השבת השחורה שלי!

איפה המנהלים?

כמה מחב"תים תוקפים את מורדת והמנהלים לא מוחקים? האם הפורום הזה לא נועד בין היתר כדי להקשיב לצרות של האנוסים? חוסר הסובלנות נוראי.

הכל בשליטה...

מר דני יקירי, אני לא מחב"ת ולא בן של מחב"ת... המנהלים עובדים יפה לתפארת הפורום, הם מוחקים כל מה שלא נראה לעינם חוץ מהכתבה של 'יתד'. הפורום אכן נועד בין היתר כדי להקשיב לצרות של האנוסים, אבל לא לכל שטות שיש להם לכתוב, מי כמוני יודע מקרוב שגם המנהלים מזמן רצו לכתוב למורדת את העניין הזה, רק שהם קצת פחדו משום מה, אז אני הוא זה שהתנדבתי לעשות את זה. עפ"י הסקרים הגברים כאן בפורום הם אלו שהגנו לאורך כל הדרך על 'מורדת'... טוב בנינו כולם יודעים את האמת. אין לי שום עניין אישי כנגד מורדת, סה"כ עשיתי את העבודה למנהלים ולעוד כמה חברים כאן בפורום, לקחתי בחשבון שאני יצא מלוכלכך מכל הסיפור אבל כנראה שהיה שווה!!!!

אתה חוצפן

מה אתה מדבר בשם המנהלים? יש להם פה נכון? זו הדרך שלך להתמודד עם ביקורת? לומר שגם הם רצו כאשר אף אחד לא יכול להכחיש כי תמיד תטען שאתה יודע? אני לא מאמין לך. ממש גועל נפש.

../images/Emo13.gif

חוזר בלי מה אתה? אל תתערב, אני יודע שיש לך פה גדול, מוטב שתשתוק לעת עתה..

סוג ב

New member
אני יושבת כאן ומתמוגגת מאושר

על המזכיר החדש של מנהלי הפורום. קבל ח"ח. איך היינו מקבלים משכורת בלעדיך?
לידיעתך, הפורום נועד "לשטויות" שכתבה מורדת בשרשור השבת הקשה שלה. אבל בגלל שאתה כאן הרבה לפני שהתחלתי לנהל, אתה בטח יותר מעודכן באופי הפורום ותקונותיו. ומשום מה, כ"כ פחדנו לפתוח פה על מורדת, שממש הפצרנו בה שלא תלך.

לפחות יש לך ממה להיות מאושרת...

כנראה לקרוא מסרים לא למדו אותך כשלמדת לנהל פורום אז ככה: אני יפרש לך את כוונתי: "אני נמצא בפורום במהלך היום יותר זמן ממה שאת כמנהלת מבקרת בו" זאת הייתה כוונתי. משכורת? לא ידענו שעל ניהול פורום, תפוז משלמים משכורת.... |אז יפה לכם| עד כאן החפירה לשעה זו. מאת : המזכיר החדש של הפורום!!!

ירק השדה../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

כמו שאתה כותב בניק אחר גם אני כותב בניק אחר ולכן אני פונה ללב שלך עזוב את מורדת עזוב את כולם אתה לא ילד יאלה ת י ת ק ד ם !!!!!!! אתה בחור שווה אל תיתפתה לשטויות האלה.

למעלה