השבת הבעל"ט היא...

השבת הבעל"ט היא...

בס"ד שבת ונהפוך הוא... מה אתם מתכננים בסניפכם??? אצלנו יהיו הצגות ופעילויות מיוחדות...

אליגטור

New member
המדריכים מתחפשים

ובאים מה"שחר" למי שמכיר קצת את בני עקיבא לעשות שמח. אני כנראה שלא אבוא לסניף. אני עדיין בתקופת צינון.

אליגטור

New member
ובכן...

בתוקף חילופי המשמרות שעשיתי באזור ט"ו בשבט ופרשתי מהדרכה, אני פשוט לא מגיע לסניף. אצלנו צריך להכיר את המקום כדי להבין, אני עדיין מגיע באירועים כמו בקריאת המגילה וכדו', אבל זהו. כמובן קשר טלפוני עם החניכים.

../images/Emo26.gifמפגש פורום קביעת תאריך../images/Emo36.gif

בס"ד שלום לכם! טוב אז אני רוצה להתחיל בשירשור של קביעת מקום מפגש וכן תאריך. אני מציע להפגש בקניון לב המפרץ בחיפה (ליד תחנת האוטובוס והרכבת) ביום ראשון יח' ניסן 20/4 קדימה אתם מוזמנים לשרשר את הצעותיכם ולבסוף נקבע!

beckham17

New member
לדעתי חיפה זה צפון מדי...

עדיף משהו באיזור חדרה-נתניה. יאיר, גם אתה יכול להתחשב....

בכנות...

בס"ד בפעם הקודמת המפגש היה בת"א. לי נראה בכל אופן שחיפה יותר טוב מנתניה או ממקומות כאלו ואחרים... בואו נשמע את דעת חברי הפורום האחרים...

ashkeloni

New member
אני גר ב...

אשקלון!!!!! אני חושב שנתניה זה רחוק מדי בשבילי... ואל תשכחו שאין לי עם מי לבוא ובכל מקרה... אין סיכוי שאימא שלי תסכים

ashkeloni

New member
נכון

אולי נעשה מפגש באשקלון? סתם... אני יודע שזה בכלל לא יכול לקרות

אליגטור

New member
נתניה עדיף מחיפה

יש כאן הרבה מהצפון אבל גם הרבה מהמרכז. ויש גם מבאר שבע ומאשקלון.

אליגטור היקר!

בס"ד בפעם הקודמת ערכנו את המפגש במרכז ולפי דעתי שיהיה הוגן, המפגש צריך להתקיים במקום יותר צפוני מת"א... ולא נתניה אלא עיר מרכזית כמו חיפה! בקשר לזה שגר בבאר שבע, הוא אמר שהוא יבוא לחיפה ברכת אם יהיה מפגש! ומי שגר באשקלון, אם תזיז את המפגש לנתניה לא פתרת את בעייתו ולכן אני עדיין עומד מאחורי הצעתי שהמפגש יהיה בחיפה!

ashkeloni

New member
זה לא משנה איפה המפגש יהיה אני...

לא אוכל לבוא
מצטער

אליגטור

New member
מה עניין שמיטה אצל הר סיני?

מה הקשר איפה זה היה בפעם שעברה? מפגש נקבע לפי מי שמגיע- המקום שהכי טוב לכולם. אם הרוב במרכז- אז במרכז. אם הרוב בצפון אז בצפון. במפגש הקודם לא היו כל כך הרבה אנשים מהצפון כמו עכשיו, ועכשיו המספר בערך שווה לכן אני אומר שצריך לעשות את זה באמצע איפשהו. חיפה זה צפון מבחינת החברים במרכז ונתניה היא עיר מספיק מרכזית מבחינתי. מה זה עיר מרכזית? ת"א, חיפה וי-ם וזהו? נתניה היא באמצע והלוואי והיה משהו יותר נוח. או שנעשה שני מפגשים- אחד דרום ואחד צפון. ואם אתם באמת רוצים להשקיע תמיד אפשר לארגן שבת איפשהו. דרך אגב, מה עשיתם במפגש שעבר? מפגש זה טוב ונחמד אבל יש תוכנית כלשהי או שנפגשים בקניון ואז מחליטים?

../images/Emo6.gif

שני מפגשים זה לא נשמע טוב.. עכשיו, באמת צריך לתכנן משו. בפעם שעברה סתם ישבנו ודיברנו בהתחלה, וז הלכנו לאכו לפיצה נראה לי די מיותר לחזור על זה שוב, כדאי לעשות משו שונה, יש הצעות? נו, אז למי אתה מחכה? אפשר לארגן שבת? תביא הצעה ונראה מי ירצה :)

אליגטור

New member
אני רואה שיש היענות אז....!

לדעתי הגיבוש הכי טוב הוא שבת. לא צריך להכין תוכנית (כמעט) ובדרך כלל כמה חבר'ה צעירים יכולים להרים שבת בכיף. יש הרבה מקומות שהם די זולים וכך זה גם לא יצא בסוף השבוע וגם זה יהיה קצת יותר ארוך, כך שלמי שזה יהיה רחוק יהיה שווה להגיע כי הוא לא מגיע לכמה שעות אלא לשבת שלמה. אם אנשים מוכנים לכך בשמחה אני אמליץ על מקומות. שבת זה באמת יכול להיות דבר אדיר אם תהיה היענות ושיתוף פעולה. כמו כן, אני חושב שנצטרך מניין וזו תהיה קצת בעיה. יש לנו סיכוי למניין?

בואנה,

כל הכבוד. הבאת הצעה ואתה גם יכול להרחיב. הרוב זורקים רעיון פה ושם. אז דבר ראשון-כל הכבוד, לדעתי זה רעיון יפה מאוד. אפשר יהיה לארגן לנו שבת איכותית, בתקווה שאנשים יבואו. מי ירצה לבוא?

אליגטור

New member
למה שאזרוק הצעה אם היא אינה

ברת ביצוע? אז סתם הייתי זורק לשווא. אני גם חושב שזה רעיון טוב, והשאלה היא באמת מי יבוא. אולי אפשר לערוך בקרוב מפקד לפורום הזה אם כבר יש לנו סניף למה שלא יהיה מפקד, כך נוכל לראות כמה אנחנו הכותבים הקבועים וכמה מאיתנו מעוניינים לבוא. לי אישית כבר קפצו 3 שמות של מקומות נהדרים שהייתי בהם ויש עוד. תלוי בעלות שכל אחד מוכן לשלם ואולי זה גם תלוי קצת במיקום, למרות שאם זה שבת אני לא חושב שזה צריך להוות פקטור.

גמני לא חושבת..

הבעיה היחידה תהיה אם אתה מדברת על גבעה 757 או משו בסגנון :) אם זה מקום שמאובט כמו שצריך זה סביר בהחלט. אז הנה ההצעה שלי- בוא,תבדוק מקומות, הצעות, דרכים פרקטיות למימוש ותביא את זה איתך למפגש ככה הדיון בשבת יהיה יותר רציני

למעלה