../images/Emo70.gif אנשים- שימו לב.
עד כמה שלי פה הכי נוח חדרה ונתניה, שזה הכי הכי קרוב אליי, אני רוצה להסב את תשומת ליבכם. אליגטור, אמרת-מה עניין שמיטה להר סיני. מה ז"א מה הקטע פה? אין עניין שבפעם שעברה זה היה בת"א אז הפעם בחיפה. כל הרעיון הוא שהצטרפו המון צפוניים. מי בא מהדרום, מוצרט? הרי אמרת מוצרט שתבוא גם לחיפה לא? אז מי עוד? אשקלוני? וזהו. תגידו לי דוגרי מי פה מהדרום שיבוא ואז נראה. סליחה, אבל חיפה נראית לי סבירה, פשוט משיקולי טובת הכלל. מצידי לא לעשות את המפגש בכלל, או לחלופין, לתמוך בהצעה שלך אליגטור, ולעשות את זה פה, באיזור שלי. מה לי אכפת? כן אכפת לי. במפגש שעבר היה לנו כיף ואני אישית נהניתי-לא יודעת מה עם השאר. אני מאוד אשמח להנות עם כולם. תראו, אפשר יהיה להתווכח עד מחר, הממוצע של האנשים פה נוטה לכיוון חיפה, זה הכל. בקשר לשבת, אם זה ייצא לפועל-לא אם בעצם, אלא כשזה ייצא, נוכל להתפרס על כל הארץ, כי כמו שאמרת, לשבת משקיעים יותר. אין אפס, אחים שלי אנחנו צריכים להתפשר וכרגע לי זה נראה שהמפגש ייצא על הפנים, שחלק מצומצם יבוא וחלק יחרים אותו כי זה לא הטריטוריה שלהם. תשקיעו קצת, בחייכם. זה בשבילנו, לא בשביל אף אחד אחר. אם בשביל עצמכם ובשביל החברים שלכם אתם לא מוכנים להשקיע חצי יום אז תעזבו. אני התייאשתי מזה.