השבת הבעל"ט היא...

אליגטור

New member
כנראה שאת לא מכירה אותי...

אני אל מאנשי גבעה 26. אני מאלה שמעדיפים להוריד אותם כדי שהאחרים לא יפגעו. אבל זה נושא לדיון אחר. לא, המקומות שעליהם כבר חשבתי למען האמת הם עין-צורים, קשת ואכזיב.
 
אליגטור וחברי הפורום היקרים...

בס"ד כנסו לקישור הזה ותראו מה כתבתי בכל הקשור למפגש הפורום ושבת גיבוש.
 

אליגטור

New member
רעיונות כאן

למרות שכבר כתבתי אותם- עין צורים (הייתי בבית ההארחה פעמיים ובקיבוץ עצמו 4 פעמים), אכזיב (מקום על חוף הים, יש שם נוף), וקשת (לא הייתי שם אבל קיבלתי הרבה המלצות).
 

ashkeloni

New member
וואלה עין צורים?

הייתי שמה לפני חודש בשבת כיתה... דווקא מקום נורא נחמד אני תומך בעין צורים!!!! -דרל אגב זה 10 דקות נסיעה מאשקלון
 

אליגטור

New member
מקום נהדר

אני גם הולך ללמוד שם בישיבה בשנה הבאה בלי נדר. זה בהחלט המועדף עלי, יש להם אירוח ברמה גבוהה מאוד.
 

ashkeloni

New member
חוץ מהריח...

כל הלילה היה ריח פשוט איום של פרות!!!!! אבל זה לא משנה כי האירוח פשוט נהדר
 
:)

לי לא משנה המיקום, רק שנחליט על תאריך י"ח ניסן נראה לי סביר בואו נבחר שעה שיהיה לנו בכיף לבלות כמה שעות ביחד ולא לחזור באמצע הלילה הבייתה. מהמפגש שעבר חזרתי באחת וחצי- כן כן. ומה גם שהיה לי אוטובוס בשעה הזאת הבייתה רק לצומת פה, כף שגם ביליתי חצי שעה הליכה וקמתי בבוקר בחמש ומשו. אז אומנם הפעם לא צריך לקום מוקדם ביום שאחרי, אבל ממש אין לי כוח להיתקע בבינימינה באמצע הלילה
 

אליגטור

New member
י"ח ניסן זה חוה"מפ...

אין מסע ביום הזה? או שהשנה בני עקיבא חסה על כולם ולא עושה מסעות בחוה"מ? ולא יהיו עם זה בעיות? חול המועד זה לא דבר כל כך פשוט בהלכה. ישנה מסכת שלמה עליו. מבחינתי זה טוב כי אין ימי עיון או מתכונות ואני לא לחוץ בלימודים כי זה חוה"מ אסור לכתוב וכדו'.
 

yair m

New member
אחים שלי יש לי מסע....

ביום רביעי-חמישי.הבא עילינו לטובה. ובכלל ליאור איפה שמעת על קניון לב המפרץ??? ודבר שני אין סיכוי שאני יגיע לאקשלון נתניה באר שבע או לשום מקום אחר חוץ מחיפה בהתחשב בהורים שלי.
 

אושרה1

New member
תשמעו אנשים:

בס"ד חיפה זה קרוב וגם קצת רחוק אם תעשו את זה בנתניה אין סיכוי שאני אגיע אז תתחשבו! אושרה
 
../images/Emo70.gif אנשים- שימו לב.

עד כמה שלי פה הכי נוח חדרה ונתניה, שזה הכי הכי קרוב אליי, אני רוצה להסב את תשומת ליבכם. אליגטור, אמרת-מה עניין שמיטה להר סיני. מה ז"א מה הקטע פה? אין עניין שבפעם שעברה זה היה בת"א אז הפעם בחיפה. כל הרעיון הוא שהצטרפו המון צפוניים. מי בא מהדרום, מוצרט? הרי אמרת מוצרט שתבוא גם לחיפה לא? אז מי עוד? אשקלוני? וזהו. תגידו לי דוגרי מי פה מהדרום שיבוא ואז נראה. סליחה, אבל חיפה נראית לי סבירה, פשוט משיקולי טובת הכלל. מצידי לא לעשות את המפגש בכלל, או לחלופין, לתמוך בהצעה שלך אליגטור, ולעשות את זה פה, באיזור שלי. מה לי אכפת? כן אכפת לי. במפגש שעבר היה לנו כיף ואני אישית נהניתי-לא יודעת מה עם השאר. אני מאוד אשמח להנות עם כולם. תראו, אפשר יהיה להתווכח עד מחר, הממוצע של האנשים פה נוטה לכיוון חיפה, זה הכל. בקשר לשבת, אם זה ייצא לפועל-לא אם בעצם, אלא כשזה ייצא, נוכל להתפרס על כל הארץ, כי כמו שאמרת, לשבת משקיעים יותר. אין אפס, אחים שלי אנחנו צריכים להתפשר וכרגע לי זה נראה שהמפגש ייצא על הפנים, שחלק מצומצם יבוא וחלק יחרים אותו כי זה לא הטריטוריה שלהם. תשקיעו קצת, בחייכם. זה בשבילנו, לא בשביל אף אחד אחר. אם בשביל עצמכם ובשביל החברים שלכם אתם לא מוכנים להשקיע חצי יום אז תעזבו. אני התייאשתי מזה.
 
למעלה