השבת חפץ שאבד

1Unicorn1

New member
השבת חפץ שאבד

אני אמנם לא מתעסקת במאגיה, אבל שמעתי בזמנו שיש דרך להשבת חפצים שאבדו ... יש תמונה שמאד מאד חשובה לי שנעלמה לי, ואחרי שהפכתי כל חור אפשרי לא מצאתי אותה.
מישהו יכול לעזור לי להשיב אותה בבקשה?

ToryMaster

New member
אל תצחקי עלי, כן?

יש שיטה עממית שאומרת לסובב כוס שלוש פעמים ואז לחפש. מישהי שהכרתי בזמנו נשבעה לי בחייה שזה עובד לה כל פעם. אני ניסיתי רק פעם אחת וזה עבד, אולי צירוף מקרים ואולי לא, אל תשאלי אותי, שווה לנסות
בכל מקרה, לפעמים דברים הולכים לנו לאיבוד מסיבה כל שהיא. אני יכולה לתת לך דוגמאות אבל זה בטח לא ישנה לך כלום, תחשבי על זה גם.

Jerald_Admonds

New member
אני הייתי צוחק עליך-

אם לא עמדתי להציע את אותו הדבר. מדובר בטקס עממי דיי נפוץ. הגרסא שאני מכיר לא כרוכה בסיבוב הכוס, אלא פשוט בהפיכתה על השולחן תוך כדי הצהרת הרצון שלך למצוא את אותו אובייקט ספציפי, וזהו. לאחר מכן אפשר להמשיך לחפש, או פשוט לחכות עד שבאופן מקרי נתקלים בחפץ האבוד.

ToryMaster

New member
גם את זה אני אנסה ../images/Emo3.gif

אבל כמו שאמרתי, לפעמים דברים הולכים לאיבוד מסיבה טובה, כדאי לחשוב על זה לעומק. לי אבדה טבעת שהייתה אמורה לעבור בירושה מסבתא, והיו לזה סיבות טובות כנראה.

ToryMaster

New member
זה עניין של נקודת מבט ../images/Emo3.gif

היא הייתה אדם קשה, נסיבות החיים הובילו אותה לזה. היא הייתה סבתא נהדרת, בכל מקרה.

RainBird

New member
לאבן אופל יש אנרגיה "מגדילה" ייתכן שאחרי שסבתא שלך מתה גם היא "נעלמה" לעולם המתים יחד איתה. בכל מקרה לא הייתי ממליץ לענות טבעת אופל שהייתה על אדם עם אופי שלילי יחסית.

neophile

New member
אבן האופל סופגת את האנרגיה של בעליה

יש אבנים סופגות כמו מונסטון, יש אבנים מקרינות , יש עוד כמה סוגים אה! מה שמזכיר לי להשיג לי לעצמי אחת! :)

RainBird

New member
זו אבן שמורכבת מברזל וקווארץ מגובשים ביחד. היא יקרה יחסית ולא נראית מרשימה אבל יש לה אנרגיות סופחות נהדרות. אני משתמש בעיקר בה בריפוי. לא היה כאב ראש שהיא לא הצליחה להסיר. תשאל בסטונאייג'. למרות שקצת קשה להשיג היום בגלל מגבלות יצוא.

למעלה