השבת הבעל"ט היא...

../images/Emo45.gifמסכים איתך גילת...

בס"ד מה שאמרת נכון מאוד! לא יכולתי לנסח זאת טוב יותר...

אליגטור

New member
תגובה

מה שאמרתי זה שיש בערך מספר שווה של אנשים במרכז ובצפון ולכן הממוצע אינו חיפה. אך עכשיו אני רואה שיש מוכנות גם מצד אנשים בדרום ובמרכז לערוך את המפגש בחיפה ולכן עכשיו זה נוטה לצד חיפה ואני גם אתמוך בכך. זה הכל, אני אקח רכבת מרחובות.

אושרה1

New member
תשמעו אנשים:

בס"ד חיפה זה קרוב וגם קצת רחוק אם תעשו את זה בנתניה אין סיכוי שאני אגיע אז תתחשבו! אושרה

מוצארט

New member
ליאור צדק...

הבחור מב"ש מוכן להגיע לחיםה (זה אני!). בנוגע לשעה... אולי 2-3 בצהריים, במקום מוצל. השריף והדסה מוזמנים לכתוב תוכנית מעניינת, או פעולה, שיהיה גם תוכן... רצוי שננסה להתחשב בחבר'ה שרחוק להם, כי חוץ מהמרחק, ההורים, גם הכסף הרב שזורם מהארנק אל אגד הוא פקטור חשוב. וזהו, זה מה שיש לי להגיד!

אני משיב לך ולשאר החברים...

בס"ד בפעם הקודמת הוצאתי סכום של 100 ש"ח על נסיעות ולא לדבר על ה זמן היקר שהלך לי על נסיעות. עם כל הכבוד, נסיעה מת"א לחיפה לא עולה על שעה לפי הידוע לי! נסיעה מירושלים לחיפה תארך שעתיים לכל היותר. הדרומיים יותר (רחובות,אשקלון) ביטלו את הגעתם מראש, גם אם המפגש יערך בנתניה או במקום שיותר במרכז. על כן יש להתחשב בצפוניים שמוכנים להגיע וכן המרכזים יותר שיקחו אוטובוס או רכבת ויבואו... שלא תחשבו שאני מנסה לארגן לעצמי חיים קלים כי נסיעה מקרית שמונה לחיפה זה שעתיים. אם אני מוכן להשקיע שעתיים ולהגיע אז אני חושב שמי שיש לו שעתיים נסיעה (מירושלים) וקל וחומר מי שמגיע מהמרכז, אז אני חושב שגם אתם יכולים!

../images/Emo26.gifסיכום זמני../images/Emo36.gif

בס"ד למען הסדר הטוב ושיהיה העסק מסודר לנו מול העיניים הנה בנתיים התוצאות: אריאל ואליגטור מעדיפים נתניה-חדרה. אני אושרה1 ויאיר מעדיפים חיפה (מוצארט אמר שיבוא אם המפגש יתנהל בחיפה-ניטרלי) נראה לי שזהו בנתיים... קדימה לשרשר...

ashkeloni

New member
אולי בסוף אני כן בא

חשבתי על זה ואני יכול לסוע לאשדוד ולקחת משם רכבת... אז לא ממש משנה לי אם זה בחיפה או נתניה אבל... מי השני שגר בדרום? אולי ניפגש באשדוד ומשם ניקח רכבת?

ashkeloni

New member
וואלה...

דיברתי עם אימא שלי... ואני מבין שאין סיכוי שאני אול לבוא לנתניה בגלל כל הפיגועים והכל... אימא שלי לא מסכימה... אבל אולי לחיפה כן דרך אגב מוצארט, איך אתה מגיע לחיפה/נתניה/כל מקום אחר שהמפגש יהיה בו?

עוד דרומי שמוכן...

בס"ד לבוא לחיפה! השני הוא מוצארט והוא יבוא אלינו היישר מבאר שבע! כרגע כפי שאני רואה חיפה מסתמן כמקום המועדף על הרוב... קדימה מי שרוצה להציע אלטרנטיבות אחרות שישרשר...

ashkeloni

New member
חחחח

אלטנריבה? אשקלון טוב סתם בצחוק, עכשיו ברצינות... למישהו יש רעיון יותר טוב מחיפה? אם לא אז ניפגש בחיפה... מישהו יודע כמה עולה רכבת מאשדוד לחיפה?

מוצארט

New member
הנה חבר:

כנס לכאן: http://www.israrail.org.il/ זהו האתר של הרכבת, זמנים ותעריפים. בקשר לנסיעה ביחד, אני נוסע ברכבת הישר מב"ש לחיפה (או חדרה, מה שיבחרו). ברגע שיסכמו על מיקום ושעה, נוכל לדבר ולקבוע להגיע ביחד.

ashkeloni

New member
יופי...

כי לא נוח לי לסוע לבד... ואם אני אסע לבד אין סיכוי שאימא שלי תסכים

ashkeloni

New member
אפילו שלא החלטנו איפה צריך לקבוע

תאריך!!!!! אני תומך בהצעה של ליאור השריף ב-20/4 ג' חול המועד פסח יום ראשון שכל אחד ירשום אם זה תאריך שמתאים לו ואם לא אז שירשום הצעה לתאריך אחר

למעלה