השבוע שהיה

• פותח הנושא lee68
  • פורסם בתאריך

lee68

New member
השבוע שהיה

אז ככה אני ו"הבחורה" הלכנו אתמול שוב לקניון היה מקסים היא פשוט הייתה צריכה לקנות מתנת יום הולדת לחבר שלה היא ביקשה שאבוא איתה והיא רצתה לקחת מונית , ותאמינו או לא כאשר נכנסנו היא אומרת לי עזבי אני אשלם , אנחנו נוסעים בגללי וגם בדרך חזרה היא שילמה ( איזה בחורה מקסימה). היה כיף כרגיל , היא סיפרה לי דברים על עצמה על חברה שלה איפה הם הכירו ועוד כל מיני דברים יש לציין שיום קודם שתינו סיימנו לעבוד באותה שעה והלכנו לאכול יחד - וזו גם הייתה יוזמה שלה , אתמול בנוסף גם יצאנו להפסקה ביחד , הכל נשמע טוב , נכון ? היום בבוקר כאשר היא הגיעה לעבודה היא הייתה מאד קרירה כזו וזה ישר הכניס אותי לבאסה , כל מצב הרוח שלי תלוי באחך שהיא תייחס אליי וגם אני גם תמיד במצב שאני לא מסוגלת לסרב לה . לדוגמא אתמול לא ממש היה לי כח ללכת לקניון אבל הסכמתי בלי לחשוב פעמיים _ בכל מיקהר לא הרגשתי טוב היום בעבודה ( אולי חלק מזה זה בגללה לא יודעת) והלכתי הבייתה מוקדם בלי להגיד לה. * הייתי בדאון ואז היא שלחה לי SMS - "הלכת" עניתי "לה , כן אני לא מרגישה טוב " היא עונה לי " מה קרה" אז סיפרתי לה נראה לי שיש לי קצת חום וכו'.. שאלתי אותה " היית בעצבים בבוקר " היא ענתה לי " כן אל תשאלי , אני אדבר איתך יותר מאוחר". * הייתי בעננים כי כרגיל חשבתי שזה שהיא קרירה זה קשור אליי , אבל עד איזה 17:00 היא לא התקשרה אליי , לשאול נניח "איך את מרגישב וכו" אז אני שלחתי לה SMS שאלית אותה " נו מה קרה בבוקר " היא ענתה לי " אני אדבר איתך יותר מאוחר" עד עכשיו 19:00 היא עדיין לא התקשרה אתן מכירות את הבחורות האלה שייושבות ליד הטלפון ומחכות שהבחור יתקשר אליהן ? ככה אני מרגישה אם היא תתקשר אליי אני ארגיש מצויין במידה ולא , אני ארגיש באסה , חרא .... * חוץ מזה שסיפרתי לכם שהחברה הטובה שלה מהעבודה היא בחופש היא נסעה לחו"ל כמעט לאיזה חודש וחצי לבקר את המשפחה שלה , היא חוזרת החודש הזה בערך ב - 18 לחודש , יש לי חרדה מאד גדולה מזה , כלומר האם היחסים ביננו ימשכו באותה צורה , היא בטח תירצה ליהיות עם ההיא קצת * ודבר נוסף לפני כמה ימים היא אמרה לי שהיא בעצמה יוצאת לחופש לשבוע בסוף החודש וז גם מעורר אצלי חרדה רק המחשבה לבוא בבוקר לעבודה ולא לראות אותה עושה לי רע. * אבל עכשיו הכל תלוי בהאם היא תתקשר אליי או לא ? אני לא יודעת איך אנהג אם היא לא תתקשר האם עליי לעשות סצנה ולהתעלם ממנה אחרי , היא בטח תבוא עם איזה תירוץ מתוק ואני אסלח לה על הכל. * הפסיכולוגית אמרה לי בזמנו שהיא חושבת שאני מכורה לבחורה הזו. ** מתי היא תתקשר ?

חקרתי יש לי בקשה קטנה

תקראי את מה שכתבת שוב ובכל מקום שכתבת חברה תקראי חבר ואז תביני למה אני אומרת שאת מאוהבת בה ונתלית עליה ובאיזשהוא מקום את לא מוכנה לחלוק בה עם חברה נוספת אולי זה כי את בת יחידה ופחות מיומנת בחלוקת קשב בין אנשים או ביכולת שלך ליצור קשר במקביל עם 2 חברות כמו שזה נעשה אצל משהוא שיש לו מספר אחים כל כך חבל לי שאת לא יוצרת תקשורת אישית איתנו ואנחנו רק מקבלים דו"ח על מה שקרה בחייך היום האם את מבינה למה אני התכווני שאמרתי שאת מאוהבת בה ?

lee68

New member
אני מבינה אכן

אגב השעה 20:13 דקות והיא עדיין לא התקשרה * למה את מתכוונת ליצור איתכם תיקשורת בין אישית חוץ מזה שהיא גם מראה חיבה כלפיי כלומר היא מראה שהיא רוצה בחברתי אני מבינה שלא מהכיוון של בני זוג וזה בסדר. אז למה היא לא מתקשרת ?

lee68

New member
השעה : 21:07 עדיין לא התקשרה

זה נראה לי גם ממש מגעיל מצידה שכאשר היא צריכה ללכת לקנות משהו לחבר שלה אז היא באה אליי , אבל היא לא יכולה אפילו להקדיש לי חמש דקות בישביל לשאול אותי איך אני מרגישה. * ויש מישהי אחרת בעבודה ממש נחמדה והיא אף פעם לא איכזבה אותי ומשום מה עד היום תמיד העדפתי את השנייה והיא גם אמרה לי נראה לי שאת אוהתב אותה יותר ממני * ואתם יודעים מה , היא דווקא כן התקשרה אליי לשאול אותי איך אני מרגישה נראה לי המקרה הזה היה שיעור , אני פשוט צריכה ללמוד ולהבין מי זאת הבחורה זה ממש מגעיל , לא יודעת מה הסיפור , אני לא מדברת על להתקשר לשלוח SMS משהו ממש מעליב - אגב הישארתי לפסיכולוגית הודעה במשיבון נראה לי שאני רוצה לחזור אליה . *אני פשוט יושבת עכשיו עם כזה כאב לב , למה אני צריכה את זה ? אם היא לא תתקשר או מקסימום מחר להסביר את עצמה , נראה לי שאני לא אדבר איתה יותר.. באמת..

הנה דוגמה קטנה

תראי מה זה את סופרת לה את הדקות , ככה מתנהגת אשה מאוהבת היא רמזה לך שקורה לה משהו ושהיא תדבר איתך אחרי זה כנראה שמשהו קורה בחייה והיא מתקשה להתחלק איתך בנושא הרי היא לא חברה בלעדית שלך , עכשיו את מבינה על תקשורת בין חברות שונה מתקשורת בין מאוהבים אתן לא מרגישות אותו הדבר את מאוהבת בה וניתלת באהבתה ועבורה את רק חברה לכן אני בעד שתתחילי לפתח קשר עם עוד חברה , שלא תהיי תלויה רק בחברות ותשומת הלב שלה תשימי לב כמה תשומת לב אני מקדישה לך , ואת לא בדיוק לוקחת את זה כמו החברה ההיא

lee68

New member
אני מסכימה איתך שקשר בין חברות

וקשר בין בני זוג הוא לא אותו דבר אבל נראה לי שאם חברה לא מרגישה טוב אז אפשר להקדיש אפילו דקה לשליחת SMS . אני גם ממש מעריכה אותך שלא תביני באמת מכל הלב זה ממש עוזר לי , לדעת שיש לי עם מי לדבר כי בחיים האמיתיים , את יודעת יש לי את החברה השנייה אבל כמה אני יכולה לחפור לה לגבי ההיא ? בכלל אני בטוחה ש"הבחורה" הזאת בטח רואה כוכב נולד אני מכירה אותה אני עדיין כולי תקווה שאולי אחרי התוכנית היא תתקשר במידה ולא אני לא יודעת איך עליי לנהוג פשוט לנתק אותה מהחיים שלי ? אני לא יודעת אני לא בן אדם שאוהבת שמאכזבים אותו הרבה אנשים איכזבו אותי במשך החיים , לכן מספיק פעם אחת שקורה משהו כמו זה לדוגמא , ואני לא אוכל לשכוח את זה. * אמא שלי לדוגמא אנחנו לא מדברות כבר איזה תשעה חודשים גם היא מצידה לא ניסתה ליצור איתי שום קשר , אני גם כועסת עליה בגלל כל הדברים שעשתה בעבר .אבל עדיין נראה לי מוזר שהורה לא ינסה ליצור קשר עם הילד שלו תשעה חודשים אני חושבת שאני רואה בחברה הו כמו מעין תחליף אם , באמת.. * השעה 10:35 היא עדיין לא התקשרה

בין השחור ללבן יש המון גוונים

יקירה שלי , אני חושבת שבגיל אני קרובה לגיל של אימך אבל עדיין צעירה בנשמה יודעת כמה חברות "אכזבו" ואני סולחת להן מבינה שזה חלק מהענין שאנחנו , כן גם אני, מצפה ומקווה , ואז נופלים אתן לך דוגמה מהחיים שלי , מה שעובר עלי עכשיו , שניתחו אותי ברגל , קרוב למפסעה וצריכה לחבוש כל יום 3 פעמים ביום מאז שלמדתי לבנות קשרים בלי ציפיות ותקוות ומשאלות , מקבלת מה שנותנים לי, ואני מסתדרת לבד וגם אם זה אומר לחבוש את עצמי לבד , וזה קשה כי אין גישה לרגל אז חלק עושה בשכיבה חלק בישיבה על חצי ישבן , ולא כועסת על הבנות שבקשתי עזרה , ולא קבלתי עזרה ,וגם לי אין כיום קשר עם אמי , פשוט היא בשמים כבר 4 שנים , ואני עזרתי לה יותר ממה שהיא הצליחה לעזור לי וגם אז עשיתי שמניות באויר וחבשתי בעצמי את האצבע השבורה שצריך היה לקבע ברגל יקירה צריך ללמוד לסלוח זה השיעור הכי קשה בחיים , אבל זה משנה את כל החיים לא לנהל חשבונות בין חברות , כל אחת נותנת שהיא יכולה לתת , להבין שלאחרים יש איל7וצים ולזכור המקום של הציפיות על הכרית והתקוות והמשאלות באגדות , בחיים תקחי מה נותנים לך אני יודעת כמה את משוועת לאהבת אם שתקבל אותך כמו שאת , אם היית לידי הייתי מחבקת אותך חזק ומנסה לחזק את הערך העצמי שלך בעיניי עצמך , שתאהבי את עצמך ועובדת איתך על זה וברגע שתאהבי את עצמך את תרגעי , לא תצטרכי אישור מהסביבה על זה שאת אהובה ורצויה ומנסה ללמד אותך לבנות קשרים חברתיים בריאים יותר עם בנות גילך , אולי שולחת אותך לטיפול של פסיכו דרמה ,לפרוק את הסרטים שלך שאת בונה במוח לראות את המציאות לא דרך המסננת של הרגש והקנאה שמכתיבה לך את ההתנהגות כיום \ להבין שלחברה שלך יש חיים שאת לא שותפה בהם ולא כל דבר היא יכולה לחלוק איתך ולהעסיק את עצמך כך שתמיד יהיה לך מה לעשות ולא תצטרכי לךחכות לתשומת הלב שלה או של כל אחד אחר מבינה מתוקה שלי , אני חיה לבד כיום רתוקה למיטה בגלל הניתוח ומארגנת את החיים שלי בעצמי אבל חשוב לי לעזור לך אז מתאמצת לשבת לכתוב לך , כי את צריכה שיקשיבו אליך ויעזרו לך להבין והכי חשוב שיעזרו לך לא לכעוס , אלא לאהוב מלב שלם ואוהב , כמו שאני אוהבת אותך מרחוק

lee68

New member
../images/Emo13.gifהיא התקשרה - שוחחנו איזה שעה בטלפון

איזה כיף , היא התקשרה ממש אחרי כוכב נולד שוחחנו שעה בטלפון. איך אני שמחה , לא פשוט קשה למצוא אנשים ואני שמחה לראות שהיא גם אחת שעומדת במילה שלה , שהיא אומרת שנדבר ודיברנו. אם לא היינו מדברות, לא יודעת מה הייתי עושה באמת . * אגב קבעתי פגישה עם הפסיכולוגית , נראה לי שאחזור אליה * אני גם לא מאמינה ששוחחנו שעה בטלפון. אכן כל מה שהיה היום כרגיל לא היה קשור אליי , אתם רואים אני עצמי , מקשה עליי את החיים .

בבקשה

רואה איך את עושה לעצמך את העטעים הללו כל הכבוד לחברה שלך שהיא תומכת בך ככה ואת לא רוןאה כןכב נולד? זה תוכנית נפלאה עוד מעט מסתיימת תביטי בתוכנית ככה יהיה לכם נושא נוסף לדבר בו תקראי את מה שכתבתי ותפנימי , ואני בעד להחליף פסיכולוגית לאחת כזו שתקדם אותך בחיים שתעזור לך לבנות לעצמך חיים טובים יותר לא סתם שיחות עליך ועל הסרטים שאת יוצרת בגלל הצורך בלקבל אהבה

lee68

New member
אני דווקא כן רואה את התוכנית

ואנחנו אכן מדברות גם על התוכנית. * אני לא יודעת מה לעשות פשוט אתמול מרוב ייאוש לגבי זה שחיכיתי שהיא התקשרה אז קבעתי עם הפסיכולוגית ביום ראשון אני בכלל לא בטוחה שאני רוצה ללכת. * אגב אתמול בטלפון החברה סיפרה לי שהיא מאד בררנית בבחירת חברות ושהחברה הכי טובה שלה זה איזו מישהי שהיא מכירה מהתיכון כך שאולךי גם זה אמור להחמיא לי אאני לא רואה אותה יוצאת לאכול או הולכת להסתובב עם בנות אחרות גם מהצוות שלה , אתמול גם היא סיפרה לי שיש בנות שאולי נראה שהיא אוהבת מהצד אבל היא לא ממש אוהבת , אני מאד מקווה שאלמד מזה לפעם הבאה , שאפנים שאנחנו חברות .. ושלא אעשה לעצמי שוב קטעים. * אגב איך זה שפרפרי האבה אף פעם כבר לא מגיבה לדברים שאני כותבת - מוזר

בוקר טוב

חומד פרפרית הגיבה אליך כמה פעמים , את מתחילה לבנות סרטים גם על פרפרית פשוט אני פנויה יותר מפרפרית שעובדת וגם עובדת בבית וגם מנהלת פורום את רוצה המון תשומת לב ואני מעניקה לך כיום כי אני יחסית לאחרים קשובה אליך רותה לכוון אותך אבל את עושה רק מה בראש שלך את צריכה לקרוא ולנסות להבין על מה אני כותבת לך ותתחילי לחזק את האני שלך , ללא תלות באחרים

פרפרית עסוקה בימים אלו בלהיפרד מ-18 ילדים

והוריהם, שמאוד יקרים לליבה ובהכנות לעבודה החדשה שלה. אני מצטערת באמת שלא זמינה להגיב רק לך כל הזמן... לא תמיד יש מה להוסיף וגם ,אם להיות כנה-לא נראה שבכלל איכפת לך ממה שכותבים... פר, אם היה בי רצון להגיב לך, הוא נגמר בזה הרגע
.

lee68

New member
דווקא כן אכפת לי ממה שכותבים

והאמת מה שכבת ממש לא מפתיע , מרגישים .. * אל תתקפי אותי , זה ממש לא יאה , זה פורום שאנשים באים לחפש פה שלווה ולא שיתקפו אותם. * ומעבר לזה אין לי בעייה שלא תגיבי , כרצונך , ...

חושבת שאת טועה

קראתי מה שכתבה לך פרפרית , היא הגיבה לך בעבר בהמון התחשבות וכך גם הפעם תביני יש לה חיים את לא מרכז העולם תתעוררי , את אולי בת יחידה אבל לא מרכז היקום , חמודה לכי לעבור על היחס שלך לאנשים , כי אם ככה את מגיבה , למה שאנשים ירצו קשר איתך ? את מפילה את עצמךבגלל תגובות שכאילו , וצריכה לעבוד על איך את עונה אל אחרים ואחרות ללמוד נימוס אלמנטרי וקצת תקשורת עם אנשים , חושבת שמגיעה התנצלות למנהלת הפורום

lee68

New member
אני דווקא מאד מנומסת תודה

אני לא חושבת שמגיעה התנצלות.

בתור חברה קרובה של פרפרית

אני חושבת שאת דורשת ממנה יותר מדי ! היות ואם לא ידעת פרפרית עובדת וגם מנהלת משק בית ובזוגיות ועוד דברים עושה ולא רק דבוקה למחשב ומחכה שמישהי כמוך תעשה לה ריגשי שהיא לא מספיק בפורום.
ודבר שני תנסי לחפש חברים במציאות זה לא קשה כמו לעיתים נראה לנו בהצלחה~

פרפרי זה כול כך לא הגנה

פשוט התנהגות שלה עברה את כול הגבולות האפשרים חזכתי להיות סמויה:D

lee68

New member
יש לי חברים במציאות תודה

האמת ממש הוצאתם לי את החשק להיות פה. אין בעייה , חבל .. איזה הלאום , טוב .. WHATEVER .

למעלה