השבת חפץ שאבד

RainBird

New member
האמת היא שהרבה מטפלים וזה כולל אותי לא נורא מייחסים לזכר ולנקבה כזאת חשיבות. אני אישית לא חש בהבדל גדול.

neophile

New member
סבבה

את האמת? מה שאני רוצה זאת מושבה יפה של סוג'ילייט

RainBird

New member
אני לא חושב שיש לסוג'ילייט מושבות. והאמת זו אבן מאוד יקרה.

neophile

New member
שיהיה גוש

כן אני יודע חתיכה קטנה עולה 50 שקל לפחות בכל זאת , שווה את ההשקעה זה נשאר להרבה זמן דרך אגב, מה אתה עושה עם אבן שאיבדה את "זוהרה" ?

RainBird

New member
זה תלוי באבן ולמה היא איבדה צבע. אם זה קווארץ (אמטיסט, סיטרין) למשל שהיה הרבה זמן במים יכול להיות שזה פשוט אבנית ואז ניתן פשוט להסיר את זה עם מסיר אבנית (ולנקות אחר-כך).

.m

New member
טיהור והטענה

הכי פשוט בעולם: טיהור: אם מדובר באבן שלא מגיבה טוב למים (למשל מייקה, סולפר, וכו') מניחים אותה בתוך צלוחית ומכסים במלח (מלח שולחן רגיל), למשך מס' שעות, לאחר מכן מנגבים במטלית יבשה, ומטעינים. את כל האבנים האחרות פשוט משרים בכוס (או קערה, תלוי בכמות) מים עם מעט מלח (אני שמה כפית מלח לכוס מים) למספר שעות, מנגבים ומטעינים. הטענה: אני אוהבת להניח את האבן בחוץ ל-24 שעות, כך היא נטענת גם באנרגיות שמש וגם באנרגיות ירח וכובים. אפשר להטעין גם עם הידיים.. סוג'ילייט היא להיט
הבוג'אי, בעיני מדהימות. מי שעבד עם נקבה לבד ואח"כ עם זכר ונקבה ביחד מרגיש את ההבדל... עם זאת חשוב לציין שהבוג'אי עולות במושבות של זכר אחד וחש נקבות, כך שמחיר של זוג יקר למדיי, ונקבה ללא זכר אפקטיבית פחות (אך עדיין חזקה מאוד!)
mai

1Unicorn1

New member
לא הלך לי ../images/Emo10.gif

ואני לא מוצאת שום סיבה למה שהתמונה של חבר שלי תעלם לי ככה סתם. יש לי פה שתי תמונות שלו על השולחן, ודווקא אחת מהן נעלמה לה.

ToryMaster

New member
יכולות להיות המון סיבות

הדבר הראשון שעולה לי לראש זה שהיא צולמה בתקופה כלשהי וזה משפיע. יכול להיות שמישהו סידר לך את החדר לאחרונה והחביא אותה? אימא שלי עושה לי את זה כל הזמן עם מסמכים חשובים.

1Unicorn1

New member
../images/Emo6.gif קרה משהו דומה ../images/Emo13.gif ומצאתי אותה

אמא שלי ישבה על המחשב שלי ועשתה תעודות, אז בטעות התמונה נכנסה לה בין הדפים בקלסרים

gwizard

New member
מחשבה

אולי הוא עצמו לקח אותה כי רצה להחליפה במשהו יותר טוב ? תשאלי אותו.

למעלה