השבת השחורה שלי!

השבת השחורה שלי!

המנכלים של המוסד פה איזה סיוט.הארוחות ארוכות מתמיד ושרים מלא שירי נשמה.אופ... רק עכשיו היסתימה הסעודה.

ולמה את חושבת...

שזה אמור לעניין אותנו? לא כל קשקוש שיש לך בבטן צריך להוציא בפורום.פעם זה יתד ופעם זה שבת שחורה!

ירק - תרגיע

אם לא שמת לב שמו של הפורום הוא "חרדים בעל כורחם", והכי לגיטימי בעולם שבמקום כגון זה בחורה תרגיש שיש לה עם מי לדבר ותפרוק. תתבייש לך שככה אתה נכנס בבחורה!!

/tapuzforum/images/Emo45.gif

אם לא בא לך, אל תקרא. פשוט מאוד תדלג... כנראה בשביל זה מופיע בכל נושא, את בעל ההודעה.

עיוורים

מי שאיננו מזהה את הפוטנציאל הגלום בהודעותיה של המורדת הוא עיוור לו היתה כותבת בלוג היו לה אלפי צפיות חבל שאין לה זמן לזה

עץ שתול

New member
תתחזקי תתנחמי

בזה שזה פרנסתך, וכסף לא בא ברגל. אני שר ולא מקבל תגמולים, אני מדקלם עם הילדים על פרשת השבוע ומבפנים אני מתפוצץ. אלוהים לקח את בניו של אהרון והוא שותק! מה לעזזל יפה בזה? מה חטאה הכבשה שדמה ניתז בסאדיסטיות על קיר המזבח כדי לרצות אל אלוהים? אני חווה כל כך הרבה דברים במהלך שבת אחת, שהם אנטיתזה למה שאני חושב ומרגיש, אבל גם אני כמו אהרון סובל בדומיה, אפילו מקלדת כדי להשיח את מר ליבי במקום היחידי שזה כאן בפורום, אפילו זה נבצר ממני בשבת. אז אל תפחדי מפני המלעיזים, תמיד תדעי שיש לך כאן בפורום חברים אמיתיים שאת יכולה לשתף אותם ולספר להם את כל החוויות והקשיים שאת עוברת, כי בסך הכל כולנו על סירה אחת.

יופי דבר ראשון;

עזבתי מעצמי. דבר שני זה צעד חשוב בדרך לעצמאות שלי מהדת כי זאת עבודה חינוכית שכובלת דתית.יש מבין?

עזבת מעצמך?

אלוהים הכניס בראשך את העניין לעזב ועזבת, וזה לא בא מעצמך.הוא הכניס לך את זה כי הוא ראה שאת עובדת בשבת ולא משנה איזה סוג של עבודה זו. וכנראה הוא גם הבין שבעבודה כזו שהיא חינוכית וכובלת דתיות, אין צורך להחזיק בחורה שכותבת בשבת ומחללת אותה.. ולכן הוא דאג לך שתעופי משם מהר מאוד.

שני מילים

ירק השדה כותב גועל נפש ואינני מבין למה לא נמחקו הודעותיו מורדת היא היחידה כאן שאין לה את התכונה החרדית הגלותית להסתיר ולהדחיק ולהעמיד פנים והיא כנה ואמיתית לגמרי עם עצמה ועם כולם

אני מבין לליבך

אנא הסבירי לי היכן את לומדת ? ולמה כל כך קשה לך ? בת כמה את בכלל ? אני אשמח לשוחח איתך... אני מבית חרדי אני בהחלט יכול להבין את כל העניינים אפשר לשתף אותי גם בעילום שם אשמח להיות לך לעזר פטריוט 325 מרדכי היהודי ביי וחודש טוב

mister xy

New member
אנשים חכמים ממך הבינו

שכאלה דברים כותבים במסרים ולא ע"ג הפורום שבו כל אחד יוכל להזהיר אותה שלא תמסור פרטים לאף אחד. חושב שמצאת ממי לחלוב מידע? טעית בכתובת.

למעלה