השבוע מוקפץ!

חחחח אני יודעת הוא הכי אהוב

עלי מהשלושה
הוא מדהים

Marg H

New member
../images/Emo207.gif מישהו שמע על הסרט "זרים גמורים"?

זה סרט שהיה אתמול ביס, ראיתי
סרט נחמד+ לא יותר מיזה. אבל אלכס? [אני לא בטוחה בשמה..] מCSI מיאמי הופיע בסרט ותור אחת הדמויות הראשיות, הייתי אומרת מראש עם ידעתי... זה Perfect Strangers סרט מ-2004 קיצור לIMDB על הסרט...

asasd11

New member
מי יודע מה יקרה בפרק הבא של מיאמי?../images/Emo11.gif

הורישיו ימות??

asasd11

New member
לאאא אני לא רוצה שהוריישיו ימות!../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo128.gif

תודו שהוא דומה לו

CapitanSparrow

New member
אני כן../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

hitchhiker218

New member
דרור צודקת... חחחח

וכדי להבין עד הסוף תסתכלי על החתימה שלו שלי ושל עוד כמה אנשים שלא שינו לאחרונה את החתימה\שם מישתמש

מיאמי ! היום ../images/Emo11.gif

[מיאמי] - מוצ"ש - 28/7 - 23:00 - שימו לב, שבוע הבא הפרק האחרון לעונה 4 של מיאמי פרק עשרים וארבעה : RAMPAGE"" המשפט של כנופיית מאל – נוצ'ה משתבש כאשר הנאשם יוצא לחופשי, והורשיו מגלה שהאנשים שקרובים אליו נמצאים בסכנה. דלקו מגלה שאהובתו לשעבר מטרידה כל אישה שהוא יוצא עמה.

וואוו איזה פרק חזקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

ממש חזקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק כמה אקשן.... כמו שאני אוהב
וחבל שמריסול מתה, אבל כבר השלמתי עם זה כי ראיתי תקטע הזה מיליון פעם ביוטיוב
פרק ממש אבל ממש טוב... אבל מה?! מעצבן אותי שהם נורא מאופקים בסדרה, לאורך כל המיני רומן בין מרי לאייץ' לא היו חיבוקים ונשיקות, ואפילו כשהיא מתה, אין בכיות!
טוב נו... זאת סדרת מתח ולא דרמה! אבל עדיין..... בקיצור אחלה פרק, ושוב המשך יבוא...... שבוע הבא פרק אחרון לעונה 4! שבוע טוב

ShadowDweller

New member
אהה זה פרק טוב../images/Emo9.gif../images/Emo54.gif

ראיתי אותו כבר מזמן.. אני זוכרת שראיתי את זה, זה היה ברור שהיא תמות.
הורשיו נשאר קשוח כמו תמיד.

למעלה