש את גופו , הוא השתוקק לגופה ימים רבים מעשי האהבה שלהם רך היה מלא בלטיפות ובנשיקות ביישנית מאד והוא חשש לפגוע בה נהג בה בעדינות מאד , אוהב אותה עד השמים הוא ידע אותה בעדנה וברוך , אהב כמו שהקש לחוש אותה בגופו תמשיכי לשכב עוד קצת בקש ממנה , אני רוצה את פרי האהבה הזה היא נרדמה , הוא כיסה אותה שטף את עצמו טוב והלך למקווה לטבול לפני שבת , שחזר היא עוד ישנה נכנס למטבח והכין את המים לשבת והכין את הפלטה , וסידר את הנרות וניגש להעיר אותה , מה שעה שאלה אותו קפצה ממקומה או הו לא סדרתי את דברים לשבת קומי להתקלח יש לך מספיק זמן אמר לה הוזיזו את השעון יש לך שעתיים לפניך היא קמה למקלחת התלבשה לשבת , ועל פניה חיוך ענק כן זה השבת שלה , השבת המתוקה שלה , שמה בתנור את הדגים לערב השבת שמה עליהם שמן זית לימון ובזקה עליהם קצת אורגנו ופפריקה יקח להם שעה בתנור בדיוק עד כניסת השבת היא סידרה את השולחן וסדרה את נרות לשבת הגיש לה כוס תה ונשק לצווארה, כמה שאת מתוקה היום לחש לה באהבה , את ארוחת השבת שלי בעומק לבו התפלל שהחודש זה יקרה הבורא יזכה אותו בפרי אהבה לפעמים קשה היה לו לצאת לעבודה כי רצה להישאר עמה בבית לחוות את מגע גופה בגופו , שהזמן עומד מלכת רק הוא והיא בעולם הזה והאהבה שלהם הכי חשובה לו היא הייתה לו אהובה אוהבת ומאהבת עדינה אהב לתנות עמה אהבה , וידע שהשבת זה יקרה שוב מבט עיניה העידו שהיא רוצה בו לא פחות ממה שהוא רוצה בה הגיעה השעה של הדלקת הנרות הוא הביט בה מברכת ממלמלת את המילים , היה ברור שהיא מתפללת מהלב היא סיימה את התפילה , הוא קם נגש אליה חבק אותה ונשק לה שבת שלום אהובתי ויחד פסעו אל בית הכנסת לקבל את השבת היא ידעה שזו השבת שלה, השבת של פרי האהבה שלה

כן אני כתבתי

חלק מהשורות של הסיפור עלו בראש בשבת בבוקר נלחמתי בכתיבה, מלחמה פנימית אתמול עזבהתי הכל וישבתי לכתוב אותו בסוף הכתיבה לא ראיתי מסך מרוב הדמעות וההתרגשות כי זה נכתב מהנשמה פנטזיה שבחיים לא אצליח להגשים , חשבתי שתזהי ישר את הכתיבה שלי , על האהבה ועל הרומנטיקה שבי

בוקר טוב

מתארגנת ונוסעתץ ליום עיון בכפר המכביה יום לימודים ארוך של האגודה למלחמה בסרטן שיהיה לכם יום נהדר

אכן היה מעניין

האגודה הביאה לשם רופאים בכירים שסקרו את ההתפתחות בנושא הצליחו להעביר את הנושאים הצורה מקיפה ומאד טכנית מה קורה ואיך מקדמים ומתחשבים באדם שמולם נהנתי מאד מההרצאות ומהאירוח

למעלה