השבוע מוקפץ!

../images/Emo36.gif השבוע ב CSI ערוץ 1 ../images/Emo26.gif

תקצירי השבוע ב CSI ניו יורק ומיאמי בערוץ 1. תהנו !!!
[ניו יורק] - רביעי- 25/7 - 22:35 - פרק שלושה עשר :"סיכון"- RISK"" דני חוזר לביתו ברכבת התחתית ומבחין בגופה על פסי הרכבת. החקירה מובילה ל"תחביב" משנות ה – 80-90 ל"גלוש" על קרונות הרכבת התחתית בעודה נוסעת. הצוות חוקר גם את מותו של ברוקר שנמצא תלוי מחלון משרדו [מיאמי] - מוצ"ש - 28/7 - 23:00 - שימו לב, שבוע הבא הפרק האחרון לעונה 4 של מיאמי
פרק עשרים וארבעה : RAMPAGE"" המשפט של כנופיית מאל – נוצ'ה משתבש כאשר הנאשם יוצא לחופשי, והורשיו מגלה שהאנשים שקרובים אליו נמצאים בסכנה. דלקו מגלה שאהובתו לשעבר מטרידה כל אישה שהוא יוצא עמה.

ניו יורק, היום !!!!!

[ניו יורק] - רביעי- 25/7 - 22:35 - פרק שלושה עשר :"סיכון"- RISK"" דני חוזר לביתו ברכבת התחתית ומבחין בגופה על פסי הרכבת. החקירה מובילה ל"תחביב" משנות ה – 80-90 ל"גלוש" על קרונות הרכבת התחתית בעודה נוסעת. הצוות חוקר גם את מותו של ברוקר שנמצא תלוי מחלון משרדו

4hilla4

New member
היה פרק ממש יפה

מגניב עם השך של הכריש! היה ממש יפה.. נ.ב- מונרו נראת בדיוק כמו טרי ממספרים! שמתם לב?

מה שכן...

לא יודע אם שמתם לב, אבל העיניים של מאק היו קצת אדומות אתמול... מה קרה? דלקת? עייפות??
הם היו אדומות חחחחח..

We Never Close

New member
הוא היה נראה על סמים../images/Emo11.gif

ועם ה'תחפושת' (החליפה עם הפפיון) הוא היה ממש ממש דומה לפינגווין.

CapitanSparrow

New member
משום מה הפרקים האלו ממש רעים לדעתי.

יש רק ארבעה פרקים מהעונה הזו שאני באמת אוהבת ואלו שני הראשונים, פרק 11 ואחד הפרקים האחרונים שאני לא זוכרת את המספר אבל זה יהיה ספוילר נוראי להגיד מה קרה שם.
בקיצור עונה 2 של ניו יורק בהחלט לא משהו...העונה השלישית ממש סבבה מהפרקים שראיתי...אבל אין כמו ווגאס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פרק טוב,לא ראיתי../images/Emo3.gifאבל!

כיפרתי על כך בזה שראיתי סרט אחר עם גארי סיניז,אלוהים הוא קורע מצחוק

מאק הזה ניראה טובבבבבבבבבבבבבב ../images/Emo2.gif

ראסמי אני אומר לכם יש לו חזות כזאת ממש מגניבההההההההההההההההה הרבה יותר מגניבה מהוריישיו
באמת... הוא כזה חמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

למעלה